27719
-
#4560 És kész is van!
-
ldavid #4559 mert "A games for windows nem egyenlő a live-al."
vannak sima, live mentes GfW játékok is -
#4558 miért? -
ldavid #4557 ezért van külön GfW live :) -
#4556 amúgy meg social clubos lesz, meg a steamen vásárolt az steamworksos is! max3 is ilyen volt, a live régen nem menő már, fejlesztők is rájöttek.
A games for windows nem egyenlő a live-al. -
#4555 erre (is) való a fórum találgatásra, reménykedésre, óhajtozásra. persze ha van forrás ugyis kiteszik főleg ha hivatalos (lást az utolsó néhány képet).
mellesleg
-
#4554 Akkor elnézést :D
Semmi ilyen szándékom nem volt, csak amikor valaki mondja, hogy biztosra nem fog valami megtörténni, akkor én szeretnék látni egy hivatalos forrást, ami erre utal. Különben meg csak találgatás. Lehet még PCre sem fog jönni. Nagyobb az esélye, hogy jön, de sosem lehet tudni. -
#4553 hát bocs, de igy visszaolvasva kb nem olyan mintha egy hiresneves ujságiró egy semmitmondó hirt akarna irni bejön ide és megkérdez valakit hogy nami a forrás, aztán ki is teszik hirbe a nagy pletykát... és ahelyett hogy a fórumot linelné forrásnak.... stb stb :D -
ldavid #4552 a streamelés? onlive, gaikai szerű távoli szerverről futtatott cucc (pont az utóbbit vette meg hozzá a sony) -
#4551 Ez jó volt! -
#4550 És az mit jelent? -
ldavid #4549 elvileg a PS3-as (és korábbi) játékok csak stream-elve lesznek játszhatók rajta -
#4548 Azért szeretem a GTA topikokat, mert mindenki egy helyen van:) 2-3 évente benézek egybe és percek alatt tudom frissíteni a tiltólistámat:) -
#4547 álljatok le -
#4546 Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk veszek majd egy ps4et, amikor megjelenik és majd megveszem rá az V-öt is, akkor az menni fog rajta? Lehet, hogy láma kérdés, de nem tudom.
Láttam wikin, hogy PS3-ra (is) fejlesztik, ezért nem vagyok biztos benne. -
mester1987 #4545 Nem tudom, te kivel beszélgetsz, de jól elbeszélgetsz...(Y) -
#4544 ujságíró vagy, és lopni akarod a cikket, kis gémszaros! -
nú #4543 Te fogyi, előre szóltak, hogy a crew rendszer át lesz emelve a gta-ba, az meg csak az új social clubon megy. -
#4542 ez oké, de szerintem nagyon kevesen lesznek képesek várni ki tudja mennyit (merthogy még dátum sincs és gondolom megint nem is lesz még sokáig), miközben ott a konzol a polcon, amivel azonnal játszhaná...
én pl baromira nem vagyok erős, még fél évet se lennék képes várni gta-ra :) (ennyire bejött a 4+kiegek - konzolon) -
#4541 Nem a konzol vàltozattal van baj, sőt, alig várom már a ps4-em, viszont a jelenlegi generáció már eléggé le van maradva a PC mellett... -
#4540 jah, rengetegen. mondhatni milliók fogják bojkottálni a konzolváltozatot egy esetleges, későbbi pécésért -
#4539 nahja, vlszleg ezzek sokan ugyanigy vannak.
varnunk kell. -
#4538 Hm, kár, mert a jelenlegi konzol generációra nem érdekel. Nextgenre meg ki tudja mikor lesz. -
ldavid #4537 szokás szerint az még nincs. -
#4536 Be van jelentve amúgy, megjelenési idő pont vagy valami? Mert láttam konzolra szeptember, de PC -t nem találtam :( -
#4535 nyilván nem fognak visszatérni arra a fos rendszerre, ha 2 játéknál már bevált a social club
amúgy a crew rendszer miatt is kizárható a games for windows... -
mester1987 #4534 -
#4533 Kértem forrást, de te nem tudtál adni. -
#4532 jézusom -
#4531 mivan? :D -
mester1987 #4530 Ez nem igaz, te hazudsz. RGSC lesz benne. -
#4529 Szinte 100%, hogy a social club lesz benne, aminek a fejlett "gfwl" szerű(sőt annál jobb) változata max payne 3-al debütált.crew rendszer miatt is adja magát. -
ldavid #4528 én csak az achievementek miatt örülnék a live-nak -
#4527 Hát ez nem elég. La noire előző része meg a mp3 előző része nem használta őket. -
#4526 la noire, max payne 3 is a rockstar saját rendszerét használja már, így lesz itt is -
#4525 forrás? -
#4524 hála az égnek.. :) -
#4523 meg eleve nem is games for windowsos lesz -
#4522 Ez az a sablon, amivel készítik a kiscsillió ilyen tokos dokk ikont deviantarton. -
ldavid #4521 gyenge fake
két Rockstar logót nem raknának egymás mellé, az a zöld meg amúgy is a Rockstar Vancouver logója, ami tavaly megszűnt