27719
-
#4080 megnyugodtam :)
rajongoi térképnek szvsz semmi értelme, de mondjuk elfér(t), az tény. -
#4079 Max Payne 4? :D -
#4078 Mármint a 4. résszel -
#4077 Részemről pc-re várós nagyon és remélem minimum olyan szinten támogatott verziót kapunk mint a max payne 3-nál.Illetve jó lenne ha ps-re is optimalizálnák, mert volt szerencsém játszani azon és borzalmas volt.Boxon még úgy ahogy elment. -
#4076 Nem tartom magam retardáltnak, de ennek ellenére lehet az vagyok. Te viszont figyelmesebben olvasd el a hírt, mert ott szerepel, hogy rajongói térkép, ami nyilván nem egy hivatalos forrás.
Battlefield 3 trailer a második trailer alapján. -
Interstate 95 #4075 -
#4074 (arra nem merek gondolni, hogy te azt gondolod, hogy a gta5 térképét linkelted be... nem nézlek retardáltnak... jól teszem?) -
#4073 túl kicsit rajzoltak a kamuhírgyárosok? írj nekik, hogy merjenek nagyot hazudni! -
#4072 egyet kell hogy értsek, szerintem túl kicsi.. -
#4071 de szar -
ldavid #4070 nem volt még szerintem, de elég hülyén van elrendezve (vagy csak nekem nem túl logikus) -
#4069 akkor sry, pedig 3 oldalt is visszalapoztam.. -
#4068 itt már minden kamuhír többször is volt linkelve, köszi megint :D -
#4067 Ez a térkép volt már?! -
#4066 Ez jó :D
És milyen igaz! -
#4065 Nem szégyen PC mellett konzol egyáltalán. Főleg a sok exkluziv cim miatt.
Ha olyan géped van, biztos konzolon elég messziről nézed a TV-t azért látod szépnek. :D -
#4064 Hát mehet itt a másikra fikázás,én világéletembe pc-s voltam,azon nöttem fel,de ne löjjetek le amiért vettem egy xboxot,és azt mondom megérte,az eddigi játékok amikkel játszottam rajta,Forza 4,Forza Horizon,Splinter cell,Resident evil 6, 101 es tv-n csodálatosan szép,ott van a pc mellett,és ezt úgy mondom neked hogy gtx 660,i5,8gb ram a gépem röviden. -
Borg #4063 Főleg amikor minden xboxos játék max 720p, vagy még annyi se, csak fel van skálázva... -
#4062 Azért xboxon számit az is hogy milyen tv-d van,mekkora felbontást tud nyujtani..Én pc-m most teljesen új,maxon visz mindent,de mondjuk egy forza horizon nagyon szinvonalas,és gyönyörű látvány egy led tv-n 1920 felbontásba.. -
#4061 Jogos:D -
#4060 -
#4059 ja télleg. :D -
#4058 háde annyi hülyeséget írnak a pécések :D -
#4057 nem pc vita, hanem ps vita -
#4056 Kik azok, és hol volt itt konzl vs pc vita?
Tudniillik kettek beszéltünk arról hogy boxon a 4. rész egyikünknek lassan futott, és akadt énnekem meg jól ment, egy szó nem esett a pc-vel való vitáról...eddig legalábbis. -
#4055 hát de ide járnak az xbox topicosok :D -
sublimaze #4054 gyá sose növitek ki ezt a konzol vs pc vitát. -
#4053 Mármint abból a szempontpól nem lényeg hogy én csak arra irtam hogy fps-re fut jól és nem akadt nekem.
Most ez mindegy egy konzolnál a grafika, mivel én is azt látom mint az akinél állítólag szaggat vagy belassult a játék, és ezt nehezményezte.
Pc-n ez mérvadó is amire gondolsz. -
#4052 miaz hogy nem az a lényeg? Az a lényeg, hogy milyen látvány melett nem akadozott. -
#4051 Új konzolok idén jönnek ki? -
#4050 ps3hoz képest -
#4049 mármint mihez képest jobb? -
#4048 xboxon sokkal jobb a frémráta, a felbontás és a graf is :)
(ha másolt dvdről játszottál, akkor popupoltak a texturák, sőt még objektek is, ez a hdd-re installáláskor teljesen megszűnt. nameg akkor is alig-alig jelentkezett, ha eredeti lemezről játszottál) -
#4047 nem kell játszani és megvan oldva -
Interstate 95 #4046 És játszani k**va fontos, vagy azzal mi a helyzet ? Rinyálni hogy szarul fut az k**rva fontos ? Akkor most a kettő, vagy három élesen üti egymást. -
#4045 namer az ötévente gépvásárlás olyan kurva fontos -
#4044 Nem technikailag szarhalmaz hanem a sok hiba miatt.
Kössz hogy általánosítasz.
Nem cigizem egyrészt, másrészt nem költöm a pénzem vasra. -
#4043 Nem az a lényeg, hanem hogy nem akadozott nálam, most az minden játékban van hogy 30-ról lemegy 25-26-ra néha kis ingadozás van de nem számottevő. -
Interstate 95 #4042 Annyira imádom ezt a fajta általánosítást (nem te vagy az első), de annyira hogy most már felbasz. Maradjunk annyiban hogy a te gépeden egy szarhalmaz a játék, nálam max grafikán úgy megy mint a vaj. Inkább vegyél 4-5 évente egy normális gépet, legalább addig se költöd a lét cigire. -
#4041 több az már mint egy év. Hisz már a gta4 is sokkal szebb volt, pedig nem egy éve jelent meg, és még lehetne sorolni a címeket...