27719
-
#3798 elvből nem szavaznék, rinyálnék -
#3797 ez régóta így megy van egy nagy réteg akik sírnak, vagy azért mert nem jön valami vagy mert jön és addig kutatnak míg nem találnak valami kifogásolni valót....
Ezeket nevezzük passzív játékosoknak. -
#3796 Még jó hogy mindenki fel volt háborodva, tényleg nagyon gyenge volt az a port. Nyilván nem olyan optimalizálatlan játékot kér az a sok szavazó... -
#3795 oszt miért? tanultak belőle, a maxpayne3 kiválóra sikerült -
#3794 A negyedi rész megjelenésekor micsoda felháborodás, ment hogy van pofájuk így kiadni PC-re, és most meg azért szavaznak, hogy jelenjen meg PC-n...kapják be akik szavaztak -
#3793 Jo csak ovatosan fogalmaztam mert nem tudtam tutira, annyit tudtam hogy nem később. :) -
#3792 előbb, sosem együtt! (gta3tól kezdve) -
#3791 Nincs most sem fordítva, hanem régen azért volt később konzolra mert akkor még nem volt olyan konzol amikor pc-re megjelent a gta...:D
GTA1-2 magyarul, a 3. rész és az utániakkal ha nem is előbb de egyszerre jöttek ki...konzolokra is. -
#3790 mindig??
jah, kivéve a gta3at, a vice cityt, a san andreast, a liberty city storiest, chinatown warst, a gta4et és az episodes from liberty city dlcket :D -
#3789 jah azt akartam kifejteni, hogy előbb jött mindig a gta pc-re mint konzolra.. most fordítva van..
de nagy baki lesz a rockstar részéről, ha nem adja ki pc-re -
#3788 2006 milyen boldog lettem volna hogyha ezekkel játszhattam volna. Most már nagyon régiek. :S -
#3787 Jönni fog az, Rockstar mindig ezt csinálja, picit fosatja a népet, aztán később nagy hájppal bejelenti, hogy lesz pc-re, meg hogy mennyivel jobb lesz mint a konzolos. -
#3786 senki nem mondott ilyet -
#3785 Mindegyik GTA jött konzolokra, handheldekre, 1-2 is, 3 meg aztán főleg.
De ja akkoriban még szokás volt, hogy előbb jött PC-re, aztán PS-re pl, de nem sok eltéréssel. A harmadik rész viszont már előbb jött PS2-re és csak később PC-re (megszokott fél éves eltéréssel), meg boxra.
És igen, minden főbb rész jött PC-re, elölre hisztizni felesleges, meglátjuk mikor itt az ideje. -
#3784 Nem azért, de ezek a modok elég gagyik. Lehet, hogy valóban végig lehet vele játszani a LCS és VCS küldetéseit, de egy bughalom az egész. -
#3783 mekkora hülyeség már.. bazz a GTA pc-s játék volt.. GTA 1-2-3 pc-n volt csak, most meg pc-re nem akarják kiadni az 5-öt.. szánalmas.. -
janihunk #3782 Alapból hatalmas pénzektől esnének el ha nem adnák ki. Nem hiszem hogy elég lesz nekik a konzolos eladások. -
#3781 Jep, akkor vonja le az összeget, ha a meghatározott minimumot eléri. Ha azután a founder nem tudja elkészíteni mégsem a terméket, akkor elméletileg lehet reklamálni visszatérítésért (amihez a kickstarternek már nincs köze).
De nem, egy Rockstar nem fog ilyesmibe belekezdeni, elég röhejesen festene azzal a tőkemennyiséggel, ami ott van nekik, de ha bevételekre várnak, akkor is az első rushból már meglenne az amennyit egy portra költeni kéne. :) Gondolom shaddam is poénból írta... vagy nem.
Itt nem azt nézik, hogy perpill megvan-e rá a pénz, hanem, hogy a várható bevételek tükrében megéri-e költeni rá. -
#3780 egyszerű, a kickstarter ameddig nem jön össze csak egy foglalás, amikor lejár a kickstarterre szánt idő, akkor vonja le a kártyáról az összeget.. ha nem jön össze, akkor nem von le -
#3779 hát én egy forintot nem küldenék így :D -
#3778 azt vágom, de a különböző kickstart oldalaknál ez így megy amúgy -
#3777 sehogy, mert a rockstar nem fog ilyen marhaságot kitalálni -
#3776 Mert szerinted ez hogy szokott menni? :D -
#3775 hogyne lenne olyan gta ami nem létezik pc-re.... -
#3774 és ha nem jön össze akkor visszautalják mindnekinek egyesével? aha -
#3773 Ja mennek magukba. Most próbáltam ki őket. -
#3772 Én a rockstar helyében csinálnék egy kickstartert (az úgyis trendi) ahol a játék árát lehet előre befizetni. Ha összejön a lóvé lesz port, ha nem meg nem. És ezzel végre elhallgatna a rinya meg a pécéreúgyiskiadják tábor. -
#3771 Te hallod azt direkt ezekre a konzolokra csinálták, hogy azokon a gépeken is legyen Gta, minek adták volna ki pc-re, nem lett volna sok értelme az direkt a konzol képességeire volt megcsinálva ne húzzál már fel! Épp így a psp-s részek, azokat is azért fejlesztették, hogy legyen psp-re is gta, nem is értem, hogy miért sír érte mindenki, hogy nincs pc-re... -
#3770 THX, valóban sok van, elhiszem, csak én most a következtetéseket az ....xbox classic - x360 - ps1 -2 -3 történelmében szoroztam osztottam ki...és ezek alapján jelentem ki hogy egy nagygépes GTA mindenre fog jönni. :) -
#3769 Tudod miért mondtam, mert most nem egy hendeld only cím a GTA 5 hanem nagygépes projekt....X360-PS3-PC. :) -
ldavid #3768 ezek alá kell valamelyik játék, vagy mennek magukban is? -
Liberty City Stories PC. Jó még a küldik is mennek :) -
#3766 Vice City Stories és a Liberty City Stories
Van PC modja.
Modok.
Most próbálom őket. -
#3765 Olyan rész valóban nincs, ami nem jelent meg PC-re, viszont megjelent X360-ra és PS3-ra, ez igaz. Viszont, ha belegondolsz, ezekre a konzolokra mindössze a GTA IV és az EfLC jelent meg, szóval, ha neked csak ezek számítanak, akkor igazad van.
De a Vice City Stories és a Liberty City Stories pl. nem csak "handheld szarokra" jelent meg, hanem PS2-re is, viszont PC-re nem. De ezek szerint azok nem voltak elég fontos részek, hogy számításba vegyük őket.
A Chinatown Wars valóban csak PSP-re, NDS-re és iPhone-ra jött. A GTA Advance meg ugye a kevésbé érdekes Gameboy Advanc-re. -
#3764 -
#3763 Jó vazze de nem hendeld flash szarokra gondoltam hanem a fő részek, amik a mostani generáción voltak, vagyis arra értem hogy nincs olyan ami csak x360 meg ps3....:D -
#3762 Vice city stories, Liberty City Stories.
Mondjuk csináltak ezekből PCs modot és most vannak PCre is.
-Grand Theft Auto Advance
-Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Ezek nincsenek PCre. -
#3761 Huh melyik GTA nincsen PC-re? Mert én lemaradtam akkor valamiről...:D
GTA1-2-3-Vice City-San Andreas-GTA4-EFLC -
#3760 R* megmondta, hogy a trailer videók a PS3 verzióból származnak. Illetve abban sincs igazad, hogy nincs olyan GTA, ami nem jelent meg PC-re. Több is van ilyen. Annyiban viszont igazad van, hogy butaság ezzel a petícióval vergődni, mert biztosan lesz PC kiadás. R* annak idején megmondta, hogy minden fontosabb rész megjelenik minden fontosabb platformra. A V elég fontos epizód és a PC elég fontos platform. -
#3759 am meg a ps3 verzióból vágták össze a trailert