27719
-
#4200 A IV tavasszal jelent meg... -
Interstate 95 #4199 Hogy ha ez kell ahhoz hogy egy kész, és jól összerakott élvezhető játékot kapjunk akkor no problem. Az a szopás ha kapunk egy illúzióromboló félkész játékot tele bugokkal, nem az ha a gyerekek még finomítanak rajta a műhelyben. Ezt arra fel írom hogy az officialon is megy a nyavalygás, de el kéne azért gondolkozni szerintem hogy még is melyik a jobb. Talán a Rockstar -ék az egyetlen olyan bagázs akik nem szívbajosak a határidővel kapcsolatban, nincs is baj sose a GTA IV optimalizálatlanságát leszámítva a végeredménnyel. -
#4198 fail -
#4197 Semmi.. nem szóltam :( -
#4196 lol
fake ? -
#4195 Ezt hívják szívásnak!
-
#4194 Neeeeeeeeeeeemigaz, szeptember 17-én jelenik meg!!! Ekkora átbaszást!!!! -
#4193 A végén még igazam lesz! -
#4192 Az IGN oldal is trollkodik már űgy látom. -
#4191 A fene de még mennyire! -
#4190 Igen?
Akkor bocs én akkoriban láttam mind3 platformot mikor megjelent, oké hogy később jött ki, de a platforms mellett láttam ps3,x360,pc-t... -
#4189 Várj nem az hogy mi mikor jön, hanem hogy a PLATFORM JELÖLÉSEKNÉL mikor írják oda...ez a nem mindegy...:D -
#4188 Ez egyáltalán nem ritkaság, ha picit is odafigyeltek a játékiparra, és valószinüleg igen, onnan ered a szokás/szerződési feltétel, amikor a * konzoltól még jelentősen el tudta szívni a vevőket a PC.
GTA IV-et is hónapokkal a konzol megjelenés után jelentették be PC-re. Persze pletykálták már jóval előtte, ahogy most erről is. -
#4187 Mondjuk igaz,a Dead Space 3 is előbb kijött konzolra! -
#4186 Miért lenne ez akkora előny?
eddig is a 4.részt írták pc-re, miért játszanák el most?
Ráadásul ez máás multiplatformnál sem bevett szokás. -
#4185 Mert hogy arra többet adnak el? -
#4184 Hát igazad is van ...:D
Miért is nem? :D -
#4183 A konzol megjelenés előtt nem is fogják bejelenteni, ha lesz. -
#4182 Igen PC verzió egyenlőre még NINCS.
Lehet azért mert a portot idő megcsinálni és késve jön PC-re.
-
#4181 Érdekes,de megváltoztatták,már nincs ott a PC verzió! -
#4180 -
Anonymusx #4179 http://www.gamestar.hu/egyre-biztosabb-a-gta-v-tavaszi-megjelenese.html -
Interstate 95 #4178 És miért várjátok annyira azt a plakátot ? -
#4177 Szerintem 31.én jön csak! -
ldavid #4176 hónap vége van, szóval holnap vagy csütörtökön jönnie kellene a borítónak is (a szerda nem tűnik túl "rockstarosnak" :D) -
#4175 Kesö, most olvastam csak keresed. 18kor bazarjak azt a teruletet ahol a plakatot is el lehet vinni. Holnap hajnalba megyek haza. Ilyen motoros nem volt,de valosnak gondolom mert az eddig megjelent artworkok kozul voltak ilyen dvd tokok is. A poszter mindket oldalan van artwork, egyik a rendorcsajos masik meg a kutyas neger.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elado nem tudott angolulse, se magyarul, en meg nemetul nem. meg jo hogy volt internet a boltba google forditoval megertett vele mit akarok. :) promocios plakat meg tok, ingyen.
-
ldavid #4174 ok, én most látom először -
#4173 Erre a linkedin profilra nem emlékszem,hogy ki lett volna ide rakva korábban!
Ezért gondoltam berakom! -
ldavid #4172 yep -
-
#4170 ha van adsz nekem el belőle, kldesz Mo-ra?:D lecseréném az SA plakátomat az ajtomról:D -
#4169 majd mindjart kimegyek a varosba, ilyen gta 5 plakatot mintha latam volna az egyik boltba van vagy 2 tucat beloluk. ha 3 euronal tobbet ker erte akkor kihagyom -
sublimaze #4168 úúúh dettó... :D Bár remélem valahonnan lesz gempa mindkettőre... :D -
#4167 Az a spring 2013 húzós lesz. Már megint a dilemma hogy gta vagy last of us :((( -
Új reklámplakátokra figyelt fel minap az egyik GTAForums felhasználó, melyek egyikén egy eddig nem látott artwork látható. A poszterképeket FRA1Z3R az egyik GameStop áruházban fedezte fel.
Összesen két reklámtáblát fotózott le. Az egyiken (balra) vélhetően Franklin menekül motoron, a másikon (jobbra) valószínűleg Michaelt látjuk ékszerrablás közben - utóbbit már láthattuk a Game Informer magazin előzetesében. Mindkettőn SPRING 2013, azaz tavaszi megjelenés van feltüntve, úgy tűnik egyelőre nem kapunk pontos dátumot.
forrás: GTAPlace -
#4165 Új artwork(?)
New GTAV Artwork shows up in retail store
Thanks to GTA Forums member FRA1Z3R, we have what would appears to be a new official artwork. As he jokingly points out, the artwork contains a helicopter within it. As most GTA fans know, this have become an obligatory piece of art to go onto a GTA game's box art. Earlier this January, Rockstar have promised to unveil the game's box art later this month.
Is this the new official artwork we expected to be posted this month, or do you think there is an additional one? Share your thougts on GTA Forums -
#4164 Majd kiderül milesz :D -
#4163 de erről nincs hir minden netes sajtóba:DDDD -
#4162 fb-ra minden baromságot felraknak 5 percenként. valaki nagyon unatkozik. -
#4161 Cdgalaxis le is vette a GTA 5 pc változatát az oldalról, gz.