27719
-
#4480 úgy emlékszem hogy a gta3ban is lehetett büfögni de lehet tévedek -
#4479 Az a kameramozgás... Nem is értem, hogy nem fájdult meg a fejem anno. :D -
#4478 a röfögés gombot azota se értem :DD
-
#4477 legjobb mikor 2-be rakéta vetővel lőtted a civileket, mekkorát szálltak :D -
#4476 Szeretek mosolygós embereket látni. :) -
#4475 Emlékszem mikor még kis szaros koromba mennyit nyomtam a gta-t. De jó is volt az a felülnézet. Nem semmi azóta mennyit fejlődött. :) -
#4474 Audi A8 copy :) -
#4473 De legalább van élet a topikban.. :D -
#4472 :) -
#4471 :) -
#4470 :) -
#4469 :) -
#4468 :) -
#4467 A színek azért szebbek benne, de valóban hasonlít rá.. De nem volt a 4-el sem semmi baj. :) -
#4466 Olyan mint a 4.rész. -
#4465 ez a híd olyan mint ahol CJ az SA-ban lakott :D -
#4464 omg! -
#4463 Végre valami már.. :D -
ldavid #4462 itt facebook nélkül is elérhető -
#4461 új képek
-
#4460 Mindig ezt csinálj a R*. A Max Payne 3-ból is csak csepegtették az infót, aztán egyszer csak beindult a marketing gépezet és csőstül jöttek a videók, képek.
Itt is ez lesz, a nyár végén a csapból is ez fog folyni! -
#4459 én is ezt mondtam, hogyha más nem, legalább pár kép jöjjön, esetleg 1 trailer... a fejlesztés szakaszát is jó lenne látni, gondolom csiszolgatnak rendesen, ha így látják a jelenlegi helyzetet -
nú #4458 én azt mondom, hogy legyen még 1 trailer, amiben csak helyeket látunk, de semmi új gameplay elemet és cső. Vagy még az sem. Jó lenne tényleg újnak látni mindent. -
#4457 "Ahogy korábban is mondtuk, már többször volt hosszabb szünet két játékunk kiadása között, és ez így lesz a jövőben is. Sajnáljuk, ha ezt zavarónak találjátok, de értsétek meg, hogy nem azért dolgozunk így mert "nem érdekelnek minket a rajongók", "nem tiszteljük a vásárlókat" vagy "utáljuk a GTA rajongókat" – épp ellenkezőleg!
Azért csináljuk így, mert csakis 100%-ig biztos információt szeretnénk kiadni, és hogy bőven legyen még meglepetés a játék kiadása után is, amikor majd kipróbáljátok azt.
Sajnos egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy mikor várható új információ vagy médiaanyag a GTA V-ről. Mostanában keményen dolgozunk a játékon és nem állunk készen arra, hogy megosszunk veletek bármi újat – kérjük, legyetek türelemmel és persze a játék kiadásához vezető hónapokban sok újdonságot mutatunk meg. Köszönjük."
forrás: GTAPlace
örülök is meg nem is, de remélem, hogy tényleg olyan játék lesz, ami után nem igazán lehet semmi panaszt mondani... -
#4456 AC3 és az egy mag használata
Szóval jah, ennyit erről :) -
#4455 ez így van -
#4454 +1 -
ldavid #4453 csak ne kezdjük most a márka vitát -
#4452 +1 ! -
#4451 Egyeseket nem értem mi bajuk van az AMD...Jó procikat gyárt nekem nincs vele semmi gondom, stabil. Jóóóóó vegyétek 3x annyiért az intelt ami kb 5-10% erősebb kategóriánként, sőt van olyan ami azonos vagy gyengébb teljesítményt nyújt. Az AMD IGEN IS JÓ! -
#4450 a konzolokba egy "butácska" 8 magos lesz, amit egy bulldozer/i5 rommá aláz már ma is... jó ötlet várni
(ha valami szaggat majd, az legkevésbé a cpu miatt lesz...) -
#4449 Kutya nem venne ilyen AMD-ket (de másfajtát sem).
Majd ha már lesz game is ami frankón kihasználja és nem veri rommá egy 4 magos proci őket esetleg,de jelenleg semmit nem érnek! -
#4448 Már egy jóideje vannak 8 magos procik jó áron is. 40-50től kezdődnek. [AMD] -
#4447 most már én sem ruháznék be 4 magosba ha eddig nem tette valaki. -
#4446 Azoknak már rég leáldozott! Most már a 8 mag lesz a menő a konzolok miatt!
Majd ha lesznek asztalik is értelmes áron veszünk! -
nú #4445 +1 -
#4444 vegyél végre egy négymagos cput :) -
ldavid #4443 aha -
#4442 -
ldavid #4441 milyen kocsiba?