27719
  • ldavid
    olyan nincs, csak cetcápa :)
  • Büdös Bohóc
    Jó de nem késésről van szó, hanem PC-s társadalom elleni véglegesen visszavonhatatlan cselekményről! Az a játék a létező eddigi játék közül a top 10-ben benne van azoknál szerintem, akik ezt a stílust komálják és nem voltak képesek átportolni :C Azóta is morgok a R*-ra. GTA V se fogja visszaadni ezt már nekünk :D (mellékesen, hogy gecijó játék és az még faszán ment volna a mostani gépemen tuti, az V meg ha jól lesz optimalizálva akkor is szerintem már köhögős lesz, pedig nem gyenge a gépem)
  • DarkSector
    Hátaztán, volt már olyan hogy mondtak vagy bejelentettek valamit mármint fejlesztők és később nem jelent vmeg valami vagy késett...stb. :)
    Én túlélem. :D
  • Büdös Bohóc
    (de azért a kurva anyjukat :D)
  • DarkSector
    Mondták és kb 2x halottam, elment a rockstar-hoz, vagy egy emberrel beszélt (már nem emlékszem a pontos story-ra), és elhintették neki hogy valszeg lesz meglepetés és átteszik pc-re, de rosszul mondta neki az a tag aki ezt elhintette neki.
    Magyarul nem hülyítés volt hanem akkor még azt sugták neki, és mazur ugy érezte amit kapott infot hiteles, de közben mégis úgy döntöttek hogy nem csinálnak portot, egész egyszerűen akivel beszélt ezekszerint , akkor még ugy állt a helyzet, utána meg változott, és igaza van nem kellett volna elárulnia, mert most őt nézi hülyének mindenki hogy mit etette a népet.
  • Büdös Bohóc
    Mármint tovább nem tudom a fejleményeket, volt később valami ekszkuza, hogy mégsem és indok is?
  • Büdös Bohóc
    Na és mi volt a sztori? Mazurgeci azt mondta, hogy biztos infóból tudják bennfentestől, hogy lesz, de aztán kb. így maradt a dolog.
  • DarkSector
    :)
    J százszor megmagyarázták az RDR esetét, és mindig szegények orra alá dörgölik, nem jogos ennyire őket hibáztatni, mert mondták a story-t hogy mi miért volt.
  • shaddam
    Ebből élnek, ezzel a szakértelemmel....
  • DarkSector
    Nem is bálna és nem is cápa, hanem bálnacápa! :D
  • shaddam
    Vajh hányszor mondtak orbitális faszságot már ami nem derült ki? RDR akció lesz steamen ?
  • Myselor
    hát igen:)
  • DarkSector
    Erről senki eddig egy büdös szót nem szólt még a csávó el van havazva, kár válaszolni rá.
    Troll, nem véletlen tiltottam le.

Mi az FPS-ről beszéltünk, de ez őt nem zavarja.
  • poruljartal
    nagyon egyszerű, senkinek nincs igaza:D mert általában úgy reklámozzák, hogy a konzolos verziót pc-n programozzák, ahol rátesznek antialiasingot, és nagy felbontáson csinálnak képeket, persze a szar textúrákkal, ami pc-n magasabb lesz... szóval ugyanezt kicsit még jobb lesz pc-n, konzolon meg nem lesz aa
  • DarkSector

Oks az irónia, de ez azt sugallja, hogy a konzolok tönkremennek a játékok terhelésétől és ez baromság.
    Sokan nem értik az ironát, és félreinformálódnak, vigyázni kell. :)
  • Interstate 95
    Ennyi.

Szerk.: Mit kell karbantartani ? Ha jól emlékszem a jelenlegi gépem már az 5 -ik, de ha nem veszem számításba az első 3 őskövületet az előző gépem 4 évig működött probléma mentesen. A jelenlegi gépem most lesz két éves, és azonkívül hogy időnként kitörlöm belőle a port és újrarakom a windowst ezzel sincs több gondom.
  • DarkSector
    Igen, mit gondolsz amikor visszakérdeztem nem tudtam mire írod? :D
    Csak hülye válaszra hülye kérdés. :)

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy egy PC-t gyakrabban kell szervizelni karbantartani mint egy konzolt, ha számba veszem hogy 1x kijött a régi gépeken a 3led, elvitték 1-2 hét múlva visszahozták és ennyi, nem kell ezt túllihegni.
    Ennyi. :)
  • Interstate 95
    De. Én pontosan tudom hogy mire írtam és hogy miért. Ám erről hallottál-e már ?
  • DarkSector
    Ezéer tovább nem is kommentálnám ezt a 2 témát.
  • DarkSector
    Meg had ne mondjak véleményt az FPS hülyeségről is, jó beszélgetni de ha olyanok irnak akik nem értenek hozzá, és a bolt kirakatában láttak 1x életükben konzolt és ítélkeznek, azokkal kár foglalkozni...

GTA4 is 15 fps-el futott amúgy...

• DarkSector
    Jah értelek, ebből a szempontpól nézve igen hamarabb tudsz vele játszani, és ha nem is ultra részletesen de futni fog, ha most nem elég erős a géped, valszeg én is így leszek majd.
  • Myselor
    lehet .de ez bizony hülyeség:)
  • Myselor
    nem úgy értettem hogy azért lesz jobb mert konzolon jobb,csak hamarabb kijön,és biztosra menni fog,nincs erős gépem:)
  • tommygear
    miről beszélsz már MEGINT? ezek ps3 képek, pc-n még jobb lesz
  • DarkSector
    Lehet a régi 3led problémára gondol....max arra gondolhat de ott nem füstöl le semmi.
  • Myselor
    nemvalószínű:)
  • Myselor
    miért történne ilyen?:)
  • DarkSector
    Magyarul fingod sincs mire írtad? :D
    Ezért kérdeztem mert én sem értem mire írtad. :)
  • Interstate 95
    A zojektum ! Még is mi más ?
  • DarkSector
    15-re ritkán esik le konzolokon a frame.
  • DarkSector
    Mi füstöl el?
  • DarkSector
    azért jobb nem lesz.
    én arra céloztam hogy ez valóságban sehol nem fog így kinézni szerintem, vagy ehhez nagyon erős pc kell majd.
  • grebber
    Mekkora lesz ha tengeralattjáróval is lehet majd csapatni!
  • tommygear
    pff :)
  • Interstate 95
    Ezek szerint nem látták még a nagy fehéret, kb ugyanekkora a kontraszt a valóságban is. Egészben képes lenyelni egy embert.
  • Rayden02
    Szemet gyönyörködtető képek!
    Amúgy a Gameszar Bálnának mondja azt a lent cápát a képen!!LOL
  • Interstate 95
    Maximum a tiéddel.
  • sublimaze
    :D
  • arty
    asszem te összekevered a pécével :D
  • Jaka923
    Aha, biztosan jobb lesz. 15-25 FPS-sel marha élvezetes lesz rajta a játék.