27719
  • tommygear
    csillapítsd már magad
  • DarkSector
    ÉRTELMETLEN, ILYEN HÜLYESÉGET.
    nEM MONDTA SENI HOGY ONLY KONZOL LESZ.

AZT AMIKET GAMEPLAY-KÉNT MUTATTAK HA VALÓS AKKOR AZ pc-S GAMEPLAY, MERT KONZOLOKON OLYAN GRAFIKÁT MAX NEXTGEN-BEN LEHETNE...SZÓVAL NO PARA PLÁNE HOGY NEM LÉTEZIK gta AMI NEM LENNE PC-RE, NEM IS ÉRTEM MIRE A PARALIZIS.
  • Rayden02
    Az más tészta!
    RdR2-őt se várjuk PC-re!
    Sajnos a Red Dead név egyenlő a konzol exkluzív címmel!
  • kill3r21
    RDR-t is egyérleműnek gondolták :D
  • Jaka923
    Csak tudnám, hogy minek, amikor egyértelmű, hogy lesz.
  • mester1987
    Petíció a PC-s GTA V-ért
  • arty
    tévedésben élsz, nagyon sok jó minőségű port/jó játék nem fogyott (nem az a jó játék, ami NEKED tetszik)

ha egy játék 2 millió $-ba kerül, mit ér a cég félmillió, 1 $-os eladással? hajukra kenhetik a steames, akciós eladásokat, ha nem hozza be az árát...

nem vagy kicsit összeesküvéshívő? az egész iparnak milyen érdeke van manipulálni, hogy "pécén kevés fogyott" ? abból ki profitál, anyagilag ??
  • fook
    Én ps3-ra ugyanúgy leszedem a ps2-es , ps1-es játékokat amik tetszettek , és minden gond nélkül játszok vele , nem kell semmit elővennem.. A konzolt azért is fogják mindig előrébb tartani játékokban , mert egy konzolt azért vesz az ember hogy játszon. Cd be , kényelmes fotelbe ülni és játszani.Ellenben géppel , ahol játék megvesz , felrak, patchet keresni ide oda , újonabban bereggelni 126 helyre , ezt hitelesíteni azt , és a végén meg kidob valami errorral , annak utána nézni stb stb stb.... És ezt eladásokba úgy gondold , hogy nem az öreg kockákra fog gondolni a cég , akinek amúgy is már alig van ideje játszani , és a piac 1/5-e. Hanem a fiatal surmókra , akik befolyásolhatók , és a szüleik inkább vesznek egy konzolt a gyereknek ~70-ért , mint egy normális pécét ~200-ért...
  • Krisztiam #3750
    de lesz és kész én tudom :D
  • tommygear
    nem
  • SötétBarom
    Steames eladásokról lehet tudni valamit? :)
  • Nathan66
    megjelenés bolondok napján.. hihető :)
  • Büdös Bohóc
    Szerintem szimplán az a helyzet, hogy mivel nem volt valami fényes a bevétel mostanában R*-nál, ezért nem sok pénzzel tudják finanszírozni a PC portolást/fejlesztést, amíg nem jön be pár dodó a konzolosból, addig inkább nem mondanak semmit.

Másrészt nem emlékszem pontosan, de szerintem talán 1 kivétellel mindig betartották a határidőket, amiket mondtak, inkább arról van szó, hogy a vezetőségben van gerinc és inkább majd akkor mondanak a megjelenésről valamit, amikor tudják, hogy kész lesz időben. Mondjuk eddig ez kb whenistdone volt a konzolosra, szóval nem teljesen ez az ok, de ez is benne van.
  • poruljartal
    szerintem igen is jól fogy egy egy cím, az igaznán jóak, ha mást nem a steam sales-en...
    és lehetne egy képük már arról mennyiért hajlandóak az emberek pc-n játékot venni, még ha minőségi is.
    Ezt nem hajlandóak megugrani, hogy olcsóbban adják a játékokat alapból, pedig igen is számít sok országban. (lásd oroszok)

Gondolom azért nagyon egyszerű manipulálni ilyen híreket egy kis pénzzel, hogy rosszul fogy a pc-n, ha már konzol érdekeltség van. Butabirkáknak.
    Komolyan, hihető az, hogy bevallják, hogy egy cod szarul fogy? Részvényeseknek, a tömegnek ez elvenné a kedvét. Így a kollektív tudat, hogy jajj a józsi is codozik biztos jó, neki megfelelel megveteti a szerencsétlenekkel. Aztán összeszorított seggel ül a gép előtt, hogy milyen jó, de nem évezi... évekig lehet még majd eladni az új konzolok mellett is az aktuális kod szintet figyeljétek meg. Egy kod lesz megint, csak a nextgenre feltextúrázzák, tuti ezen dolgoznak most, hogyan.
  • Büdös Bohóc
    (mármint az első sorral idéztem egy érdekes részletet abból, amit beírtál)
  • Büdös Bohóc
    autószerelő

szerintem ezt elárulja a cikk írójának a témában jártasságát, utánajárását és kompetenciáját
  • Nagydög
    Ha az Origo azt irja, akkor nyilvan nem.
  • arty
    és mi a magyarázat a jó pécéváltozatokra, amik szintén nem fogynak (annyira)? :)

szerintem mindenki benne van ... a játékos, mert warezol és a kiadó is, mert gány munkát ad ki sokszor - ezek egymást erősítő tényezők, oda vissza hat. leeht elmélkedni róla, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb, de szvsz nem érdemes.
  • Krisztiam #3740
    Origo-ról szedtem:
    A Grand Theft Auto talán az egyetlen olyan sorozat, amelyik részről részre teljesen meg tud újulni. Más városok, más szereplők, teljesen eltérő szövevényes sztori jellemzi az összes részt. közelmúltban bejelentett ötödik részben a Los Angelesről mintázott Los Santos városában fognak zajlani az események. A város egyaránt kínál felhőkarcolókkal teli üzleti negyedet, hegyre csavarodó sofőrgyilkos utakat, tengerpartot és kertvárosi negyedeket. A játékban egy jólmenő bankrabló, egy lecsúszott gengszter és egy minden gépet elvezető fiatal autószerelő lesz a három hős, akik között váltogathat a játékos.

Kinek ajánljuk: Különösen azoknak való az új GTA, akik a New Yorkon alapuló Liberty Cityt kezdik unni. Új amerikai nagyvárosban nézhetnek körül jövőre.
    Kinek nem való: A PC-t használó játékosok valahogy kimaradtak a tervekből, csak konzolokra jelenik meg a játék.
    Mire jelenik meg: Playstation 3, Xbox 360

Akkor pc-s változat nem lesz?
  • Büdös Bohóc
    Sok köze nincs a portolásnak ehhez, max annyi, hogy mivel egyszerűbb átírni a kódot pc-re mint nulláról írni ismét, ezért portolnak. Mivel úgyis meg kell jelentetni konzolra, ezért megírják arra előbb, aztán mehet.
  • kill3r21
    Hát akinél a GTA4 az optimalizálás miatt hasalt, az vett miatta boxot, aki ezért lemondott a játékról azt nem is igazán érdekelte, GTAV el is ez lesz, akármien lesz...
    Millió egy helyen sírnak még a pc-sek a RDR miatt...
    Ja és codok, cirka 20 millió eladott példány boxon, pc-n kb 1 misi, felfujják mert pc-n az 1 misi eladott darab nagyon jó, pedig ha az veszed a számokat nézve meg kurvaramaty eladás.....
    A Warez elleni védelem, ami sok pc játékos eltántorit, soxor többet sziv az eredetivel mint a warezzal, szal ne is csodálkozzunk hogy inkább a warez mellet dönt...
    szerintem meg egyszerübb egy fix hardwerre gyártani, mint olyan programot fejleszteni ami minden hardveren gond nélkül megy, ezért szoktak úgymond inkább portolni...
    Max payne 3 sem port volt, rendesen fejlesztették pc-re a konzolos mellet, azért ez nem mind1 szerintem...
  • poruljartal
    szerintem sem a warez tehet a rossz eladásokról, hanem a fejlesztők és kiadók. Egyszerűen nem éri meg nekik többet dolgozni egy-egy címen, a fejlesztők meg ha értenek is az optimalizáláshoz, javítgatáshoz, nem kapnak elég időt rá. Ott van egy jó játék pc-re, de szar mondjuk az irányítása, optimalizálatlan, vagy gambreaker bug van benne. Ettől ez egy rossz játék lesz, nem fogy.
    A pc-t ahhoz tudnám hasonlítani, hogy az egy örök érvényű cucc, pl doom-al, quake-el a mai napig tudsz játszani, mondjuk leszeded fél perc alatt steamről és megy. Konzolon ugyan ez sokkal hely igényesebb és fárasztóbb. Vedd elő a régi nintendód, porold le, játsz... a nagy lófaszt. Ps, nintendó, ps2,ps3, xbox... persze mindet tartsd meg ha volt, de amíg egy-egy játék miatt nem veszed elő évente, szemét mind. Pc-t jobb esetben lecseréled, mert lekell néha, és accountról játszod a játékokat. Sokkal egyszerűbb klasszikust csinálni pc-re, mint konzolra emiatt, ráadásul a konzol játékok 99% égetni való szemét, de el lehet adni, mert nem tudják annyian kipróbálni vétel előtt.
    Ez nagyon nagy előny, hogy leszeded és kipróbálod mielőtt megvennéd. Ezt tudják a kiadók is, és mindent pénz alapján kalkulálnak.
    A gond, hogy hozzá szoktatták a pc-seket a szarhoz, és ahhoz, hogy azt ne vegyék meg. Vagy vegyék, lásd cod.
    A gta sajnálatos módon a 4essel nagyot hasalt a fent említett optimalizálatlanság miatt, de nálam ez is első napos vétel lesz ennek ellenére, mint a max payne3, ami remek port volt.
    Kár, hogy a dlc-kről nincs valami összefoglaló, olyan ami hihető...
    hogy teljesítenek, mert én nem szeretném elhinni, hogy jó dolog az, ha van 5 multiplayer dlc és azzal rendszeresen megosztják a játékosokat.
    Rendszeres az is sajnos, hogy nagy csinnadrattával bejelentik, hogy mi mennyire jól fogy, pedig egy szar. Ezzel is reklámozzák, és miért ne hinnék el? Pedig tuti hazudnak.

A lényeg a lényeg, hogy tuti lesz pc-s gta5, ha másért nem, a fejlesztők maguk miatt megcsinálják, legyen mivel 30 év múlva az irodában játszani.
  • tommygear
    jövőre...
  • dragon11
    majd jövőre xbox 720.. ps4.. brutál.. sztem box alázni fog
  • arty
    utánaolvastam, mert nagyon érdekelt :)
  • JaSoN HuNTeR #3733
    Honnan tudsz te erről ennyit? Wii u.
  • Fpocok
    Állítólag valami 3 órát bír ki egy töltéssel...
  • arty
    mindkét kontroller ipari hulladék: a kijelzős hamar lemerül + nem tölthető usbről, a másikon a ravaszok nem analógok. nintendó minőség :D
  • JaSoN HuNTeR #3730
    Habár még sohase játszottam vele. De nekem mindegyik konzol bejön. Vannak játékok amiket jobb kontrollerer irányitani egy kivételével FPS meg MMO.
  • JaSoN HuNTeR #3729
    Tetszik a kontroller, meg az egész gép.
    Mondjuk drága érte 100.000ft :S
  • arty
    mi bejövős benne?
  • JaSoN HuNTeR #3727
    Ázsiaiknak való nem nekünk. Mondjuk ez a Wii U bejövős.
  • arty
    játékélmény? volt nálam kölcsön már 2x is wii:
    - lcdtévén kb nézhetetlenül alja a képminőség (a lehető legjobb összeköttetést használtam: komponens, 480p - ez ugye kb. 800x480)
    - a lengetős, csapkodós játékok a gyerekemet is csak rövid ideig kötötték le, nemhogy engem
    - felnőtt játék a fos kontrollerrel kvázi játszhatatlan***
    - a pár exkluzív platformer tényleg korrekt játék - de mi van még? semmi.

- ezt a fajta "játékélményt" értelmesebb minősében megkapom xboxon a kinecttől, avagy ps3on a move-tól - de nem igazán érdekel!!! (kivétel: move, pisztoly adapter, railshooterek)

*** a trágya kontroller és az ótvar grafika miatt az egyetlen - számomra - must have címet pécén, emulátoron, 1080p-ben, xbox360 kontrollerrel toltam le (Donkey Kong Country Returns, kétszer fejlesztettem a gépet, hogy jól menjen)

a nintendó szargyáros.
  • DarkSector
    Játékélményben más, de ki-ki válogatja, akit meg a kinect érdekel annak az az élmény.

ez nem általánosítható.
  • Fpocok
    Nálam az első az irányítás. És ez PCn a legjobb. Utána jön minden más a fontossági sorrendben.
  • Büdös Bohóc
    5x odaver játékélményben a wii a legtöbb boxos szarnak. PC-n megkapod kb ugyanazt, mint boxon, de olyan játékélményt nem kapsz PC-n, amit wii-n, mert nincs hozzá kontroller a gépre és kész.
  • DarkSector
    jah azt nem tudtam hogy lasabb. D:
  • arty
    több ram van a wiiU-ban, de lasabb mint a 7(!!!) éves xbox360ban!

nintendó = szánalom. (eddig 1 összehasonlító játéktesztet olvastam: mass effect3 szarabbul megy a wiiu-n, mint xboxon, ráadásul rondább is)
  • DarkSector
    a millios eladást félreértetted nem pénzre értettem hanem hogy azt annyimilló ember vette meg, ha nem lenne a konzol népszerű nem adnának el ennyi játékot.
    Nem? :)
  • DarkSector
    Pc-s piac a warez miatt haldoklik meg az idétlen fejlesztők miatt (szar pc-s bugok, meg a sok fail amit elkövetnek játékok kiadásakor)
    Ha ő mint játékos szubjektíven gondol valamit, szíve joga, de az nem igazán valós tény hogy kevésbé népszerűek a konzolok, sajnos vagy nem sajnos, de nagyon is azok még mindig, ebből az szűrhető le hogy nem mindig a high-end részleteség a fontos, meg az erősebb hardver. :)