27719
  • Interstate 95
    Hol irtam azt hogy a PC nem termel profitot ?

#3717: A technikai reszere utaltam kizarolag.
  • DarkSector
    "elhaladt felettuk az ido"

ebben az egyben kijavítanálak, a többit rád bízom...
    NEM járt el felettük az idő, maximum technikailag mint hardver, de a játékosok még ugyanannyian vagy ha nem többen vannak, mert még mindig fasza játékok jönnek rá amikkel fenttartják az érdeklősést.

Erre bizonyíték pl a Halo 4 is...többmilliós eladással...
  • Büdös Bohóc
    Az ilyen "emberek" miatt haldoklik a PC piac. gtfo
  • tommygear
    "Sajnos ez a helyzet, a nagy merteku warezolasnak ez az ara."

valaki még mindig itt tart? lol
  • Jaka923
    Nem húzó, de annyit azért eladnak PC-re is, hogy termeljen profitot. Na meg a hardvergyártók is pénzelik őket, szóval ez a PC halott duma megint felesleges. Már 2004 óta folyamatosan emlegetik ezt, aztán tessék. Érdekes módon valamiért mégis megéri a legtöbb játékot kiadni PC-re is.
  • DarkSector
    Amúgy fura de az előzetes infók alapján az új Xbox is ezt a megoldást alkalmazza hogy lesz egy fix hardver, és egy a gamepadot helyettesítő segédlet, nevezzük "tabletnek" valami ami külön cpu-ram-grafikus chip-el rendelkezik, .

Mint most a Smartglass dolog, csak éppen komolyabb compatibillitással.
    De ez csak mendemonda.
  • DarkSector
    A WiiU az nem kézikonzol. :D
    Mindössze a gamepad-on, amivel irányítod a játékokat van egy érintő kijelző, amolyan mellék segédablak, itemeket azon nézheted mozgathatod, térkép, és egyébb interaktivitásra kell...
    :D

• JaSoN HuNTeR #3711
    Kemény. Ahozképest hogy kézikonzol :)
  • DarkSector
    Parancsolj
    Ram szempontjából jobb, de van is 7 év eltérés.

De ha figyelembe vesszük hogy jövöre lesz nexgen, vagy legkésőbb 2014-ben akkor ez már elavult.
    Viszont a Nintendo soha nem a high-end hardver-ről szólt, a N mindig a kreatív oldal volt, a X360-PS meg a kemény hardcore réteg.
  • Interstate 95
    A PC mar sehol sem huzo bevetelforras, rosszak az informacioid. Viszont ha azt irod hogy meg mindig tobben jatszanak PC -n mint konzolon, akkor annak nagyobb realitasa van. A konzolok most egy kicsit visszacsusztak mert elhaladt felettuk az ido, de ahogy kijon az uj generacio ismet halalba fog vagni mindent, azt orulthet a PC -s user hogy egyaltalan lesz jatek PC -n. Sajnos ez a helyzet, a nagy merteku warezolasnak ez az ara.

Viszont en PC -s userkent okosabbnak tartom magam, ugyan is egy par oras jatekert nem fogok elrohanni a boltba, ergo letoltom, ami meg megeri az arat azt megveszem. A konzol eseteben meg csak a buy lehetoseg van, ugyan ott is van warez, viszont nem hiszem hogy a bant olyan sokan megkockaztatnak. Hallottam olyanrol is hogy van aki tart egy kulon konzolt warezra, de ez megint benzkidobas szerintem, amivel tamogatja az user ezt a mai penzlehuzos jatekipart.
  • JaSoN HuNTeR #3708
    milyen hardver van pontosan az Wii Uba?
  • DarkSector
    KB x360 szint. (hangyányit erősebb)
    Csak 1 baj van vele, nem nagyon lesz jelentősége ha jövöre jönnek az új nextgen konzolok, Wii meg WiiU teljesítményben nem érdemes megvenni, csak ha olyan játék jelenik meg rá ami másra nem és téged érdekel.
    Amúgy inkább Xbox vagy PS
  • JaSoN HuNTeR #3706
    Akkor inkább egy Wii U-t vennék :D
  • kill3r21
    szerintem kb mint egy box és ps3
  • JaSoN HuNTeR #3704
    Akkor a PC-s is jönni fog. Wii U-n kiváncsi leszek milyen grafikája lesz.

Mennyi erős egy Wii u?
  • kill3r21
    azthiszem Wii U-ra már bejelentették a játékot!
  • shaddam
    Fingjuk sincs. Azt csodálom még valami hazai "szaklap" nem hozta le tényként ezekre hivatkozva
  • tommygear
    cdgalaxison is kint van, de ez semmit nem jelent
  • Seangaijin
    De sajnos az is csak a PS3 verzió. Nah mind1 nem akartam én elindítani lavinát ezzel mert majd bejelentik ha kijön már tavasszal h dolgoznak a PC-n csak érdekes volt h már 576-nál kint van és nem konzolosként van megjelölve.
  • Interstate 95
    En nem mondok meg semmit csak valaszoltam arra amit irtal. Az en szememnek 30 fps alatt mar full lag van.
  • shaddam
    Majd ha a gamestar megírja lehet pezsgőt bontani. Ezek a szájtok sose tévednek
    2 perce lőtt kép a noname bantulandi amazonról :

link
  • Büdös Bohóc
    Ok majd te mondod meg azt, hogy nekem i számít játszhatatlannak :D
  • Büdös Bohóc
    Ezt tudod mikor rakták ki ecsém? A tavalyi első trailer után másnap.
  • Interstate 95
    Nekem 40 fps korul megy a jatek, de a kinai negyedben lemegy mindig kb 25 -re max grafikan. Ha esik peldaul az eso meg kevesebb, szal az a 22 boven jatszhatatlan amugy is, ha az ingadozast is beleveszem pedig irrealis.
  • DarkSector
    Semmi előrendeled és ennyi...utólagos ár és bármit változtatnak egy szavad nem lehet, ez csak részedről egy jelzés hogy ha kijön akkor te majd vennél egy példányt, tehát úgy készülnek erendelni a darabszámot.

Ugyanígy más játékokat is joval előbb lehet előrendelni...nincs ebben semmi extra.
  • tutituti
    576..
    azt se szabad elhinni amit kérdeznek:)
  • tommygear
    semmi, elírás
  • Krisztiam #3691
    h-h mi van? pc-s GTA V :D
  • Seangaijin
    Ilyenkor mi van EMBÖRÖK????

• The Protector
    hülye:)
  • arty
    vgchartzot elfelejted, NAGYONGYORSAN!!! retek kamu oldal, pontatlan, tippelős adatokkal!

~gamestar szint.
  • kill3r21
    tehát nem fogyott belőle 1 millió darab? ez számomra elég hihetetlen :S
  • Fpocok
    PCn ilyen lesz a grafikája :D

• Szabi #3685
    ennek a listának semmi értelme így...
  • JaSoN HuNTeR #3684
    Jó bénák ezek az adatok. Elvileg GTA IV összesen már 22-25 millió fogyott el.
  • dragon11
    szerintetek ebben a részben már le lehet majd riasztózni a saját autónkat ?:)
  • vk90
    Ennyi fogyott összesen.
    Pc-re tényleg nagyon kevés, ha azt nézzük, hogy a konzolosból mennyi fogyott. Más kiadó biztos örülne ilyen pc-s eladásnak is.
  • shaddam
    Kijött az! Talán májusban volt gamestar teljes játék
  • JaSoN HuNTeR #3680
    Biztos kifog jönni szerintem PCre mint az eddigi összes GTA.

Csak egy dolgot nem értek hogy RDR miért nem jött ki?!
  • [NST]Cifu
    Anno a GTA IV. eléggé a toppon volt a PC-s eladásoknál, éppen ezért durrant el sok vásárló agya a portolás minősége miatt.

Ne feledjük, hogy a GTA a PC-n indult, utána lovagolt át konzolra. A Rockstar pedig mindig is híres volt arról, hogy keveri-kavarja a médiát, hogy minél több cikk (és poszt) szóljon róluk és az elkövetkező (vagy éppen kijött) játékukról. Elég anno a GTA első része körüli mizériára gondolni. Simán el tudom képzelni, hogy ez a bejelentés is csak egy ilyen médiahack...