27719
-
#4640 akkor 25 perc :D -
janihunk #4639 5 -
#4638 sziasztok most fél 5kor lesznek a trailerek?:) -
#4637 :) köszi -
ldavid #4636 San Andreas-ban indult egy vallási szekta (scientológia paródia), ez volt az Epsilon Program, Kifflom pedig az istenük neve
ez fog most folytatódni az 5-ben is, az a nyakláncos faszi meg talán a vezetőjük lesz
-
#4635 ez most mi? mi köze van a gta-hoz? -
ldavid #4634 aki elmúlt 18, bekerülhet a játékba
KIFFLOM -
#4633 -
#4632 Költözöl? :DD -
#4631 17 óra -
#4630 Az tudja valaki hogy holnap magyar idő szerint mikor jönnek a trélerek? :D -
ldavid #4629 továbbá:
"Ratings have been disabled for this video."
"Comments may be held for uploader approval."
jól gyomron kéne rúgni az ilyeneket -
#4628 Meg abból is, hogy majd pont PC-re adnak ki demot, amikor be sem jelentették, hogy jön a játék PC-re. A kommentekben a "thx man" jellegű hozzászólások 90%-a mind a drágalátos, sok szabadidővel rendelkező feltöltő fake accountjai -_- -
#4627 meg a környezetből, autókból (tudom, hogy a V-ben is lesz 1-2...), és alapjában véve nincs ilyesféle demo/béta, megmondták konkrétan... -
#4626 Már az első másodpercben, a rendszámról látszik, hogy GTA IV. -
paj01 #4625 igen...ez gta4 ENB vel, modokkal. Alap GTA ba nem is rakhtanának be egy az egybe egy slr mergát:) -
masoma #4624 gta 4 mod, most olvasom bocs -
masoma #4623 ez?
-
#4622 most ettől kedvet kaptam végigvinni megint a négyest :) -
#4621 Nem ezt láttad többek között?
Én a megjelenésig csak ezt az egy review-t láttam csak akkoriban,és tényleg ebben igazad is van,csak ezzel az a baj,hogy pont a megjelenés előtt egy vagy két nappal jött csak ki ez a videó!
Azt nem tudom hogy volt -e több is korábban,de a dátum szerint ez pont a PS3-as verziójának a megjelenésével egybeesik!
Összességében tényleg igazad van hiszen minden játékról szinte van review a megjelenés előtt,de a GTA-k esetében mindig az utolsó pillanatban! -
#4620 csak azt kurvára nem a rockstar adta ki :DDD az egy valaki által felvett gameplay volt a megjelenés után -
#4619 Gameplay trailert nem ad ki a rockstar, nem szokása, megjelenés előtt meg főleg nem.
De van egy olyan halvány érzésem, hogy nem biztos, hogy mindenki tisztában van a kifejezésekkel. :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CGI trailer: Nem játék grafika, külön készített, nem a játék motorjával készült előzetes. Ezeket gyakran mégcsak nem is a játékfejlesztők csinálják, hanem külső cégek. Lásd Blur, Digic, stb.
In-engine trailer: Nem biztos, hogy játék jelenetek, de akár lehetnek azok is, a játékmotor renderelte, de gyakran semmi más nem fut, csak az animáció, értsd a gép nem számol AI-val, stb, hogy a grafikán dolgozhasson és a végtermékben már könnyen lehet butított lesz a grafika. Ide tartoznak a játékokhoz társított techdemok is.
In-game trailer: A jelenetek a játékból vannak, de azok össze vannak vágva egy tipikus (filmes hatású) előzetessé. Ez már sokkal inkább tükrözi a valós játékot, de inkább a hangulatot próbálja bemutatni. A rockstar ilyeneket szokott kiadni a kezéből.
Gameplay trailer: Az-az amikor nem szanaszéjjel vagdalt jeleneteket látunk, hanem valami folytonosat arról, amikor valaki játszik. -
#4618 egyébként hamár az idiotizmusodnál tartunk... ki mondta, hogy cgi trailer lesz, hogy ezen kezdtél rugózni? (mert én csak abbéli kívánságomat fejeztem ki, hogy gameplay legyen) -
#4617 Aki játékvideót akar látni már egyből idióta lesz? Amikor a negyedik kijött csomó konzolos felvételt megnéztem, és röhögtem ahogy bebaszott Niko , meg a sok baromkodáson.
Amúgy steam-en nagy rockstar akciók vannak a hétvégén. -
#4616 Hazudsz!
(mindig is ennyi idióta volt az esgén, pláne a gta topikokban) -
nú #4615 Büdös életben nem volt CGI trailer már a GTA III óta tuti, nem tudom honnan veszitek ezeket az idiótaságokat. GTA IV topikban nem volt ennyi idióta komolyan, mi történt az SG-vel? Mind ingame trailer volt... -
#4614 SG színvonal megvan.. -
#4613 cgi trailerre se volt példa még a rockstar esetében -
#4612 cgi traler nemérdekel, gameplayt akarok :) -
ldavid #4611 én pl sokkal szívesebben nézek egy profin összerakott látványos tralert, mint azt ahogy valaki játszik helyettem :) -
nú #4610 sok idióta -
#4609 sose volt gta-ból gameplay trailer, fejezzétek már be -
#4608 + Kit érdekel egy trailer őszintén?
gaMEPLAYT! -
nú #4607 Eddig se volt és most se lesz alap gameplay videó és ez így jó. Faszt lőjjék már le előre... -
#4606 Engem sem érdekelnek különösebben a trailerek, egy jó kis gameplay, na aaaaaaaaaaz. :P -
#4605 Azt várhatsz... :) -
#4604 Trailer pff, én már 20 perces gameplay-t akarok :(( -
#4603 Nem trailer hanem trailerek! -
#4602 Új trailer jön 30-án. -
ldavid #4601 közben kiderült, hogy csak egy Playstation reklám lesz, a Rockstarnak nincs köze hozzá