27719
  • Büdös Bohóc
    Azért ne tippelj be ilyen számokat, az egyedüli megerősített adat PC-vel kapcsolatban az volt, hogy az első héten "kicsit csalódást okozó" volt az eladása a játéknak (konkrétan a top7-es volt), de akkor épp mindenki tudta, hogy bugos meg stb és nem merték venni. Sokáig túrtam a netet annak idején meg most is, hogy találjak számokat, de sehol sincs, csak összesített az összes platformra.

A "csalódást okozó" teljesítmény egyébként meg sok mindent jelenthet, ha azt nézzük, hogy akkor rekordokat döntött konzolra a game (konkrétan átvette az első 24 órában és első héten eladott legtöbb játék címek vezetését).

És annyit még, hogy a 2011 közepéig kb 22 millió kelt el a játékból.
  • arty
    (gears of war kiadója anno lenyilatkozta, h miután kijött a pc változat, estek a konzolos eladások - miközben a pécés nem fogyott arányosan jól. ez végülis logikus...)
  • Snexi
    úgyis kiadják,na
  • tommygear
    pl az alan wake már 1 nap után visszahozta a portolás árát, ez csak egy hülye duma még mindig, hogy nem érdemes pc-re játékot kiadni
  • arty
    jajcsajaztne :( legalja modell szvsz.
  • gosumofo
    ezért kell f2p kiadni és pénzt kérni minden szarért ingame, 1x minden hülyegyerek beírja az anyja kártyaszámát aztán csak veszi veszi veszi
  • arty
    annak sajnos nincs jelentősége. konzolra a megjelenés után fél év alatt több mint 10 millió példány fogyott, míg pécére talán a tizede sem ... (ami még mindig szép szám szvsz, ha belegondolunk mennyire 0 munkát öltek bele)
  • gosumofo
    nem lehetne áttenni ennek a fos konzolos játéknak a topicját a konzolos köcsög gecik fórumába hogy ott beszélgessenek magukkal?
  • Büdös Bohóc
    sajnos nem adja a húzóágat a PC, a IV sem muzsikált olyan szépen, bár szerintem hozta azt a szintet, amiért már megérte portolni.
  • Snexi
    tényleg?mert akkor üdvözlöm,régi jóbarátok vagyunk
  • Nagydög
    "Hány embernek van konzolja és hánynak PC-je?"

Hibas kerdes. Helyesen: Hanyan jatszanak konzolon, es hanyan PC-n? Attol tartok, igy mar nem olyan fenyes a kep.
  • Kata
    Pontosan erről van szó. Hány embernek van konzolja és hánynak PC-je? Még így is a húzóbevételt simán a PC-sek produkálják, és kétlem hogy a Rockstar ettől a bevételtől megfosztaná magát.
    Még azt is merném megkockáztatni, hogy merő marketingfogás volt ez a nyilatkozat, mert most megnézik hány PC-s (=leendő vásárló) kezd el hőzöngeni, így akár egy piackutatás is lehet belőle. :)
  • Jaka923
    Ő Tirexi
  • tommygear
    :DDDDD
  • Büdös Bohóc
    Ja, 100%-ig ugyanaz a hardware, de higgyem el, hogy ami mindenki másnál jó volt az nálad nem.
  • Ryder62
    Jah és vegyél vissza az arcodból hülye gyerek.

Küldesz egy anyázó privit aztán letiltasz, mi? Nyomorék troll.
  • Ryder62
    Jó én meg kipróbáltam 3-4 drájvert (régebbit és újabbat is) és nagyon nem akarta megoldani a problémát. Fel is peccseltem de semmi. Úgyhogy ment is az uninstall neki.
  • Büdös Bohóc
    Már bocs, de a 2009-es januári ATI driver pont jó volt erre a bugra :) Nekem is olyan kártyám volt.
  • Ryder62
    Az Ati X1000 és HD2000 széria alatt a játék textúrái villogtak. És mivel akkor egy HD2600-as karim volt frissíthettem a drivert orrba szájba, peccselhettem össze vissza a játékot, nem segített. A HD3000 szérián és afölött futott normálisan a játék.

Megint csak bebüfögsz ide valamit.
  • Büdös Bohóc
    igen, villódzó textúrák a következő videokártya driverig kb, de látom kivetíted ezt a hibáját ismét örök érvényűre.
  • Ryder62
    Dettó.

Az a rész nekem is test site volt. Emlékszem volt ott minden, minimum graf, 13 fps, recés árnyékok, villódzó textúrák stb.
  • ldavid
    a további linkjei törölve lesznek. tényleg mindenhol ezt csinálja.
  • Fpocok
    átlag 22fps nem tartozik a játszható kategóriába. Mondjuk ha ennyit bír a gépe az embernek, akkor jóvan. Dehogy te még fel is nyomtad a grafikát, hogy még kevesebb legyen az fps. GG
  • Büdös Bohóc
    mehetsz is innen Morzsikutya :D
  • tommygear
    most miért írkálsz ilyeneket? :D már számtalanszor megbeszéltem régebben veled is, hogy mekkora udormány összetákolt fos port volt a gta 4, most miért kezdted el védeni?
  • morzsi555
    Jézusom... Te olyan baromságokat írkálsz össze-vissza, hogy már fizikailag fáj olvasni. :D Szerencsére van jobb dolgom is, mint olvasni a hülyeségeidet. Gondolom csak a trollkodás miatt regisztráltál ide. Mondjuk ez már kiderült abból, hogy mindenkibe belekötsz és hogy avatarnak beraktad ezt az idegedítő donald kacsás szart. /thread
  • arty
    maga a játék sose ment olyan jól, mint azt a bencsmarkból következtette az ember :((

csilliárdszor léptem ki reménnyel telve Nico első lakásának ajtaján, a magasvasút alatt azonban azonnal elment a kedvem a játéktól ... "oké, majd ha jobb gépem lesz" :))
  • arty
    az a gáz, h 2-3 magon sajnos akár mennyire butitottad, csomo helyen beesett az fps 15-20 környékére. ez nálam már a játszhatatlan kategória...

mindig felraktam az aktuális pecset, de SOHA nem lett jobb a minimumfps - a max és az átlag nem érdekel, mivel a minimum annyira alacsony volt a gépemen :(
  • Nagydög
    Mert csak azt a vackot reklamozni jar ide, es legtobbszor marhasagot irnak, vagy valami regit probalnak eladni uj informaciokent, csak gyuljon a kattintas.
  • Büdös Bohóc
    ha nekem játszható a 22 FPS átlag (annál jobban ment a játék egyébként, a benchmark volt kicsit "szemét"), akkor nem fogom hányás grafikával játszani.
  • Fpocok
    grafika>teljesítmény?
    oké.
  • Versace26
    Hihetetlennek tartom hogy pc-re nem fog kijönni,hiába a sok warez,de hányszor annyian vették meg?
  • Büdös Bohóc
    (ha nem vetted volna észre azt írtam, hogy kompromisszumot kötöttem és inkább hagytam, hogy 22 FPS legyen az átlag, de cserébe szebb a grafika. Ha azt lejjebb veszem vajsímán megy 30 körül).
  • Ryder62
    Már kezd terjedni a vírus:

[URL=http://gamepod.hu/hir/gta_v_pc_es_wii_u_megfontolas_targyat_kepezik.html]GTA V PC és Wii U: "Megfontolás tárgyát képezik..."[/URL]
  • Ryder62
    "Amúgy meg egy normál gépen is relative jó volt, játszható volt, kicsit magasabb volt az igénye, mint más játéknak, de akkor is."

Szóval azt állítod hogy játszható volt. Aham. És neked 22 átlag fps-ed volt. Hmmm.

És szerinted anno mindenki boldog volt 20-30 fpssel? A legerősebb vasakon is épphogy eldöcögött 30 felett.

Pezsgőt kellett volna bontani, mi? Eme nagyszerű játék felett.
  • kill3r21
    d.) nem nyavalygok mint az óvódások, akiknek nem 1080p-be megy a játék Ultra Highon! Képzeld emléxem, 1280*720ban toltam, mediumon , 30% os view distancel, és árnyékok minimumra vételével, és simán volt 25-30 FPS :)

Ui: a kedvedért felfogom rakni, és patch nélkül megnézzük mit tud...:)
  • arty
    d.) mindezeket ÉN teszem :D
  • arty
    a.) hazudsz
    b.) rosszum emlékszel
    c.) neked a 15-20fps is "akadásmentes"
  • kill3r21
    Gépet újítani GTA-tól függetlenül szeretnék!
    Alapvetően PC-n szeretek játszani, de ugye a mostani gépemmel a box jobb választás, és nem egy esetben volt hogy jobb döntés volt a box....
    elég sok érv szól a box mellet, ha a mostani PC-met nézem, de ha fullos hardwerem lenne akkor is lenne pár érv, kilépések, lefagyások, problémák...nem is beszélve hogy boxra minden előbb van :D
  • Büdös Bohóc
    Én tuti nem venném a fáradtságot pc-n a játékra, ha kitolnám boxon. Szerintem ha látsz esélyt, hogy kibírod nélküle, akkor inkább várd a PC-t, csak jobb meg szebb grafika lesz :D Már ha akarsz gépet újítani, mert az aláírásodban levő tuti nem viszi már jól