27719
  • vk90
    A gond az, hogy sok újdonságot nem is tudtunk meg ebből. Nagyjából fél oldalra elfért volna az, amit eddig nem tudtunk. Na de valahogy csak el kellene adniuk azt az újságot (ezért ki is írják nagy betűkkel, hogy 8 oldalon bemutatkozik a 2013-as év játéka). Szokásos Gamestar rizsa 8 oldalon keresztül...
  • fery02
    Egy gamestar cikkel? Te se gondoltad komolyan. :D
  • dragon11
    csak többek között neked akart jót
  • RiCSi1234
    Érdekes na.. :)
  • tommygear
    csak szólok
  • DarkSector
    "A Feljlesztők meggyőződésell hajtogatják, hogy téved az aki egy GTA4-re számít, csak nagyobb területen."

Hát ennyi.
  • DarkSector
    Nem kell elnézést kérned nem bántottál meg senkit, csak mondom hogy a MP3 azért nem a csúcs. :)
  • Interstate 95
    Ok, igazatok van, sorry.
  • kifli
    jót mosolyogtam köszi :)

2007-es craysis lenyeli grafikában mp3-at
  • DarkSector
    Ez nem vita nem vitázok és nem bántásképpen montam Interstate kolléágának, hanem ez ÍGY VAN, ez nem vita kérdése, már mutattak be olyan játékokat ami szarrá alázza a MP3-at.
    Köv geneknél meg csak lesünk milyen játékok lesznek,

Ez nem vita tárgya. :D

MP3 is jó gém, de ne lihegjük már túl.
  • tommygear
    nem kell a reklám nem érted?
  • cataflam02

Az élethűtől még elég messze vagyunk :D Majd egy 10 év múlva lesz esedékes a vita :D
  • DarkSector
    Rövidebben szólva hogy más is értse mit írok.
    A MP3 annyira élethű mint a seggem, abban max éles nagyfelbontású textúrák vannak, azok is inkább a főszereplőn.
    De nem élethű, attól még MESSZE van a játékipar...soha nincs olyan hogy nincsen hová fejlődni, még az Avatar film minőségétől is van hova tovább, attól meg még a következő generáció is szerintem messze lesz nemhogy a mostani.
  • DarkSector
    Sőtt várnod sem kell, a mostani palettán is vannak szebbek.
    Igaz nem mind cső TPS.
  • DarkSector

ATTYA ÚÚR ISTEEN. Remélem csak vicceltél.... Jót nevettem ezen.

"A Max Payne 3 grafikailag már szinte élethű, itt nem szebbek fognak már jönni mert az élethűt nem lehet túlszárnyalni."

Élethű a seggem.
    Kapásból 10 cím van a közeljövőben ami 1000x szebb lesz és élethűbb.
    Ne nevettesd ki magad.

A nextgen motorok már most torkonszarják ate élethű max-edet.

Ne haragugj de elég lol amit írtál. :P
  • Ulthane
    Megjelenési dátum: 2013. március 27.?

Bocs a rossz évszámért az előbb. :)
  • Ulthane
    Megjelenési dátum: 2012. március 27.?
  • Interstate 95
    "de addigra a MP3-tól is sokkal szebbek jönnek"

A Max Payne 3 grafikailag már szinte élethű, itt nem szebbek fognak már jönni mert az élethűt nem lehet túlszárnyalni. Inkább az eddigieknél élőbb környezet, mélyrehatóbban lemodellezve, nagyobb poligonszám.
  • DarkSector
    Persze a kezdeti stádiumban nem tudhatják hogy a végleges játék milyen lesz hanem csak kb-ra.
    Én ezért várok gameplay videót, mert az nem hazudik.
  • arty
    _minden_ kiadó kampuképekkel promóz mindent az utóbbi 5 évben! nem tűnt fel?!
  • Büdös Bohóc
    Fejezzetek be a vitazast, kurvara unalmas már, majd ha lesz valami új érdemi info, vagy valakinek kérdése, akkor menjen a pofazas.
  • DarkSector
    Mi köze technológiában egy MP3-nak egy Sandbox játékhoz.

IGEN lehetne minden Sandbox olyan részletes mint egy csőjáték mint a MP3 csak annyival erősebb gép kellene mint amennyivel több a terület, amit a képernyőre pakol a gép, szóval soha nem lesz egy sandbox olyan szép mint egy sima lövölde, kb ugyanazzal a gépigénnyel.
    Erre írtam hogy ezen nem kell sokat rágódni.

Mire jön a GT5 szebb lesz mint a GT4, de addigra a MP3-tól is sokkal szebbek jönnek, nem éri utol a sandbox látvány a sima játékokat.
    Ennyi
  • tommygear
    semmi vita nincs itt, beszélgetünk, de a 60as iq-dal nehéz ezt felfogni elhiszem
  • DarkSector
    Kár leállni vitázni nem tudja miket beszél.
  • tommygear
    az nem a rockstar szokása, ez nem az activision ;) ;) ;)
  • arty
    gta5 gameplayt tudnál linkelni? ;)

ne feljavitott képeket és kitudja hogyan renderelt trélert! ;)
  • tommygear
    írhattam volna a gta5-öt is akkor a max payne 3 helyett
    nem azért fejlődött a motor mert az mp csőlövölde :D
  • arty
    csőlövölde vs. sandbox :) mérd egy saints row2-hoz, máris nem olyan vészes a helyzet!
  • tommygear
    jó persze nem mondom, hogy szar, de ha azt nézzük hogy a max payne 3 is ugyan azt a motort használja, akkor ég és föld
  • arty
    átvezetőkre gondolsz? szvsz a mai napig jók a mozgásanimációk, ahogyan sandboxok közt a grafika is kellemes - miközben 4 éves cucc.
  • tommygear
    a 4 valami kurva ronda így utólag :D nemrég játszottam újra... kidolgozatlan fejek, elnagyolt tárgyak(pl akkora egy mobil mint az ember feje), darabos karaktermozgások, rengeteget fejlődött a motor
  • DarkSector
    Hát én nem szeretem kimondottan az ilyen sandboxokat de az RDR egyből megfogott, mikor játszottam vele.
    Vicces hogy egy akcióban ingyen megszereztem, mikor 15 ezer ft volt ft-ban, és ha akkor nem szerzem meg lehet soha nem játszottam volna magamtól vele, nagy hiba lett volna.

Undead Nightmare külön kis gyémánt, iszonyat jó és majdnem kiteszi a játék felét vagy 1 harmadát, olyan hoszszú, külön kis mellékküldetésekkel gyüjthető szarokkal meg csellendzsekkel. :D
  • DarkSector
    Ilyenek nem érdekelnek nem jegyeztem meg, a lényeg hogy valami csapatnál voltak asszem egy játékot lepróbálni...fingomsincs régen láttam mikor mondta, mivel nem érdekel nem jegyeztem meg.
  • Büdös Bohóc
    Nem mertem top 1et mondani, de egyetértek :D
  • bakvarnyu
    Én nem látok nagy különbséget a 4-hez képest.Meg le is tojom hogy néz ki csak jók legyenek a küldetések.
  • shaddam
    Emlékszem hogy verték a faszukat hogy tutibiztis inszájder infó :D
  • ProGabe #3923
    "elment a rockstar-hoz"

Beszélt egy "bennfentessel". Ezeket a Pápai audienciája után csinálta, ugye?
  • arty
    az enyémen nagyon sokáig tényleg így ment :DD
  • DarkSector
    Tudom, csak poénkodok. :D
  • DarkSector
    Top 1 inkább, mondjuk nem vagyok nagy sandbox guru, de kiba durva játék, többekközt a stílusa és story-ja miatt, talán 1-2 olyan játék van a stílusban, hanem az egész palettán ami jobb, de azokis csak egyénileg a játékosok izlésének jobbak, ebben van úgynevezett virtuális élővilág, tele álatokkal, szép változatos helyszínek élet van a játékban, talán a GTA ami szoba kerülhet mellette.

Nekem a kincsestérképek tetszettek, mikor az alapján kellett kincseket megkeresni durva.