27719
-
Interstate 95 #3879 Naneee, really ? Mi van ha a nagy hamarkodásban biztosabban füstöl el ? Na akko' mi lesz veled ? -
#3878 majd xboxon jobb lesz inkább.hamarabb és biztosabban megy:) -
#3877 reklámozza itt hónapok óta ezt a nulla, harmadrangú oldalt -
#3876 Azért várd ki a végét mikor realtime fut majd a játék a gépünkön.... -
Interstate 95 #3875 Ugyan cápa, de az már volt a Vice City -ben is. Nem hiszem hogy itt nagyobb jelentősége lenne majd egy egyszerű dísznél. A kutyák meg jönnek ugyan mint az ember legjobb barátja, de ez még nem jelenti azt hogy egy komplett megelevenített állatkert is érkezik. -
#3874 Ez talán egy cápa? Víz alatt élethalál harc? -
#3873 Én azt se bánnám ha lenne egy olyan küldetés hogy fölkéne menni az űrállomásra, ha már víz alá lehet menni. -
#3872 nem értem az ilyen semmitmondo cikeket minek kell belinkelni, bőven elég a benne található videót beszúrtni :D -
#3871 -
Interstate 95 #3870 Jó képek, mondjuk jöhetne egy 3 -ik trailer karácsonyi ajándéknak. -
#3869 ezek nagyon durva képek :d -
ldavid #3868 kattintani sem kell...
-
Ulthane #3867 GTA 5 a GTA 4 főhőseivel -
#3866 baaazzz
-
#3865 -
#3864 :DD -
#3863 Meg valami kis hering is.. :D én már most orgazmálok.. :DD -
#3862 Pár új kép van facebookon, Roksztáréknál, van Nagy dzsámbó repülő, meg tengeralatt járó is.. :D -
sanyiute #3861 azt vágom hogy eltűnik:D -
ldavid #3860 vidd rá a kurzort -
sanyiute #3859 Most nézem Banner változik és amelyiknél a Vinewoodos kép van kint pont ott van a GTA 5 V-je :D -
#3858 Majd igyekszem -
#3857 Beírhatnád ide ha leárazzák:) -
#3856 teljesen igazad van, de szerintem a GTA IV-t is eltalálták, legalábbis mindig van hallgatható rádió :) -
Interstate 95 #3855 Fogalmam sincs srácok, én csak nosztalgiáztam egyet. Annyit tudok a Vice City Rage -ről amúgy, hogy volt egy béta az év elején, azóta meg semmi. -
#3854 De ez még mindig csak szép, de küldeiket nem lehet benne tolni vagy azóta már azt is lehet? -
#3853 Tölthető a mod? Ha leárazzák pécén steamen lehet berántom pár ajróért az alapjátékot -
#3852 GTA 4 átirat!! Háát igen.. a Vice City-nek volt, legalábbis számomra, de sokak számára a legjobb zenei paletta.. Imádtam azokat a számokat.. Kivétel nélkül minden rádión!! -
Interstate 95 #3851 Ugyan ez egy felújított változat, de ezek voltak a szép idők ! Imádtam erre a zenére döngetni a várost.
-
#3850 sőt, lehetne mellékküldi, ahol az olimpián meg kell nyerni a talajtorna aranyat! -
#3849 (Y), gyökerek vagytok sajnos, ha ilyet akartok :( -
#3848 inkább ne -
#3847 szerintem az öreg főként az épületeket fogja felmérni és körbejárni, amiket majd ki akarnak rabolni :)
viszont a feka srác ugrálhatna és cangázhatna :D -
#3846 az öregember elmenne bmx-ezni :D -
Interstate 95 #3845 Ez egy parkour mod volt még anno, és magát ezt a freestyle akrobatikát imádom. Eltudnám viselni majd a BMX mutatványozás, vagy az esetleges harcművészetek kitanulása mellett ezt is, mint pontszerzési opció. -
#3844 elég korrektül megszerkesztették azokat az animációkat... :D -
Interstate 95 #3843 Na ilyet simán belerakhatnának az V -be.
-
Interstate 95 #3842 -
#3841 Lehetséges zene a GTA V-ben. -
#3840 Mivel pécé guru az újség címe tuti jön pécére. Kommentek közt nem megy még? :D