27719
-
#4040 konzolon undorító homályos volt, és igazából pc-s verzióhoz képest (nyílván beállítás kérdése) nagyon gyér volt a forgalom. -
#4039 mit beszélsz, nálam konstans 60 fps max grafikán azért a patchek is tettek valamit az asztalra. -
#4038 Hát naná nem 1024-es textúrákkal ment, de ment. :D -
#4037 Ez csak eszmefuttatás:
Pár éve még,úgy volt,hogy megjelent egy konzolos játék,az annyit jelentett,hogy betettem a lemezt,és mintha pc-n tolnám maxon!
Kb egy éve vettem észre,hogy az xbox elérte határait,és a grafika már nem javult,sőt a pc-s elhúzott,ebből következtetek,hogy a gta 5 konzolon,gta 4 szint lesz,nem várok többet:(
Egyébként a gta 4 a kedvencem volt xboxon,és nem csak a grafika számít! -
#4036 persze nem volt vészes,de cserébe a grafika sem volt hálás ennyit akartam kihozni ebből!
gta 5 is ugyanez lesz,első pár trailer hiper szuper aztán most nyomják a textúra hiányos képeket,cs 1.6 szinttel.
cod mw2 is tök szép grafika minden,kijött az mw3 és hátrébb kellett ülnöm,hogy ne legyen hányás a kép:D -
#4035 szerintem konzolon úgy fog kinézni mint a 4 pc-n,ami még ígyis előrelépés
egyébként ha már néhány modell jobban kidolgozott én már elégedett vagyok (a 4-ben pl a karakterek ma már elég szemetszúróan vannak kidolgozva) -
#4034 Grafika maxon más ha pc-d van, de pc-n egy szarhalmaz a játék míg nekem boxon futott rendesen, nem éreztem olyan irritáló részeket amikor szaggatott volna. -
#4033 ja dvd ről nehezen töltött az xbox nekem,hdd-n kellett inkább,plusz érezhetően belassult néha,meghát a grafika sem volt toppon.(persze a pc-s hez képest)
A pc-s meg mai napig nem fut 40 fps fölött:D -
#4032 ps3-on is beleszaggatott itt-ott, xboxon még rosszabb volt, ott meg kurvasokszor volt clipping, előtted töltötte be a textúrát
azért ezt nem nevezném faszának -
#4031 mit bírnak alig? 30 fps-el ment nekem konzolon. -
#4030 a mostani konzolok sajna a gta 4 et is alig bírták.
Majd a pc verzió lesz a szép,csakhát ahhoz meg gép is fog kelleni:/ -
sublimaze #4029 úh bocs akkor félreértettem. Illetve nem, mert világos volt, hogy a 6-ról is beszélsz, de valamiért belekombináltam valami nextgen verizós 5-öt is... :D -
#4028 én a gta6ra gondoltam és írtam is :) az lesz nextgenre.
(az 5 meg jah, lehet kijön classicsként, esetleg kicsit szebben ...) -
sublimaze #4027 Nemhinném, hogy csinálnak belőle nextgen változatot, max úgy tudom elképzelni mint a ps2 classics-os san andreast. :) Mondjuk lehet te is erre gondoltál. :D -
#4026 Úgylegyen. :D -
#4025 pár év alatt x720/ps4-ből is lesz eladva annyi, hogy megérje oda kihozni + akit ANNYIRA érdekel majd a gta6, az akkori, olcsóbb áron lehet konzolt is vesz hozzá (nem csak hozzá, a többi addigra kijövő miatt is) -
#4024 Szóismétlés FTW :d -
#4023 Részemről nincs itt semmifél grafikára verés, hogy téged idézzelek.. pusztán megjegyeztem, hogy néhol csúnyák a textúrák.
Ettől független szerintem az évtized játéka lesz.. Imádom az olyan játékokat ahol óriási a bejárható terület :)
Ezt még megkoronázzák az izgalmas küldetésekkel, a jó storyval stb.
Ettől független, a grafika nem olyan csúnya.. Majd a GTA 6-nál, már lehetnek grafikai elvárások. -
#4022 Nem néztem ennyire utána...:D -
#4021 Úgy emlékeztem itt vagy a topikban egy ideje. Ha annyira érdekelne a játék már megnézted volna a híreket nem? :DDD Mármint már egy ideje tudjuk, hogy tavasszal jön, nem értem akkor. -
#4020 Nem tudtam mikor jön ki, sem a platformokat, ha tudtam volna nem kérdezem nem? :) -
#4019 Te nagyon ész, az E3 júniusban lesz, a játék meg április környékén jön ki konzolra Plusz nézd már meg az oldalukon, hogy mi van felírva, mint támogatott platform... -
#4018 Én nem mondtam egy szóval sem hogy ez baj. :D
csak rákérdeztem hogy mire jön.
Mivel tudni lévén e3-on mutatják be az xboxot. -
sublimaze #4017 Valszeg nem két hete kezdték el fejleszteni, következő generáció meg még sehol. Ha jól tudom nem a rockstar dönti el mikor jön a köv konzol generáció, de attól még ők is pénzből élnek, aztán valamire muszáj eladni gta-t... Egyébként nem értem mi a gond ezzel, az előző generációra 3 gta játék is kijött, az csak egy dolog, hogy nem számozott részek voltak. -
#4016 Érthető.
De akkor ez alapján soha nem lesz nextgen-re mert ez mindig érvényes lesz. :D -
#4015 naná :) egy kétmilliós konzolbázisra kevésbé lehet eladni 10 millió gta5-öt, mint egy "százmilliósra" :) -
#4014 grafika: pfff..
az első és második rész se a grafika miatt volt ott a csúcsony... ha azt néznék, akkor egy kalap kakik voltak. ott is a játékmenet miatt volt király.
mint most is. az hogy ugy néz ki most mint ahogy, nekünk csak jó :))) -
#4013 Persze jó játékai vannak a Rockstar-nak, kivéve a MP3 szerintem de mindegyis.
RDR2 kéne már. :D -
Interstate 95 #4012 Igen, ezt úgy hívják hogy marketing. Ez a legtöbb játéknál így van, de aki ismeri az adott kiadót, az adott nevet, etc, az nagyjából szerintem le tudja szűrni hogy mit várhat. Én egyet tudok, a Rockstar játékaiban még nem csalódtam jelentőset, ennyi. -
#4011 Nem az hogy pofáraesés lesz hanem ha túl beleéled magad és nagyokat remélsz mert mutogatnak sokat igérő képeket neadjisten videókat. :) -
Interstate 95 #4010 Akkor ha pofáraesésről beszélsz, a magad nevében beszélj. Amúgy igen, a jelenlegi konzolgenerációra lesz. -
xido #4009 hát áprilisig kijönne a következő,arról már illenék hallani:) -
#4008 Miért az 5. erre a genre lesz? -
#4007 Ja értem én, csak mondom hogy nekem sok kép tetszik a játékokról, és túl sokat kezdek várni a játéktól és sok játéknál ezért lesz lehangoló a végeredmény, Reméljük itt nem lesz bukta. :)
Félek attól is mikor azt írták hogy ez már nem olyan lesz mint a 4. rész. -
#4006 jah, az majd akkor lesz, ha változik a konzolgeneráció is - azaz a 6. résznél. még ki se jött az 5, de én már a hatot is nagyon várom :D -
xido #4005 már annyiban "javulás" lesz,hogy színesebb,változatosabb,nem annyira szürkés nagyvárosi.. -
#4004 ok ki a faszt érdekel a grafika, ha a GTA IV szintnél csak egy hangyányit is feljebb adják? Én a JÁTÉKOT várom és nem egy kibaszott benchmarkot. -
#4003 nem iszok előre a medve bőrére, maga a képek tetszenek, nem a technológia, ami mögötte van. Amúgy ránézésre majdnem GTA IV grafika, szóval nem várok akkora nagy ugrást, mint a San Andreas után a IV esetében. -
#4002 Persze de azért te is tudod hogy elsősorban az érdekel mindenkit, mert pár képről mást nem tudsz meg még az elején, a 3_4 kére ha valaki azt írja hú, ez kurvajó, az max a látvány lehet. :D -
#4001 Hát ja a GTA4 szintjét szerintem fogja, azért az alap dolog lesz már szerintem. :)