27719
-
Anonymusx #4160 Az Fake. -
#4159 Felfért? -
HUN BECSEHELY #4158 Facebook-ra felrakták a Térképet. -
#4157 Teljesen esélytelen. Május a legreálisabb -
#4156 respekt érte az SR3-nak, ez tényleg jó ötlet (lenne gta5ben...) -
Interstate 95 #4155 Mondjuk épületek építkezését nehezebben tudom elképzelni mert ez nem egy városépítős játék lesz, de különböző helyszíneken időnként létrejövő útfelújítások simán beleférnek a keretben. És ilyenért nem is kell messzire menni, a Saints Row harmadik részében voltak ideiglenes útlezárások, ideiglenesen lezárt utcák, benne táblákkal, munkásokkal, és betonozó autókkal. -
#4154 Igazából annyira egyszerű lenne egy ilyet összehozni.
Akkor már tényleg úgy tűnne hogy "él a város".
Pl a 4-ben is örökké le volt zárva mindkét főút a hülye darukkal a központi szigeten. Egy idő után igazán eltűnhetett volna és befejezhették volna az útépítést. -
#4153 2 hónap, de jó is lenne :) -
GTA 5 Release Date 2013: March 24 Launch Leaked By Microsoft [REPORT]
-
#4151 majd 10 év múlva. -
#4150 :D
ilyet lehetne ám a mostaniban is...mármint hogy lennének építkezések. :D -
#4149 Ez a variáns határozottan jobban tetszik.. :D -
#4148 Vagy soha nem érnél a végére...:D mire körbeérnél a hátrahagyott területeken ujra megváltozna sok dolog, mint az életben építkeznek változnak stb...mennyire fun lenne soha nem lenne olyan hogy nincsen új. :D -
Interstate 95 #4147 Ez akkora terület hogy vagy 2 évig lenne benne mit csinálni. -
#4146 külön tetszik, hogy a mormon központból Sin Lake City lett... -
#4145 Háde nem? -
#4144 :DD -
#4143 GTA 11:
-
#4142 Egy ilyen térkép nem lenne rossz :D Fake persze, de attól még jó munka :D
Majd talán a 10. rész már ilyen lesz :D -
#4141 PC-re csak emiatt a mód miatt (LCPDFR asszem) vettem meg a játékot, eredeti kell hozzá feltétlenül egyébként, de megéri, elég jó stádiumban van a szoftver "verziója" mára már :) -
#4140 -
#4139 mégjobban megutáltam ezt a fertő oldalt, undorító, hatásvadász szar cikkek -
Interstate 95 #4138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Interstate 95 #4137 Mivel nagy híve vagyok a rendőrségi üldözéseknek, utánanéztem pár játéknak amiben lehet ezt űzni viszonylag komoly módon. Tehát nem az össze vissza zúzok-török mindent műfajra gondoltam, de nem is egy szimulátorra ami annyira körülményes hogy mire eljutsz egy frankó akcióig megunod az egészet. Amit egy óra keresés után találtam nem éppen reményteli, konkrétan erre célzó játék nincsen (vagy nem találtam a ráfordított idő alatt), ha ki kell emelnem két nevet akkor Driver: San Francisco, és GTA IV Pursuit Mod 7.6. A Driver sajnos csak multiplayer -ben lehet élvezhető egy jó brigáddal, de a videók alapján egy komolytalan zúzda, ráadásul nem is freeride, hanem egy Takedown nevezetű játékmenetben zajlik az egész. De a csíra azért megvan, talán majd a folytatásban.
Viszont a GTA IV -hez készült módot egészen jónak mondanám, de még is azt érzem hogy valami hiányzik, meg hát az még is csak egy mód. Lényeg a lényeg a GTA V -el egy hatalmas terület érkezik, valószínűleg a rendőrségi eszközök is ki lesznek hegyezve, de ha ezt az egész történetet megspékelnék egy rendőrségi egyenruhával is, akciókkal, bevetésekkel, szabad járőrözéssel, etc, annak szerintem nagyon sok játékos hálás lenne. Ez az én véleményem szerint egy olyan dolog ami bőven elfér egy GTA -ban, és a csírája ennek is meg volt a GTA IV -ben. Csak éppen a segítséghívás bugos volt, az AI buta, üldözésekhez egyáltalán nem csatlakozott, ha meg használtad a fegyvered egyszerűen te is gyanúsított lettél. -
#4136 Hagyd nem erőszak. :D -
#4135 " Ez nem valamiféle "szabadságharc" vagy pc imádat, vagy sznobság."
nem, ez kérlek szépen a türelmetlenség :) azt hiszem, mindannyian, akik mondjuk 15 év pécézés után kerültünk a konzol+gamepad elé, téltük :)
én is!
mivel ahogyan írod nem szabadságharcról van szó, szívesen játszanád az rdrt, unchartedet, stb, azt mondom az első játékot "szenvedd" végig easyben és meglátod, belejössz a kontrolleresdibe is! megint a magam példáját hoznám: 5-6 évnyi konzolozás után ha ma pécén valami nem megy paddal (kivéve RTS és haverok miatt BF3), akkor én azt konzolon játszom. ennyire bejött a nagykijelző előtt kényelmesen hátradőlve, kezeimet az ölemben pihentetve játszás!
fentiek lehet h nem igazak mindenkire, el tudok képzelni 1-1 antitalentumot, de szvsz az esetek 99%-ban a "nemakarom megszokni" van a dolog mögött :) akard! a jó játékokért, amik különben kimaradnak! -
#4134 Vagy a 2. része. :D -
#4133 élném meg hogy kijön az RDR pécére,áldanám azt a napot!! mekkora játék basszus... -
st3ve #4132 POFON A SZARNAK
http://www.gamestar.hu/gta-5-erkezik-pc-re-is.html
nagy hír -
sublimaze #4131 Többek között úgy is értettem, hogy hülyeség volt felhozni a gta v topikban... -
#4130 Ezt vegyük poénnak szerintem, az RDR-t bármikor megérné, Mert alázza az összes Sandbox játékot. -
#4129 Nem-e? -
sublimaze #4128 Nyilván, de én úgy vélem már nem érné meg kiadni pc-re. Persze nem vagyok piackutató vagy ilyesmi, nekem is csak a személyes véleményem. -
mike01010101 #4127 Röviden: öreg vagyok már bohócnak:) Nekem a játékhoz fontos az a környezet, amit 20 éve megszoktam: széken ülve, monitor elött, bill+egér. Kipróbáltam a kanapén, nagy tv elött, kontrollerrel, de egész egyszerüen nem megy. Ez nem valamiféle "szabadságharc" vagy pc imádat, vagy sznobság. Ez van. Én lennék a legboldogabb ha élvezném konzolon a játékot, egyből vennék egy ps3-at magamnak (heavy rain, Uncharted sorozat, RDR, Gears of wars sorozat, stb) ezek mind kimaradtak sajnos. -
#4126 Írta hogy soha nem játszik konzolon.
Gondolom pc párti. -
#4125 akkor nem értelek
ott a 360, amin ráadásul a legjobb az RDR - mi a gond? -
mike01010101 #4124 Vicces
A gyereknek van, ps2 es xbox360 -
#4123 lol
(amugy mid van? snes és ps1? :D ) -
#4122 Megfordítod a lemezt és megy a másik játék ja. :) -
#4121 ironia. :)