27719
-
#4600 Forrás:
http://www.gamersbook.com/scene/news/new-gta-v-video-shows-the-12-tennets-of-kifflom/
-
#4599 képernyővédő + újabb képek -
#4598 drága fake lenne :D -
ldavid #4597 ez reméljük, nem fake :)
GTA V live action commercial images leak -
#4596 A kontroller is utál téged. :) -
#4595 Lehet kéne venni egyet, csak én utálom a kontrollert,meg nem is játszanék mással Gta-n kívül -
nú #4594 sok értelme van amúgy ilyeneket ide beírni -
#4593 Jó lenne egy olyan küldetés amiben a gátat kell felrobbantani. Vagy egyéb nagy épületet vagy bányarobbantást csinálni -
mester1987 #4592 Hát igen. Rajongótábora az van ;) -
morzsi555 #4591 -
mester1987 #4590 Jeff Wincott is szerepel a GTA V-ben
Aki ismerős a filmiparban és öreg motoros az örülni fog :D -
ldavid #4589 ha tényleg akarsz, a tesco most 0% THM-el adja (50k feletti termékek) -
#4588 mindegy milyen xbox, a hitel yenes legyen és cetelemes 300%-os :D -
#4587 Vöszöl egy zsír uj slim-et, 250-eset, ahol a legolcsóbb ott veszed, elvileg goldot meg 1-2 promo játékot is kapsz hozzá.
Konzolstúdió-konzolvilág-gameshop, ezeket nézegesd. -
#4586 EGy új slim simán jó....:) -
#4585 részletfizetés? uzsora?
Na de milyen fajta xbox360-t vegyek? sok van abból is a boltokban. Neten is akarok majd játszani. -
#4584 Manapság hitel?
neeee. -
#4583 hitelt veszek fel és vásárolok egy xbox360-t és hitelből egy gta5-t is. -
#4582 san andreas ???grafikus motorjára??? optimalizálják, hogy fusson ps2-n is. -
#4581 Igaza van minnél több teszt, minnél több optimalizálás, minnél több meló, az sok befektetett lóvé, ha úgy érzik hogy nem garantált a megtérülés, vagy azt gondolják hogy, majd úgyis megveszed a konfigot hozzá, egyértelmű hogy beleszarnak.
Crys3 miatt is fejlesztettek páran mostanság. -
nú #4580 igen, jelentgessünk ki ilyen dolgokat semmi háttértudás nélkül -
#4579 Mert szerinted jótékonyságból adják ki PC-re?
Természetesen érdeklik őket az eladások, az egész csak a portolás kapcsán keletkező plussz költség és a platformon várható bevétel arányától függ. -
#4578 minden kiadót az eladások érdekelnek, akármilyen platform, nagyon okosat szóltál megint -
#4577 Pc-n nem érdeklik őket a nagyobb eladások. -
#4576 csak azt nem tudom a nextgen pc ööö konzoloknál hogy fogják ezt beadni -
#4575 hardvergyártók ja. Azok fizetnek érte. -
#4574 gondolom tejelnek a hardvergyártók a fejlesztőknek ilyen esetben, legjobban ezt a call of duty szemlélteti...
évről évre látványosan nő a gépigénye, és mégis ugyan úgy néz ki az egész, nehohy már elfusson 1 maggal a legújabb rész ahogy a negyedik pl, akkor senki nem venne új procit :) -
#4573 "az nekik nem biznisz..."
merthogy így jobban fogynak a rockstar cpu-k és rockstar vga-k? :))
oké, meló, de egy jobb port = nagobb eladás is... ELVBEN. -
#4572 így van. Minden az optimalizálástól függ. Szerintem régi 2 magosra/3850/2gb ram is simán tudnák optimalizálni csak az nekik nem biznisz... -
#4571 ha a húgy 7 éves konzolokon menni fog akkor pc-n se lesz vele baj, majd a portolás fogja eldönteni, hogy mi lesz a helyzet -
#4570 kétmagos :)
gta4-nek 4 mag kell.
(lehet az 5-nek majd 5 fog kelleni??? ) -
#4569 A játék is 4-5 éves, akkor frissen felpakolva a középkategóriás gépre azért igen erős fps zuhanások voltak. Aztán a patchek azért sokat segítettek rajta, hogy egy akkori közép gépen is rendesen fusson. -
nú #4568 Miszar géped van, már bocs, hogy nem megy rajta? A már nyugalmazott kb 4-5 éves alkatrészekből álló régi gépemen is már jól ment, pedig közép kategória volt kb.
ja várjál, tudom mi a gond: nem, rosszul gondolod, attól, hogy telik az idő, még nem fog a játék gépigénye is elavulni. -
#4567 én 50% ban ezért vettem ps-t,őrület:D -
#4566 1 másfél hét -
#4565 Szerintem a szokásos 1-1.5 héttel a megjelenés előtt!
És valamelyik konzolra szerzem majd be ,mert az előző se megy a pc-men rendesen a mai napig! -
#4564 Amúgy ti mit tippeltek,hány héttel korábban fog (márpedig ki fog sajna)
kiszivárogni a konzolos verzió?A Gta 4 esetében ez egy hét volt!
Tudom csúnya dolog ilyenről beszélni,ráadásul még korai is,de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok,és hogy ellen tudtok-e majd állni a kísértésnek ha ez bekövetkezik!!
A grebber-t ne számítsuk ide!
És még annyi,hogy nincs semmilyen konzolom a legutóbbiak közül,csak egy jó öreg ps2-őm! -
#4563 Kössz! -
#4562 #4494 #4505 #4508 -
#4561 #4512