27719
  • J i GS a W

• tutituti
    Ezt még soha nem vettem észre :)

Nekem nincs bajom ezzel a mozaik szerű borítóval.
    Ez a saját védjegyük lett,ne is bolygassák mert kapunk valami borzasztó képet agyonglitterezve meg minden szart rárakva :D
    jobb felső meg motor
  • Ryder62
    GTA III óta a bal fölső sarokban mindig egy helikopter van - kivéve Chinatown wars
  • Malakai
    Az eddigi borítók (csak picit hiányosan), csak úgy. :)

A mozaik végülis már a GTA2-nél is megvolt valamennyire, azután meg talán csak az advancenál nem volt jelen.
  • ldavid
    csak a mozaik stílus ugyanaz
  • TDC Geronimo
    Ugyan az a borító 10 éve :D
  • ldavid
    az előzőek nekem valahogy joban tetszettek
  • Bence94
    Kint a hivatalos borító!
  • ldavid
    nyilván van valami mintájuk amin ki van számolva mit merre kell rajzolni
  • Rayden02
    Ezek már művészeknek számítanak!
  • akyyy
    ezeket h csinálják egyébként, an hozzá "vonalzojuk" vagy mintájuk, vagy szimplán ennyire profik? :D
  • Rayden02

Mára ennyi!
  • DarkSector
    Ha értenek hozzá akkor sokmindenre. :D
  • Rayden02
    Hogy a Photoshop,vagy ahhoz hasonló progik mire képesek már?
  • Rayden02
    "
  • Rayden02
    Azt hiszem innen van!
  • speed01
    "de egyenlőre úgy látom még sehol sem tart..."
    Év végén fog megjelenni, és mivel pc a fő platform, arra is fog elsőnek kijönni.
  • shootme99
    Egyébként van azért benne GTA beütés is, ahogy elnézem...
  • shootme99
    Eeeeezaz, köszi az infót. Zsír kis cucc lesz, de egyenlőre úgy látom még sehol sem tart...
  • Borg
    Watch Dogs, van topikja is.
  • shootme99
    Sziasztok!

Tudom, hogy off a kérdés, de lövésem sincs, hol kérdezzem meg.
    Láttam egy játék előzetes bemutatóját valamikor korábban, nem pár hónapja, lehet, hogy még 2011-ben volt. Szóval volt, vagy már lehet van(megjelent) ez a játék. Amire tisztán emlékszem belőle, hogy nagyvárosban játszódott, külső nézetesen irányítgatták a szereplőt, valami beépített ügynökfélét játszott, beküldték egy hall-ba, ahol partiszerűség volt, és ott keresgélt valakit, méghozzá úgy, hogy volt egy kütyüje, talán mobiltelefon szerű, amivel bármilyen a közelében(hatótávon belül) levő ketyeréről le tudta húzni az adatokat, amiket aztán kiírkált, szóval amolyan vezeték nélküli mindent meghackelő csodakütyü. Aztán kiment a csóka az utcára, és mivel riadtók fújtak, megrohamozták őt az egyenruhások, jó kis tűzharc következett.
    Tudom ennyiből nehéz rájönni, mi lehet ez, de akkor engem kinézetre és játékmenetre is megfogott a bemutató. Szerintem ez a hackelő kütyü, ami jellegzetes benne, mintha valami spéci James Bond cucc lenne.
    Örülnék, ha valaki rájönne mi ez...
  • JaSoN HuNTeR #4498
    Bolondok napján ja!
  • ldavid
    *holnap lesz kész a fal
    digitálisan csak hamarosan fogják feltenni

#4496 és ezt honnan szedted?
  • akyyy
    vazze, most olvastamhogy lesz DEMÓ
  • kill3r21
  • Yoda001

"A Rockstar Games Twitteren megerősítette, hogy holnap közzéteszik a digitális változatot!"
    forrás: gtaplace

na, ezek szerint minden jól halad, jöhetne majd pár kép megint :)
  • RiCSi1234
    Jah, igen.. :) Lassan beindul a gépezet.
  • ldavid
    *más
  • ldavid
    ez most már, az itt volt
  • RiCSi1234
    a GTA 4 is ezen a házon volt nem? :)
  • ldavid
    a helikoper már megvan :)
  • Malakai
    Mert szerinted akkoriban csak azok a játékok voltak, amikre most szivesen visszaemlékszel?
    Persze, nagyobb lett az ipar, ahogy azt írtam is, de ettől még vannak kiemelkedő címek, vagy olyanok, amik a gyereknek nagyon tetszenek bármi okból és ezek ugyanúgy emlékezetesek lesznek.
    Felnőtt fejjel máshogy látjuk már a dolgokat, de ez se megfelelő topik erre a témára. :)

@Borg: Jópofa lenne, bár azért eléggé fel kéne tuningolni a helyszínt, sztorit, hogy egy GTA főhősnek kaland legyen. :)
  • ldavid
    jó is lenne.. :) de:

- Hauser explains that he purposely avoids watching shows such as Boardwalk Empire, Breaking Bad, or The Wire, and has only seen a small bit of The Sopranos. “Wherever it’s too close to crime, gangster, underbelly fiction, and it’s supercontemporary,” Hauser explains, “I decided, for professional reasons, I have to avoid it.” -
  • Borg

Egy lehetséges DLC?

• tutituti
    Fenéket!
    Évente annyi "nagy" játék jön ki hogy nem lehet emlékezni arra hogy ez elmúlt évben mik voltak a nagy nevek.
    Pl ott a Timeshift.kb már alig emlékeznek rá pedig amikor kijött mindenki ámult bámult.
    Úgyhogy a folyamatos játékdömping miatt nincsenek már kiemelkedő játékok csak profitorientáltság.
  • Malakai
    Arról nem is beszélve, hogy akkor még valószinüleg tinédzser voltál (sokan pedig gyerkőcök), ami azért sokat nyom a latba.
    Természetesen nem csak erről van szó, hisz a játékfejlesztés, mint ipar és mint muinkafolyamat az AAA címeknél hatalmasat változott azóta.
    De a mostani gyerek generáció is így fog ám nosztalgiázni a mostani játékokon. :)
  • RiCSi1234
    Az biztos, hogy olyan élmény, és annyi kis rejtett ez meg az sosem lesz már, mint a GTA 2-ben volt. :D Küldetések is, volt olyan ami igazán jóra sikerült. Bosszúságot is okozott, de mégis.

Átjártunk a szomszédokkal egymáshoz, hogy ő ezt megcsinálta e már, és hogy itt hogy kell továbbjutni.. :D Az még világ volt. :D
  • Yoda001
    bizony, a jó kis fingásböfögés... belegondolva én se értem, szerintem unatkoztak, vagy csak több kiosztást akartak 1-1 gombra/billentyűre... :)
    mindenesetre kreatívak voltak, talán egyszer visszatér ez a dolog... külön szerverek lesznek, ahol különböző büfögő és fingó hangokat lehet adni, akár egyéni, sajátot is...

egyébként szerettem a GTA2-t, az egyel nem is igazán játszottam (na, viszont ha oda kerültem, akkor vonat/metróvezető voltam mindig, imádtam :D), de a kettővel a kis régi PS1-en iszonyat sokat... mentem szabályosan, lökdöstem autókat a vízbe, kerestem érdekes, titkos helyeket, stb-stb... iszonyat órákat ültem előtte még akkoriban... :)
  • ldavid
    abban már nem volt, csak bemutatott egyet ha rádudált egy kocsi :)