27719
  • arty
    megnyugodtam :)

rajongoi térképnek szvsz semmi értelme, de mondjuk elfér(t), az tény.
  • lamase
    Max Payne 4? :D
  • Bence94
    Mármint a 4. résszel
  • Bence94
    Részemről pc-re várós nagyon és remélem minimum olyan szinten támogatott verziót kapunk mint a max payne 3-nál.Illetve jó lenne ha ps-re is optimalizálnák, mert volt szerencsém játszani azon és borzalmas volt.Boxon még úgy ahogy elment.
  • lamase
    Nem tartom magam retardáltnak, de ennek ellenére lehet az vagyok. Te viszont figyelmesebben olvasd el a hírt, mert ott szerepel, hogy rajongói térkép, ami nyilván nem egy hivatalos forrás.

Battlefield 3 trailer a második trailer alapján.
  • Interstate 95
  • arty
    (arra nem merek gondolni, hogy te azt gondolod, hogy a gta5 térképét linkelted be... nem nézlek retardáltnak... jól teszem?)
  • arty
    túl kicsit rajzoltak a kamuhírgyárosok? írj nekik, hogy merjenek nagyot hazudni!
  • lamase
    egyet kell hogy értsek, szerintem túl kicsi..
  • Büdös Bohóc
    de szar
  • ldavid
    nem volt még szerintem, de elég hülyén van elrendezve (vagy csak nekem nem túl logikus)
  • lamase
    akkor sry, pedig 3 oldalt is visszalapoztam..
  • arty
    itt már minden kamuhír többször is volt linkelve, köszi megint :D
  • lamase
    Ez a térkép volt már?!
  • Rayden02
    Ez jó :D
    És milyen igaz!
  • fery02
    Nem szégyen PC mellett konzol egyáltalán. Főleg a sok exkluziv cim miatt.
    Ha olyan géped van, biztos konzolon elég messziről nézed a TV-t azért látod szépnek. :D
  • Versace26
    Hát mehet itt a másikra fikázás,én világéletembe pc-s voltam,azon nöttem fel,de ne löjjetek le amiért vettem egy xboxot,és azt mondom megérte,az eddigi játékok amikkel játszottam rajta,Forza 4,Forza Horizon,Splinter cell,Resident evil 6, 101 es tv-n csodálatosan szép,ott van a pc mellett,és ezt úgy mondom neked hogy gtx 660,i5,8gb ram a gépem röviden.
  • Borg
    Főleg amikor minden xboxos játék max 720p, vagy még annyi se, csak fel van skálázva...
  • Versace26
    Azért xboxon számit az is hogy milyen tv-d van,mekkora felbontást tud nyujtani..Én pc-m most teljesen új,maxon visz mindent,de mondjuk egy forza horizon nagyon szinvonalas,és gyönyörű látvány egy led tv-n 1920 felbontásba..
  • SpeedXHUN
    Jogos:D
  • SpeedXHUN
  • DarkSector
    ja télleg. :D
  • arty
    háde annyi hülyeséget írnak a pécések :D
  • Büdös Bohóc
    nem pc vita, hanem ps vita
  • DarkSector
    Kik azok, és hol volt itt konzl vs pc vita?

Tudniillik kettek beszéltünk arról hogy boxon a 4. rész egyikünknek lassan futott, és akadt énnekem meg jól ment, egy szó nem esett a pc-vel való vitáról...eddig legalábbis.
  • SpeedXHUN
    hát de ide járnak az xbox topicosok :D
  • sublimaze
    gyá sose növitek ki ezt a konzol vs pc vitát.
  • DarkSector
    Mármint abból a szempontpól nem lényeg hogy én csak arra irtam hogy fps-re fut jól és nem akadt nekem.
    Most ez mindegy egy konzolnál a grafika, mivel én is azt látom mint az akinél állítólag szaggat vagy belassult a játék, és ezt nehezményezte.

Pc-n ez mérvadó is amire gondolsz.
  • kifli
    miaz hogy nem az a lényeg? Az a lényeg, hogy milyen látvány melett nem akadozott.
  • SpeedXHUN
    Új konzolok idén jönnek ki?
  • arty
    ps3hoz képest
  • Büdös Bohóc
    mármint mihez képest jobb?
  • arty
    xboxon sokkal jobb a frémráta, a felbontás és a graf is :)

(ha másolt dvdről játszottál, akkor popupoltak a texturák, sőt még objektek is, ez a hdd-re installáláskor teljesen megszűnt. nameg akkor is alig-alig jelentkezett, ha eredeti lemezről játszottál)
  • szabii98
    nem kell játszani és megvan oldva
  • Interstate 95
    És játszani k**va fontos, vagy azzal mi a helyzet ? Rinyálni hogy szarul fut az k**rva fontos ? Akkor most a kettő, vagy három élesen üti egymást.
  • szabii98
    namer az ötévente gépvásárlás olyan kurva fontos
  • DarkSector
    Nem technikailag szarhalmaz hanem a sok hiba miatt.
    Kössz hogy általánosítasz.

Nem cigizem egyrészt, másrészt nem költöm a pénzem vasra.
  • DarkSector
    Nem az a lényeg, hanem hogy nem akadozott nálam, most az minden játékban van hogy 30-ról lemegy 25-26-ra néha kis ingadozás van de nem számottevő.
  • Interstate 95
    Annyira imádom ezt a fajta általánosítást (nem te vagy az első), de annyira hogy most már felbasz. Maradjunk annyiban hogy a te gépeden egy szarhalmaz a játék, nálam max grafikán úgy megy mint a vaj. Inkább vegyél 4-5 évente egy normális gépet, legalább addig se költöd a lét cigire.
  • kifli
    több az már mint egy év. Hisz már a gta4 is sokkal szebb volt, pedig nem egy éve jelent meg, és még lehetne sorolni a címeket...