27719
-
#4000 ték -
#3999 sajnos a grafikára verik ezek az iq fighterek -
#3998 Aki grafikára rejszolna annak ott a szétgányolt krájzisz. Had legyen a gta 5 inkább egy tisztességes sandbox... -
Interstate 95 #3997 Ha hozza a GTA IV szintjét (+ élsimítás) számomra megfelelő lesz, ergo nem itt kezdődik a pofáraesés. -
#3996 Naná hogy csúnya, erről beszéltem, annyira megy a nagy hitegetés mindenféle előnyös képekkel meg artokkal hogy mindenki azt hiszi a megváltó fog eljönni.
Nem ez lesz az első ilyen pofáraesés. -
#3995 Néhol nagyon csúnya a textúra.. amúgy fasza :D -
#3994 Nyugtával a napot, pár kép még nem a világ, várjuk meg a játékot, mert artwörk meg képekkel lehet etetni a népet. :) -
ldavid #3993 az a sprunk lehetne sötétebb is egy kicsit, eléggé rikít -
#3992 Lesz földrengés is? Tényleges földrengés. Valami káosz közepette ha bankot lehetne rabolni. -
#3991 gecijók, köszi :) -
#3990 Új kép:
PC GURU-s:
-
#3989 GTA V: Új artwork, borítókép a hónap végén!
A Rockstar feltette az eddig kiadott artworköket nagy méretben a letöltések közé, illetve kiadtak egy újat is, amit ugyan láttunk már korábban, de most itt a teljes változat:
A többi kép mellett ez is megtalálható a Rockstar honlapján.
Elárulták még azt is, hogy januárban további artokat adnak ki és a hó végén leleplezik a játék hivatalos borítóját is. A GTA V oldalára egyébként felkerült az összes eddig kiadott screenshot is.
Forrás:GTAPlace -
#3988 ó köszi, most már tényleg emlékszem rá -
ldavid #3987 #3504 legalsó -
#3986 he most meg lenyitom a kérdéses hozzászólást és csak a biciklis látszik
pedig megnéztem volna a másikat is most gépen :C -
#3985 az első az asszem egy kis packban jött, két külön kép volt, az volt az egyik
itt fikázták sokan a "kinézetet" -
#3984 Elsőt nem láttam meg, de a biciklis tényleg az elsők között volt. -
ldavid #3983 volt már mindkettő pedig -
#3982 Szerintem egyezzünk meg hogy nem holmi magyar oldal fogja pont eltalálni.Ha kiírnám a battlefield.hu-ra hogy múlthéten megjelent elhinnéd? Ha lesz rendes hír, izzani fog tőle a net nyugi. -
#3981 Ezt se láttam még: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3980 Ez volt már? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
HUN BECSEHELY #3979 itt más időpont van -
ldavid #3978 tényleg magas és az 1MB-os mérete sem a túl ideális szerintem
a múltkor ugyan le lett szavazva a váltogatós kép, de majd nézek valami jobb javascriptet hátha az tetszik majd -
#3977 Tény hogy nagy, csak így adta magát, összerántva így nézne ki. :D
-
#3976 ne -
#3975 nekem igy is csak a textbox fele. azzal meg kitudja amennyit kéne lemenni :D nincs mindenkinek "30 colos monitorja" :D -
#3974 sztetek a multiplayer rész mennyire lesz testreszabható ?
nem lesz egy SAMP h reallife mod, stb.. mi ?:/ -
#3973 #3970
amúgy próbáltam az előbb, tényleg túl magas, így ha bejön az ember legalább már látszik az utolsó 2-3 hsz is, amúgy csak az input box -
#3972 Te ez nagyon jó! -
#3971 ne -
#3970 de -
#3969 túl magas, inkább ne -
#3968 bannerba vele -
-
Interstate 95 #3966 Valaki még igyekvőbb volt, és fullba ( #3954 ) berakta a topikba. A házigazda ezt volt hivatott módosítani. -
#3965 Értékelem az igyekezetet, de szerintem senkit se érdekel ennyire. Meg egyébként is tilos. -
#3964 nekem aztán nagyon jó lett ettől :DDD -
ldavid #3963 átraktam a GS-t ha kell még valakinek http://goo.gl/2s1VW -
#3962 Az hagyján, de a mai napig sokaknak olyan mint a szentírás. A régi czikkjeik(2005 előtt) vagy tényleg jobbak voltak, vagy az a mocsok nosztalgia kavar be. -
#3961 van még olyan, aki elolvas egy gamestar cikket?!