27741
-
egyszerű, a kickstarter ameddig nem jön össze csak egy foglalás, amikor lejár a kickstarterre szánt idő, akkor vonja le a kártyáról az összeget.. ha nem jön össze, akkor nem von le -
hát én egy forintot nem küldenék így :D -
azt vágom, de a különböző kickstart oldalaknál ez így megy amúgy -
sehogy, mert a rockstar nem fog ilyen marhaságot kitalálni -
Mert szerinted ez hogy szokott menni? :D -
hogyne lenne olyan gta ami nem létezik pc-re.... -
és ha nem jön össze akkor visszautalják mindnekinek egyesével? aha -
Ja mennek magukba. Most próbáltam ki őket. -
Én a rockstar helyében csinálnék egy kickstartert (az úgyis trendi) ahol a játék árát lehet előre befizetni. Ha összejön a lóvé lesz port, ha nem meg nem. És ezzel végre elhallgatna a rinya meg a pécéreúgyiskiadják tábor. -
Te hallod azt direkt ezekre a konzolokra csinálták, hogy azokon a gépeken is legyen Gta, minek adták volna ki pc-re, nem lett volna sok értelme az direkt a konzol képességeire volt megcsinálva ne húzzál már fel! Épp így a psp-s részek, azokat is azért fejlesztették, hogy legyen psp-re is gta, nem is értem, hogy miért sír érte mindenki, hogy nincs pc-re... -
THX, valóban sok van, elhiszem, csak én most a következtetéseket az ....xbox classic - x360 - ps1 -2 -3 történelmében szoroztam osztottam ki...és ezek alapján jelentem ki hogy egy nagygépes GTA mindenre fog jönni. :) -
Tudod miért mondtam, mert most nem egy hendeld only cím a GTA 5 hanem nagygépes projekt....X360-PS3-PC. :) -
ldavid #3768 ezek alá kell valamelyik játék, vagy mennek magukban is? -
Liberty City Stories PC. Jó még a küldik is mennek :) -
Vice City Stories és a Liberty City Stories
Van PC modja.
Modok.
Most próbálom őket. -
Olyan rész valóban nincs, ami nem jelent meg PC-re, viszont megjelent X360-ra és PS3-ra, ez igaz. Viszont, ha belegondolsz, ezekre a konzolokra mindössze a GTA IV és az EfLC jelent meg, szóval, ha neked csak ezek számítanak, akkor igazad van.
De a Vice City Stories és a Liberty City Stories pl. nem csak "handheld szarokra" jelent meg, hanem PS2-re is, viszont PC-re nem. De ezek szerint azok nem voltak elég fontos részek, hogy számításba vegyük őket.
A Chinatown Wars valóban csak PSP-re, NDS-re és iPhone-ra jött. A GTA Advance meg ugye a kevésbé érdekes Gameboy Advanc-re. -
-
Jó vazze de nem hendeld flash szarokra gondoltam hanem a fő részek, amik a mostani generáción voltak, vagyis arra értem hogy nincs olyan ami csak x360 meg ps3....:D -
Vice city stories, Liberty City Stories.
Mondjuk csináltak ezekből PCs modot és most vannak PCre is.
-Grand Theft Auto Advance
-Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Ezek nincsenek PCre. -
Huh melyik GTA nincsen PC-re? Mert én lemaradtam akkor valamiről...:D
GTA1-2-3-Vice City-San Andreas-GTA4-EFLC -
R* megmondta, hogy a trailer videók a PS3 verzióból származnak. Illetve abban sincs igazad, hogy nincs olyan GTA, ami nem jelent meg PC-re. Több is van ilyen. Annyiban viszont igazad van, hogy butaság ezzel a petícióval vergődni, mert biztosan lesz PC kiadás. R* annak idején megmondta, hogy minden fontosabb rész megjelenik minden fontosabb platformra. A V elég fontos epizód és a PC elég fontos platform. -
am meg a ps3 verzióból vágták össze a trailert -
csillapítsd már magad -
ÉRTELMETLEN, ILYEN HÜLYESÉGET.
nEM MONDTA SENI HOGY ONLY KONZOL LESZ.
AZT AMIKET GAMEPLAY-KÉNT MUTATTAK HA VALÓS AKKOR AZ pc-S GAMEPLAY, MERT KONZOLOKON OLYAN GRAFIKÁT MAX NEXTGEN-BEN LEHETNE...SZÓVAL NO PARA PLÁNE HOGY NEM LÉTEZIK gta AMI NEM LENNE PC-RE, NEM IS ÉRTEM MIRE A PARALIZIS. -
Az más tészta!
RdR2-őt se várjuk PC-re!
Sajnos a Red Dead név egyenlő a konzol exkluzív címmel!
-
RDR-t is egyérleműnek gondolták :D -
Csak tudnám, hogy minek, amikor egyértelmű, hogy lesz. -
mester1987 #3753 Petíció a PC-s GTA V-ért -
tévedésben élsz, nagyon sok jó minőségű port/jó játék nem fogyott (nem az a jó játék, ami NEKED tetszik)
ha egy játék 2 millió $-ba kerül, mit ér a cég félmillió, 1 $-os eladással? hajukra kenhetik a steames, akciós eladásokat, ha nem hozza be az árát...
nem vagy kicsit összeesküvéshívő? az egész iparnak milyen érdeke van manipulálni, hogy "pécén kevés fogyott" ? abból ki profitál, anyagilag ?? -
Én ps3-ra ugyanúgy leszedem a ps2-es , ps1-es játékokat amik tetszettek , és minden gond nélkül játszok vele , nem kell semmit elővennem.
. A konzolt azért is fogják mindig előrébb tartani játékokban , mert egy konzolt azért vesz az ember hogy játszon. Cd be , kényelmes fotelbe ülni és játszani.Ellenben géppel , ahol játék megvesz , felrak, patchet keresni ide oda , újonabban bereggelni 126 helyre , ezt hitelesíteni azt , és a végén meg kidob valami errorral , annak utána nézni stb stb stb.... És ezt eladásokba úgy gondold , hogy nem az öreg kockákra fog gondolni a cég , akinek amúgy is már alig van ideje játszani , és a piac 1/5-e. Hanem a fiatal surmókra , akik befolyásolhatók , és a szüleik inkább vesznek egy konzolt a gyereknek ~70-ért , mint egy normális pécét ~200-ért...
-
de lesz és kész én tudom :D -
nem
-
Steames eladásokról lehet tudni valamit? :) -
megjelenés bolondok napján.. hihető :) -
Szerintem szimplán az a helyzet, hogy mivel nem volt valami fényes a bevétel mostanában R*-nál, ezért nem sok pénzzel tudják finanszírozni a PC portolást/fejlesztést, amíg nem jön be pár dodó a konzolosból, addig inkább nem mondanak semmit.
Másrészt nem emlékszem pontosan, de szerintem talán 1 kivétellel mindig betartották a határidőket, amiket mondtak, inkább arról van szó, hogy a vezetőségben van gerinc és inkább majd akkor mondanak a megjelenésről valamit, amikor tudják, hogy kész lesz időben. Mondjuk eddig ez kb whenistdone volt a konzolosra, szóval nem teljesen ez az ok, de ez is benne van. -
szerintem igen is jól fogy egy egy cím, az igaznán jóak, ha mást nem a steam sales-en...
és lehetne egy képük már arról mennyiért hajlandóak az emberek pc-n játékot venni, még ha minőségi is.
Ezt nem hajlandóak megugrani, hogy olcsóbban adják a játékokat alapból, pedig igen is számít sok országban. (lásd oroszok)
Gondolom azért nagyon egyszerű manipulálni ilyen híreket egy kis pénzzel, hogy rosszul fogy a pc-n, ha már konzol érdekeltség van. Butabirkáknak.
Komolyan, hihető az, hogy bevallják, hogy egy cod szarul fogy? Részvényeseknek, a tömegnek ez elvenné a kedvét. Így a kollektív tudat, hogy jajj a józsi is codozik biztos jó, neki megfelelel megveteti a szerencsétlenekkel. Aztán összeszorított seggel ül a gép előtt, hogy milyen jó, de nem évezi... évekig lehet még majd eladni az új konzolok mellett is az aktuális kod szintet figyeljétek meg. Egy kod lesz megint, csak a nextgenre feltextúrázzák, tuti ezen dolgoznak most, hogyan. -
(mármint az első sorral idéztem egy érdekes részletet abból, amit beírtál) -
autószerelő
szerintem ezt elárulja a cikk írójának a témában jártasságát, utánajárását és kompetenciáját -
Nagydög #3742 Ha az Origo azt irja, akkor nyilvan nem. -
és mi a magyarázat a jó pécéváltozatokra, amik szintén nem fogynak (annyira)? :)
szerintem mindenki benne van ... a játékos, mert warezol és a kiadó is, mert gány munkát ad ki sokszor - ezek egymást erősítő tényezők, oda vissza hat. leeht elmélkedni róla, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb, de szvsz nem érdemes.