27719
  • DarkSector
    ki akar itt vitázni, csak kérdeztem mikor kezdték el a GTA5-öt, mert mondod hogy a köv generációs konzolok akkor még elméletben sem fogantak meg.
  • tommygear
    de ezt már a rockstar is megerősítette, hogy nem fog nextgenre jönni, nem értem ezt a vergődést már megint
  • Coral Springs
    Oké. Ezekre az e-mail címekre lehet írni a Rockstar -nak, gondolom minden fűszálat kiveséznek majd neked. Velük kell vitázni.

[email protected]
    [email protected]
    [email protected]
  • Coral Springs
    Nem vált generációt a GTA V.

Valószínűleg egy előrehaladott projektnél az átállás nem tud úgy lezajlani, mint egy kezdetlegesnél.
  • DarkSector
    Igen?
    Mikor kezdték el a GTA 5-öt? 10 éve?
  • BoneDragon
    Szerintem már régebb óta fejlesztik a konzolt, de hát...
  • Coral Springs
    Azért, mert amikor már javában fejlesztették a GTA V -t, az új konzolok még elméleti síkon se léteztek. Valószínűleg lesz majd portolt verzió.
  • tommygear
    lol
  • ldavid
    a thumbnail-nél sikerült megfogni a lényeget :D
  • Ragnar360
    rohadtjó szövegek ebbe is:)

• arty
    +1

lehet lesz addigra dlc is és pc/nextgenre jön majd valami goty. bár én ezt későbbre tenném... mondjuk 1 évvel megjelenés utánra.
  • arty
    Van fogalmad róla, mennyit hoz a konyhára 10+ millió eladott gta5? (mert szvsz ennyi el fog menni elég gyorsan)
    Félév-év alatt ez felkúszik majd 20 környékére.

Soha az életben nem fizetne nekik annyit az MS/Sony, hogy ellentételezze a béna eladásokat. Annyiból inkább saját, 1st party fejlesztéeket fognak erőltetni, ami 1.) jobban eladja a gépet, mert másra nem jön ki 2.) a gta5 kompenzációból kijön 5 drága 1st party játék...
  • gabo91
    watch dogs is cross gen játék lesz, de őt már eleve így is reklámozzák. Ott párhuzamosan készítik az új és régi generációra is.

Lehet hogy végét járja ez a generáció, de 70 -70millió darabot adtak el mindkét konzolból eddig az hatalmas piac.
    Ez a játéki hosszabbítja az élettartalmát a jelenlegi generációnak, és elérhető vele hogy az újak megjelenése után se legyen a hirtelen hanyatlás.
    Anyagi szempontból mindenképpen ide éri meg kiadni. Aztán később (szeptemberbe kijön ps3/xbox360-ra) olyan tavasz környékén meg esetleg kiadni pc-re és az új generációra...

Kapunk egy szinten a jelenlegi generáción, aztán lesz egy magasabb szint ami PC/ nextgen de ilyenkor megint csak oszlik a piac vagy ide vagy oda veszik meg...

Annyit még hozzátennék, hogy ami R mond az úgy is szokott lenni....
    GTA 4-re sosem mondták hogy nem adják ki PC-re, ilyen kijelentés nem volt csak nem mondták hogy kiadják.... később kiadták.
    RDR esetében pedig mondták hogy nem adják ki PC-re (persze a f*sz gameszarék ellenkezőjét állították) nem is adták ki...

Nagyobb esélyét látom annak hogy PC-re kiadják mint következő konzol generációra...
  • ldavid
    kérdés hogy mennyibe kerülne nekik? lehet hogy nem is érné meg, és eddig mindig azt mondták hogy nem lesz nextgenre
  • Malakai
    Én is kb ezt jósoltam korábban, bár szerintem inkább az lesz, hogy január-februárban bejelentik ilyen május környékére (vagy mégkésőbbre, függ attól, hogy hogyan fejlesztik azokra a platformokra).
  • Kandurex
    Egyébként lehet, hogy pont arra építenek: 5-6 hónappal később adják ki next-genre, addig bőven megveszi aki akarja...és után robban a "bomba" jön álom grafikával...megint dől a lé....majd később kiadják PC -re, bár igaz, tizede - huszada a piacnak, azért abból is van pénz
  • Malakai
    Minden bizonnyal ők bele se gondoltak és te itt a konkrét számok ismerete – és csak feltételezem – tapasztalat nélkül jobban tudod mi a jó a cégüknek. :)
  • BoneDragon
    Ahogy előtted írták megállapodásra gondoltam és ha az megtörtént volna, hidd el megéri nekik... Az lett volna a legjobb ha mostanira és az újra is jön.
  • arty
    talán mert ps3-xbox360 egy 140 milliós potenciális vásárlóréteg, míg ps4/x720 0db van eladva?

a rockstarnak mi haszna abból, ha jól fogy a ps4?
    nemtudom hallottad-e, de az NEM az ő bizniszük... gondolom te is rohannál a boltba 150 ezerért (ps4+játék) gta5-öt venni!
  • ldavid
    gondolom nem tudott a két gyártó eleget perkálni, Rockstar meg nyilván a saját érdekeit nézi
  • SpeedXHUN
    ez így van:(
  • BoneDragon
    Ezért nem értem miért a jelenlegi konzolokra jön, nyitó címnek remek lenne és ügyes üzleti húzás, mert rengetegen szeretik a játékot és biztos jobban fogyna az új gép.
  • janihunk
    PC-n majd szebb lesz hidd el, jelenlegi konzolokból nem nagyon tudnak már jobbat kihozni.
  • tigeroo
    engem jack nicholsonra emlékeztet :D
  • BoneDragon
    Tényleg elég rondák a textúrák, remélem következő részhez már új motort gyártanak. :)
    persze már mindenki veri a nyálát, pedig előtte hogy "fú nem kérünk trailert meg gameplayt szeretnénk"
  • Coral Springs
    Három különböző hangulat, három játék az egyben.

Michael -ben ott van egy kis Tommy Vercetti, Franklin -ben pedig a Carl Johnson, számomra ők a kedvencek. Trevor új karakter, őt szokni kell.
  • Ragnar360
    Trailer elemzés.
  • Ryder62
    Azok a textúrák írtó rondák

Van remény hogy elfut majd a vasamon
  • Szabi #4707
    Trevor.. :D
  • Ragnar360
    Chop kutya <3 :DDDD
  • Rayden02

• Ragnar360
  • ldavid
    de ez már a 4-ben is ilyen volt, nagyjából
  • Ragnar360
    + gondolom már volt, de a héten vagy egy tucatnyi új előzetes is várható, sok új infóval.
  • Ragnar360
    Hi, elkészültünk Michael magyar feliratos előzetesével.
    GTAPlace.hu
    Hamarosan érkezik a másik kettő is, élettve holnap részletes elemzés is várható.

• mester1987
    Én a hagyományos egy karakter köré épülő történetet hiányolom. A más, hogy elágazik a történet és ezáltal más karakterrel is lehetünk, mint az L.A. Noire-ban.
    Így 3 in 1-hez hasonlít.
  • JaSoN HuNTeR #4698
    Fraklin a király!
  • RiCSi1234
    Most az előbb "végeztem" a kockáról-kockára való megnézéssel, és már most imádom a játékot. :D
  • SpeedXHUN
    ez 4 nél is így volt,akkor pont volt xboxom első nap tudtam játszani,de amúgy kikészültem volna.