27719
-
#4736 ki akar itt vitázni, csak kérdeztem mikor kezdték el a GTA5-öt, mert mondod hogy a köv generációs konzolok akkor még elméletben sem fogantak meg. -
#4735 de ezt már a rockstar is megerősítette, hogy nem fog nextgenre jönni, nem értem ezt a vergődést már megint -
Coral Springs #4734 Oké. Ezekre az e-mail címekre lehet írni a Rockstar -nak, gondolom minden fűszálat kiveséznek majd neked. Velük kell vitázni.
[email protected]
[email protected]
[email protected] -
Coral Springs #4733 Nem vált generációt a GTA V.
Valószínűleg egy előrehaladott projektnél az átállás nem tud úgy lezajlani, mint egy kezdetlegesnél. -
#4732 Igen?
Mikor kezdték el a GTA 5-öt? 10 éve? -
#4731 Szerintem már régebb óta fejlesztik a konzolt, de hát... -
Coral Springs #4730 Azért, mert amikor már javában fejlesztették a GTA V -t, az új konzolok még elméleti síkon se léteztek. Valószínűleg lesz majd portolt verzió. -
#4729 lol -
ldavid #4728 a thumbnail-nél sikerült megfogni a lényeget :D -
Ragnar360 #4727 rohadtjó szövegek ebbe is:)
-
#4726 +1
lehet lesz addigra dlc is és pc/nextgenre jön majd valami goty. bár én ezt későbbre tenném... mondjuk 1 évvel megjelenés utánra. -
#4725 Van fogalmad róla, mennyit hoz a konyhára 10+ millió eladott gta5? (mert szvsz ennyi el fog menni elég gyorsan)
Félév-év alatt ez felkúszik majd 20 környékére.
Soha az életben nem fizetne nekik annyit az MS/Sony, hogy ellentételezze a béna eladásokat. Annyiból inkább saját, 1st party fejlesztéeket fognak erőltetni, ami 1.) jobban eladja a gépet, mert másra nem jön ki 2.) a gta5 kompenzációból kijön 5 drága 1st party játék... -
#4724 watch dogs is cross gen játék lesz, de őt már eleve így is reklámozzák. Ott párhuzamosan készítik az új és régi generációra is.
Lehet hogy végét járja ez a generáció, de 70 -70millió darabot adtak el mindkét konzolból eddig az hatalmas piac.
Ez a játéki hosszabbítja az élettartalmát a jelenlegi generációnak, és elérhető vele hogy az újak megjelenése után se legyen a hirtelen hanyatlás.
Anyagi szempontból mindenképpen ide éri meg kiadni. Aztán később (szeptemberbe kijön ps3/xbox360-ra) olyan tavasz környékén meg esetleg kiadni pc-re és az új generációra...
Kapunk egy szinten a jelenlegi generáción, aztán lesz egy magasabb szint ami PC/ nextgen de ilyenkor megint csak oszlik a piac vagy ide vagy oda veszik meg...
Annyit még hozzátennék, hogy ami R mond az úgy is szokott lenni....
GTA 4-re sosem mondták hogy nem adják ki PC-re, ilyen kijelentés nem volt csak nem mondták hogy kiadják.... később kiadták.
RDR esetében pedig mondták hogy nem adják ki PC-re (persze a f*sz gameszarék ellenkezőjét állították) nem is adták ki...
Nagyobb esélyét látom annak hogy PC-re kiadják mint következő konzol generációra... -
ldavid #4723 kérdés hogy mennyibe kerülne nekik? lehet hogy nem is érné meg, és eddig mindig azt mondták hogy nem lesz nextgenre -
#4722 Én is kb ezt jósoltam korábban, bár szerintem inkább az lesz, hogy január-februárban bejelentik ilyen május környékére (vagy mégkésőbbre, függ attól, hogy hogyan fejlesztik azokra a platformokra). -
#4721 Egyébként lehet, hogy pont arra építenek: 5-6 hónappal később adják ki next-genre, addig bőven megveszi aki akarja...és után robban a "bomba" jön álom grafikával...megint dől a lé....majd később kiadják PC -re, bár igaz, tizede - huszada a piacnak, azért abból is van pénz -
#4720 Minden bizonnyal ők bele se gondoltak és te itt a konkrét számok ismerete – és csak feltételezem – tapasztalat nélkül jobban tudod mi a jó a cégüknek. :) -
#4719 Ahogy előtted írták megállapodásra gondoltam és ha az megtörtént volna, hidd el megéri nekik... Az lett volna a legjobb ha mostanira és az újra is jön. -
#4718 talán mert ps3-xbox360 egy 140 milliós potenciális vásárlóréteg, míg ps4/x720 0db van eladva?
a rockstarnak mi haszna abból, ha jól fogy a ps4?
nemtudom hallottad-e, de az NEM az ő bizniszük... gondolom te is rohannál a boltba 150 ezerért (ps4+játék) gta5-öt venni! -
ldavid #4717 gondolom nem tudott a két gyártó eleget perkálni, Rockstar meg nyilván a saját érdekeit nézi -
#4716 ez így van:( -
#4715 Ezért nem értem miért a jelenlegi konzolokra jön, nyitó címnek remek lenne és ügyes üzleti húzás, mert rengetegen szeretik a játékot és biztos jobban fogyna az új gép. -
janihunk #4714 PC-n majd szebb lesz hidd el, jelenlegi konzolokból nem nagyon tudnak már jobbat kihozni. -
#4713 engem jack nicholsonra emlékeztet :D -
#4712 Tényleg elég rondák a textúrák, remélem következő részhez már új motort gyártanak. :) -
nú #4711 persze már mindenki veri a nyálát, pedig előtte hogy "fú nem kérünk trailert meg gameplayt szeretnénk" -
Coral Springs #4710 Három különböző hangulat, három játék az egyben.
Michael -ben ott van egy kis Tommy Vercetti, Franklin -ben pedig a Carl Johnson, számomra ők a kedvencek. Trevor új karakter, őt szokni kell. -
Ragnar360 #4709 Trailer elemzés. -
#4708 Azok a textúrák írtó rondák
Van remény hogy elfut majd a vasamon -
#4707 Trevor.. :D
-
Ragnar360 #4706 Chop kutya <3 :DDDD -
-
Ragnar360 #4704 -
ldavid #4703 de ez már a 4-ben is ilyen volt, nagyjából -
Ragnar360 #4702 + gondolom már volt, de a héten vagy egy tucatnyi új előzetes is várható, sok új infóval. -
Ragnar360 #4700 Hi, elkészültünk Michael magyar feliratos előzetesével.
GTAPlace.hu
Hamarosan érkezik a másik kettő is, élettve holnap részletes elemzés is várható.
-
mester1987 #4699 Én a hagyományos egy karakter köré épülő történetet hiányolom. A más, hogy elágazik a történet és ezáltal más karakterrel is lehetünk, mint az L.A. Noire-ban.
Így 3 in 1-hez hasonlít. -
#4698 Fraklin a király! -
#4697 Most az előbb "végeztem" a kockáról-kockára való megnézéssel, és már most imádom a játékot. :D -
#4696 ez 4 nél is így volt,akkor pont volt xboxom első nap tudtam játszani,de amúgy kikészültem volna.