27719
-
#4695 nagyon jó a 3 trailer csak jönne pc-re is -
#4690 Michael tiszta Tony Soprano :D
mármint a stílusa, az élete (nem a külseje)
Trevor pedig mintha a Justified-ból lenne vidéki lecsúszott Oxytocin függő...
Nagyon várom és ennél legalább már nem kell siránkoznom hogy mikor jön ki PC-re.... -
#4680 Grove St 4 Life -
#4679 Lost MC!!!
Grove Street!
-
ldavid #4678 én is pont így látom :) -
#4677 Itt a karakterek köré épül a történet.
Elég érdekes lenne egy rózsaszín hajú,hatalmas mellű nő ahogy szivarozik és vitázik a lányával. -
mans #4676 Nekem egyik se,karakterszerkesztő kellett volna mint az SR-be. -
#4675 kurvajó vagyok, héten lottózok :D -
#4674 semmi gond, majd vársz :)
én nem tudok :) -
#4673 nem a duplán megvételről van szó, aki akarja az megveszi next-gen, aki meg előző gen -el tolja akkor arra veszi meg...egyszerre kellene az összes platformra!
...viszont a grafika jelentősen fejlődhetne...mert jön egy watch dogs is... és őszintén szólva az előző részt boxon játszottam ki, de már akkor is húztam az orromat a grafikára néha...az árnyékoktól konkrétan sugárban hánytam....jah és 0 day vevő voltam...ez esetben nyilván nem leszek,...lennék nextgenre, vagy PC -re -
#4672 Nextgenre ha jön az azért nem hiszem hogy egyhamar lesz, bármint nem jövő év elején szerintem, egyrészt még nagyon friss lesz az új konzol (ha egyáltalán lesz már), másrészről cégimázsnak se tesz jót, hogyha ilyen közel teszik a szeptemberhez, duplán vedd meg lehúzás miatt. :P -
#4671 jaja,rendesen egybegyúrták az összes eddigi gta-s arcokat egy játékba.
Mindenki megtalálja a magának valót.
Nehéz választani ki eddig a szimpatikusabb de egyelőre nekem a Redneck Trevor az.
-
súter #4670 Trevor nagyon bejön, az egész karakter stílusa az igazi gta-s aki szembejön és beszól azt megölöm stílust képviseli. Franklinnál befigyel a San Andreasból oly feelinges gettó hangulat, Michael meg meg az idióta családjától begolyózó idegbeteg :D -
#4669 jaja megeshet...:) -
#4668 Ki tudja mi lesz, de tényleg könnyen elképzelhető, hogy megjelenés után x héttel bejelentik a nextgen konzolra is, meg remélhetőleg picire. :) -
Gibor #4667 Michael, Franklin nagyon jó karakterek lesznek, valahogy Trevor nem szimpatikus. -
#4666 Bármikor lehet váltogatni a három karkater között. Ha küldetésben vagy, akkor csak azok között, akik ott vannak a küldiben persze. -
#4665 Ez asszem csak több végigjátszással fog sikerülni :D -
#4664 Bizony, akár küldetés közben is :d -
#4663 Azért a háztatásokban lévő jelenlegi konozolok száma, az ami nagy pénzt hoz.....hiába hoznák ki nextgenre, nem lenne akkora bevétel mivel nem mindenkinek lesz nextgen konzolja a megjelenések után....:) -
#4662 Lehet majd választani kivel menjek? -
IXEMGabeo #4661 ez a Trevor igazi vidéki bunkó:D:D, de a karaktere nem rossz -
#4660 Nekem meg mindhárom bejön, jajj majd úgy játszani, hogy mindhárommal a lehető legkevesebb (random) dologról maradjak le. :) -
janihunk #4659 Amúgy ja semmi értelme jelenlegi generációra kihozni. Főleg ezt a címet nem. -
#4658 úgy lenne a szép, ha egyszerre tolnák ki PC-n és nextgen konzolokon...erre a generációra nagyon nem érdekel -
#4657 nekem michael és franklin trailere jobban bejött:) -
IXEMGabeo #4656 Nekem Michael bejött, pláne a Queen miatt:D -
#4655 Nah aztán jöhetnek a trailer review-ek...:D -
#4654 Még belegondolni is rossz hogy a PC megjelenés milyen messze van. HA lesz egyáltalán PC version. -
#4653 A gazdag csávó, a bandatag és a suttyó elmebeteg....a lehető legjobb kombinációt pakolták össze :D -
#4652 Trevort nagyon komázni fogom....:D
Hatalmas trailerek....:D
Komoly játék lesz ez..:) -
#4651 Trevon a legjobb. :D -
#4650 -
janihunk #4649 Nagyon nagy figura mind a 3 :) súú csak jönne már. -
janihunk #4647 -
#4646 -
#4644 Hát nekem semmi sem jön be! xD -
#4643 Vagy itt. -
janihunk #4642 http://www.rockstargames.com/V/ -
#4641 és hol?