27719
  • RiCSi1234
  • kill3r21
    Infók magyarul, kemény lesz ez gyerekek :D
  • Coral Springs
    A nagy távolságokból kifolyólag. Remélem nem lesz idióta az AI. Illúzióromboló volt az eddigi részekben, amikor az ember benyomta a zenét, utazott az autópályán, azt valahogy elmaradt a feeling amikor azt kellett figyelni hogy mikor csapódik beléd valaki, mikor kell kivédeni esetleg egy balesetet. Szánalmasan buta volt a forgalom még a IV -ben is, de reménykedem hogy ennek a fixálása itt már megtörtént.
  • Malakai
    Elméletileg az RDR területének a három és félszerese (gta:sa, gta iv és rdr kombinált területével egyenlő).
  • Yoda001
    ezen a képen csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg lesz végre nagy-nagy távolság? :)
  • ldavid
    "Franklin alone has more textures than the entire ped population of GTA: San Andreas"
    hehe :)

• Malakai
    Küldetésben ott csak bizonyos pontokon lehet váltani, de állítólag elég értelemszerű helyekre, jelenetek közé vannak rakva ezek a pontok.
    Küldetésen kívül meg bármikor lehet váltogatni, bár nem lepődnék meg, hogyha pl akkor nem, ha a zsaruk a nyakadon vannak (vagy x csillag felett).
  • ktomi22
    XD

ON: annyira varom már a gamet hogy hihetetlen.. nagyon epic lesz.. michael es trevor a befuto .. amugy jol emlekszek hogy azt irtak valahol hogy ingame barmikor atkapcsolhato hogy kit iranyitsunk?
  • sublimaze
    Ezt a fél éveket is az eddigi tendencia alapján tippelik. Nyilván nem lehet tudni biztosat(talán még a kiadó sem tud biztosat), de nézz csak utána a megjelenési dátumoknak.
  • Coral Springs
    A sztriptízbár már a IV -ben is tetszett, igaz egy csöppet szögletesek voltak a picsák bizonyos pózokban, de itt gondolom jobb lesz.
  • Rayden02

1.kép
    2.kép
  • ldavid
    "milf alert" :D
  • shaddam
    Ide is gyűjtik az infókat
  • ProGabe #4763
    Mi a fene, még a végén kapunk gameplayt?

https://twitter.com/RockstarGTAV/status/329679812258054144

Szerk.: jó ok, értem. Az újságírók beszámolóikra gondoltak.
  • ldavid
    lényegesebb infók itt

lehet majd újra házakat és üzletek venni, lesz tuning is, fodrás és tetováló szalon, skillek (mint SA-ban), egyedi képességek (időlassítás, bullet time stb.), vízalatti kincskeresés
  • DarkSector
    Akkor már elindult szerintem a nextgeny fejlesztés. :)
  • Ryder62
    GTA 3, VC, SA nekem is megvolt eredetiben - sőt SA még most is megvan.

De a 4-ért pénzt nem adok az fix. Majd esetleg ha két és fél eu-ért dobálják.
  • RiCSi1234
    Az.. réz.. rész! :D
  • RiCSi1234
    Én meg kb-ra leszarom, hogy hogyan fog sikerülni a portolás, a polcomon a helye a dobozos verziónak. Az összes korábbi réz eredeti dobozos. :D
  • Rayden02
    Nah ez is kiderült hogy a játékból származik!

• Ryder62
    Főleg ha jól optimalizált lenne a PC-s verzió.

Max Payne 3 tetszett és jól optimalizált volt, meg is vettem ahogy kijátszottam.

GTA IV EFLC - ami szerintem jobb mint az alap 4 - 2-szer volt 5€ körül mostanság Steamen. De még ennyit is sajnáltam rá. Igénytelen port. Ezért nem fizetek, ennyi.

Viszont ha olyan optimalizált lenne a GTA5 mint az MP3 akkor azt is megvenném.
    Sztem nem csak én vagyok vele így.

Egyébként most a konzolokra koncentrálnak, nyár végén jön a hype train, mindenki várja majd a megjelenést, szeptemberben eladási rekordokat fog döntögetni. Pár hónappal később már zuhanni fog a toplistákról, mert a többség beszerezte már a játékot valamelyik konzolra, ekkor bejelentik a pc-s verziót, majd kiadják arra is.

Szimpla marketing az egész.
  • RiCSi1234
    Már most imááádom. :P
  • ldavid
    itt is láthatóak teljes méretben
  • Malakai
    Akkor én vagyok vakegér... :)
  • ldavid
    viszont van benne 20db új, az szerintem nem kevés
  • Malakai
    Összesen ja, de a linkelt oldalon lévő galéria nagy része régi képek. :)
  • RiCSi1234
    Ejj-hajj. :D
  • Malakai
    Senki se állít semmit biztosra, tippek, ennyi.
  • ldavid
    igazából már sok új kép van

pl.

• totyak
    Azt nem is vonom kétségbe, hogy a PC-s késni fog, de hogy pont fél évet, azt senki nem tudhatja. Az is lehet, hogy már az is rég kész közeli állapotban van, csak a konzolokból akarnak nagyon szakítani, a PC-s meg mondjuk a konzolos kiadások lecsengése után 2-3 hónappal jön, hogy megint a GTA legyen a középpontban és még jobban megteljen a pénzes szütyő.
  • sublimaze
    Nem csak a 4-nél volt így, hanem ha jól tudom a GTA III-tól kezdve az összes gta sokkal előbb kint volt konzolon mint pc-n.
  • Rayden02
    Egy érdekes pletyka:
    Grand Theft Auto V:Tesztelték a WiiU Devkiten?
  • Rayden02

KÉP
    Artwork
  • Rayden02

• Rayden02
    Kiszivárgott kép és artwork!
    Valószínűleg nem az utolsók!

• totyak
    Ez honnan jött, hogy majd fél évre a konzolos kiadásra jön a PC-s? Mindenhol mindenki ezt írja. Azért, mert a 4-nél így volt, itt még nem biztos, hogy így lesz. Jöhet előbb, jöhet később, lehet, hogy nem is jön. Bár én szinte biztos vagyok benne, hogy azért a PC sem marad ki, meg korábban tett is ilyen kijelentést valamelyik fejes, hogy a fontosabb részek minden nagy platformra megjelennek. PC elég nagy szerintem. Az meg megint csak butaság, hogy nagyon nehéz PC-re fejleszteni és azért késik mindig egy csomót. Egyszerűen csak azért késik, mert a konzolos eladásoktól várják a nagy lét, így első körben azokra koncentrálnak. Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy ez a játék PC-n is szép eladásokat produkál majd.
  • poruljartal
    max payne3 tökéletes volt, gta5 öt meg csak az előrendelések miatt nem jelentik be, lesz egy hónapos csúszás valami mondvacsinált dolog miatt pcn és kész
  • tommygear
    bonyolult lenne egy szart, rengeteg játék jön pc-re is meg konzolra is egyszerre
  • Ragnar360
    Tessék Gtaplace-t olvasni:) Azt közölték, hogy nagyjából a IV után már hozzákezdtek a tervezési fázishoz. Mikor még ahhoz készültek a DLC-k. 2009.
    Merlin ezt nem neked mondom :)

nextgenre is megmondták, hogy miért nemjön. pc-re meg bonyolult lenne kiadni a konzolok mellett egyidőben. nem tucajatek, pc-vel 100x annyi baj van. majd fél évvel később kábé jön.
    bár kilehetne vitelezni h együtt jöjjön és akkor mindenki örülhetne, de hát nem úgy kezdték a fejlesztést, aztán majd portolnak később vagy fene tudja
  • MerlinW
    Tudomásom szerint 2010 körül kezdték fejleszteni.