27719
-
-
#4519 Ezt még soha nem vettem észre :)
Nekem nincs bajom ezzel a mozaik szerű borítóval.
Ez a saját védjegyük lett,ne is bolygassák mert kapunk valami borzasztó képet agyonglitterezve meg minden szart rárakva :D -
nú #4518 jobb felső meg motor -
#4517 GTA III óta a bal fölső sarokban mindig egy helikopter van - kivéve Chinatown wars -
#4516 Az eddigi borítók (csak picit hiányosan), csak úgy. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A mozaik végülis már a GTA2-nél is megvolt valamennyire, azután meg talán csak az advancenál nem volt jelen. -
ldavid #4515 csak a mozaik stílus ugyanaz -
#4514 Ugyan az a borító 10 éve :D -
ldavid #4513 az előzőek nekem valahogy joban tetszettek -
#4512 Kint a hivatalos borító! -
ldavid #4511 nyilván van valami mintájuk amin ki van számolva mit merre kell rajzolni -
#4510 Ezek már művészeknek számítanak! -
#4509 ezeket h csinálják egyébként, an hozzá "vonalzojuk" vagy mintájuk, vagy szimplán ennyire profik? :D -
Mára ennyi! -
#4507 Ha értenek hozzá akkor sokmindenre. :D -
#4506 Hogy a Photoshop,vagy ahhoz hasonló progik mire képesek már?
-
#4505 " -
#4504 Azt hiszem innen van! -
#4503 "de egyenlőre úgy látom még sehol sem tart..."
Év végén fog megjelenni, és mivel pc a fő platform, arra is fog elsőnek kijönni. -
shootme99 #4502 Egyébként van azért benne GTA beütés is, ahogy elnézem... -
shootme99 #4501 Eeeeezaz, köszi az infót. Zsír kis cucc lesz, de egyenlőre úgy látom még sehol sem tart... -
Borg #4500 Watch Dogs, van topikja is. -
shootme99 #4499 Sziasztok!
Tudom, hogy off a kérdés, de lövésem sincs, hol kérdezzem meg.
Láttam egy játék előzetes bemutatóját valamikor korábban, nem pár hónapja, lehet, hogy még 2011-ben volt. Szóval volt, vagy már lehet van(megjelent) ez a játék. Amire tisztán emlékszem belőle, hogy nagyvárosban játszódott, külső nézetesen irányítgatták a szereplőt, valami beépített ügynökfélét játszott, beküldték egy hall-ba, ahol partiszerűség volt, és ott keresgélt valakit, méghozzá úgy, hogy volt egy kütyüje, talán mobiltelefon szerű, amivel bármilyen a közelében(hatótávon belül) levő ketyeréről le tudta húzni az adatokat, amiket aztán kiírkált, szóval amolyan vezeték nélküli mindent meghackelő csodakütyü. Aztán kiment a csóka az utcára, és mivel riadtók fújtak, megrohamozták őt az egyenruhások, jó kis tűzharc következett.
Tudom ennyiből nehéz rájönni, mi lehet ez, de akkor engem kinézetre és játékmenetre is megfogott a bemutató. Szerintem ez a hackelő kütyü, ami jellegzetes benne, mintha valami spéci James Bond cucc lenne.
Örülnék, ha valaki rájönne mi ez... -
#4498 Bolondok napján ja! -
ldavid #4497 *holnap lesz kész a fal
digitálisan csak hamarosan fogják feltenni
#4496 és ezt honnan szedted? -
#4496 vazze, most olvastamhogy lesz DEMÓ -
#4495 -
"A Rockstar Games Twitteren megerősítette, hogy holnap közzéteszik a digitális változatot!"
forrás: gtaplace
na, ezek szerint minden jól halad, jöhetne majd pár kép megint :) -
#4493 Jah, igen.. :) Lassan beindul a gépezet. -
ldavid #4492 *más -
ldavid #4491 ez most már, az itt volt -
#4490 a GTA 4 is ezen a házon volt nem? :) -
ldavid #4489 a helikoper már megvan :)
-
#4488 Mert szerinted akkoriban csak azok a játékok voltak, amikre most szivesen visszaemlékszel?
Persze, nagyobb lett az ipar, ahogy azt írtam is, de ettől még vannak kiemelkedő címek, vagy olyanok, amik a gyereknek nagyon tetszenek bármi okból és ezek ugyanúgy emlékezetesek lesznek.
Felnőtt fejjel máshogy látjuk már a dolgokat, de ez se megfelelő topik erre a témára. :)
@Borg: Jópofa lenne, bár azért eléggé fel kéne tuningolni a helyszínt, sztorit, hogy egy GTA főhősnek kaland legyen. :) -
ldavid #4487 jó is lenne.. :) de:
- Hauser explains that he purposely avoids watching shows such as Boardwalk Empire, Breaking Bad, or The Wire, and has only seen a small bit of The Sopranos. “Wherever it’s too close to crime, gangster, underbelly fiction, and it’s supercontemporary,” Hauser explains, “I decided, for professional reasons, I have to avoid it.” - -
Borg #4486
Egy lehetséges DLC?
-
#4485 Fenéket!
Évente annyi "nagy" játék jön ki hogy nem lehet emlékezni arra hogy ez elmúlt évben mik voltak a nagy nevek.
Pl ott a Timeshift.kb már alig emlékeznek rá pedig amikor kijött mindenki ámult bámult.
Úgyhogy a folyamatos játékdömping miatt nincsenek már kiemelkedő játékok csak profitorientáltság. -
#4484 Arról nem is beszélve, hogy akkor még valószinüleg tinédzser voltál (sokan pedig gyerkőcök), ami azért sokat nyom a latba.
Természetesen nem csak erről van szó, hisz a játékfejlesztés, mint ipar és mint muinkafolyamat az AAA címeknél hatalmasat változott azóta.
De a mostani gyerek generáció is így fog ám nosztalgiázni a mostani játékokon. :) -
#4483 Az biztos, hogy olyan élmény, és annyi kis rejtett ez meg az sosem lesz már, mint a GTA 2-ben volt. :D Küldetések is, volt olyan ami igazán jóra sikerült. Bosszúságot is okozott, de mégis.
Átjártunk a szomszédokkal egymáshoz, hogy ő ezt megcsinálta e már, és hogy itt hogy kell továbbjutni.. :D Az még világ volt. :D -
#4482 bizony, a jó kis fingásböfögés... belegondolva én se értem, szerintem unatkoztak, vagy csak több kiosztást akartak 1-1 gombra/billentyűre... :)
mindenesetre kreatívak voltak, talán egyszer visszatér ez a dolog... külön szerverek lesznek, ahol különböző büfögő és fingó hangokat lehet adni, akár egyéni, sajátot is...
egyébként szerettem a GTA2-t, az egyel nem is igazán játszottam (na, viszont ha oda kerültem, akkor vonat/metróvezető voltam mindig, imádtam :D), de a kettővel a kis régi PS1-en iszonyat sokat... mentem szabályosan, lökdöstem autókat a vízbe, kerestem érdekes, titkos helyeket, stb-stb... iszonyat órákat ültem előtte még akkoriban... :) -
ldavid #4481 abban már nem volt, csak bemutatott egyet ha rádudált egy kocsi :)