27719
-
#4821 Akkor így -
#4820 404 -
#4819 szerintem azt eldöntötték az előző részekben... ;) most arról szól a dolog, hogy telenyomják olyanokkal, amitől esetleg mjd még jobban fogy(hat) - függetlenül attól, hogy szerintem ez illik-e vagy sem a gta-ba :) -
#4818 Sa coop se lett volna rossz, ha nagyobb távolságba el lehetett volna távolodni egymástól, képernyőosztás mint lego harrypoterben, meg külön járműveken utazgatni, versenyezni. -
#4817 -
sublimaze #4816 Hát, hogy mitől gta a gta szerintem a fejlesztők döntik el, aztán valakinek tetszik valakinek nem... Sokak szerint a SA volt a legjobb gta ez a rész is talán nekik készül. Nagyon sok állítólagos dolog kerül bele amivel pl engem is megvesznek kilóra, de én még mindig úgy gondolom, hogy a felsoroltak nagy része csak mendemonda. -
RicsiHUN #4815 Egyébként Szerintetek újra lehet majd mentős tűzoltós taxis küldetéseket végezni? Szerintetek a rendőrözés is tovább lesz fejlesztve mint a 4 ben volt? -
RicsiHUN #4814 Hát nemtom ti hogy vagytok vele de nekem ezek az újítások mind bejönnek:D. Már csak azzal lenne probléma ha a játék kiadását még tovább késleltetnék (szerencsére kicsi a valószínűsége) -
#4813 igen, az RDR-ben is jól jött sokszor a deadeye
szerintem egy gta maradjon gta. nem kell nfs undergroundba, simcitybe, maxpayne-be átmennie... (igen, a gta sa-t is abbahagytam a területfoglalós résznél - a többi 3D gtat viszont végigvittem és imádtam)
feltehetően autotuningra nem épül majd minden küldetés, azaz nemtuningost lehagynak a rendőrök, ellenben ha lesz időlassitás, gondolom arra hegyezik majd ki a lövöldözést, h anélkül sz*psz :(
a több karakter közti váltogatás se tetszik, rontja a beleélhetőséget. johogy nem RTS és egy 50 tagu bandát kell vezérelni :( -
sublimaze #4812 Még ha dlc-be adnák ki sem érdekelne bármekkora pofátlanság, de nagyot dobna a játék élettartamán... :) -
#4811 na igen, de ahhoz többet kéne dolgozni rajta a netkód miatt, az meg legalább 2 hét plusz -
sublimaze #4810 Úh az pedig de jó lenne. -
#4809 ezzel akarják megoldani, hogy ne kelljen coopot beletenni -
sublimaze #4808 Jah az undead nightmare már húzós dead-eye nélkül, de a sima RDR lazán végigjátszható nélküle(egy két konkrétan dead-eye-os feladatot leszámítva). -
sublimaze #4807 Mért a RDR kurva nehéz deadeye nélkül? Ne mondd már! Azt meg nem mondtam, hogy mindegy mik az újítások, csak azt, hogy amiket írnak nekem azok tetszenek. Elnézést... Én biztos vagyok benne, hogy jól fogják megcsinálni ezt a játékot úgy, hogy az újítások se menjenek a rovására... Ha nem tetszik nem használod, vagy nem játszol a játékkal. Anno én mondtam az autótuningra, hogy tök fölösleges a gta-ba, aztán eléggé le lettem kapva érte, hogy azért mert nekem nem jön be még másnak bejöhet. És nyilván, akkor sem azt mondtam, hogy ne legyen benne és most sem mondom, mert valakinek ez tetszik. -
#4806 ha ott van, vszeg anélkül igen nehéz lenne kivitelezni dolgokat :(
jah, jók az "újítások", csak lassan a gta nem látszik ki az "újító" szeméthalom mögül. gondolom az is fasza lenne, ha a város csatornázásáról is nekem kéne gondoskodni, amolyan simcitysen ... hiszen újítás, az meg MINDEGY mi, jöhet! -
sublimaze #4805 Nem kötelező használni a speckó képességeket. RDR-t is végiglehet tolni dead-eye nélkül, és bár szélsőséges példa de még a maxpayne-t is bullet-time nélkül. Szerintem jók ezek az újítások. -
#4804 Nope, csak aznapra elég volt belőle.
Am végigvittem. Bár nem jött be ez az árkád stílus amit a játék képviselt. Autók irányítása meg fizika hiánya - nekirongyolok oldalról egy emeletes busznak az meg úgy lepattant rólam hogy beépült a házba.
A GTA 4 fizikája után sajnos édes kevés volt amit a SD nyújtani tudott. Nem ilyen árkádos játékot vártam úgyhogy nálam év csalódása.
ProGabe:
What the hell is this? Grand Theft Max Payne?
-
#4803 na, ez egy gta-ban gáz :( -
#4802 Michael meg Max Payne-szerű bullet time-ot kap. -
#4801 Időlassítás? What the actual fuck?
-
Evoluti0N #4800 Ha.. Várj... Most ez kicsit fel kell dolgoznom. Kinyomtam alatt ugye nem azt érted, hogy otthagytad és végig se játszottad egy ilyen dolog miatt? Mert, ha igen, akkor lol. Inkább: LOL. -
#4799 A 2012-es Sleeping Dogsban mikor megláttam hogy a mentős hapsin - aki egy általam szétvert bandatagot akart feléleszteni az út közepén - átgázolt egy kocsi megállás nélkül, rögvest kinyomtam a játékot.
Komolyan, jó oké ez játék, a szórakozás a lényeg de mikor a MI kb GTA 3, GTA Vice City szintjén van egy 2012-es játékban az már röhej.
-
#4798 nem teljesen igaz, h nem reagál a környezet! lövöldözés, robbanások elől elmenekültek azért :) naja, nem mindig és nem mindenki.
a "buta" AI-nek gondolom az is oka, hogy véges számítási kapacitás található egy konzolban - amit feltehetően elköltöttek a fizikára, grafikára és kevesebbet az AI-ra. lehet h a true crime-ban kitért előled az AI, de nem is számolt kb semm mást az a szutyok :) -
sublimaze #4797 Semmi értelme egy gta-ba vigyázgatni egy kocsira. Akkor szoktam ilyeneket csinálni ha már unom a játékot. Azon kívül leszarom mivan a kocsival mindig lopok másikat... :D -
sublimaze #4796 "Nekem ne a grafika fejlődjön, mert hiába a csili vili eyecandy ha a MI buta mint a s*gg és a város/környezet nem reagál a cselekedeteinkre."
+1 -
#4795 Vice Cityben meg ha leütöttél egy tolvajt aki a zsarukkal fogócskázott kaptál jutalmat :D
Amúgy jah, GTA 3-ban rengeteg autótolvaj volt
Ezért is volt rideg számomra a GTA4. Bohan (Bronx) negyedben semmi jelét nem láttad a bűnözőknek. Pedig igazán lehetett volna graffitis, drog diller, pár igazán rossz arcú ürge az utcán.
Az egész játékban úgy éreztem rajtam kívűl mindenki becsületes, törvénytisztelő polgár, és csak én vagyok bűnöző.
Remélem az 5-ben visszatérnek az utcai bandák is.
A járókelők meg igazán reagálhatnának a dolgainkra. Fölrobbantottunk egy autót: mindenki sétálgat nyugodtan tovább az utcán.
GTA3-ban, Vice Cityben ilyenkor mindenki odaszaladt megnézni hogy mitörtént. Ezt visszahozhatnák valahogy.
A másik a hülye a traffic. Kamion vs forgalom az autópályán. Ha látom hogy egy nagy monstrum jön velem szemben akkor naná hogy neki hajtok. Miért ne? Ki sem próbálom kerülni.
Igazán megoldhatnák már hogy kitérjenek ilyenkor ha szembe hajtok a forgalommal.
A köv. vicces dolog meg mikor bekapcsolom a szirénát. Mindenki felhajt a járdára, oszlopokat dönt ki, gyalogosokat gázol... Már a gagyi 2004-es True Crime-ban megtudták oldani ezt: Ilyenkor az autósok max az út szélére húzódtak le.
Nekem ne a grafika fejlődjön, mert hiába a csili vili eyecandy ha a MI buta mint a s*gg és a város/környezet nem reagál a cselekedeteinkre. -
ldavid #4794 akkor viszont rossz helyen érdeklődsz a szállításról. amúgy valószínüleg nem lesz gond vele. -
RicsiHUN #4793 Hát Németországban élek xD -
xido #4792 lehet postával is olcsóbbra jön ki,mint a honi vicces 16000-es konzolárakkal:) -
#4791 1000 helyen előrendelhető magyarországon, miért amazon? -
#4790 Reméljük nem ez lesz életed első csalódása is egyben. :D
-
RicsiHUN #4789 Na en is elorendeltem xboxra a GTA 5 ot,eletem elso elorendelt jateka ez xD
Sajnos nem vagyok jartas a dologban, de mit tudtok arrol mennyi az eselye hogy torott/hibas jatekot kapjak ezaltal kezhez? Amazonon rendeltem elo...
U.i. Sry hogy nem ekezettel irok,angol billentyuzetre van allitva... -
Coral Springs #4788 Arra kíváncsi leszek hogy mire lehet majd költeni a lóvét, mert az eddigi részekben egy bizonyos szint után már nem lehetett mire költeni. Maximum még anno a San Andreas -ban el lehetett kaszinózni, vagy lóversenyezni. -
ldavid #4787 veszélyes környék volt biztos :)
erről jut eszembe, nekem frankón hiányzik ami a GTA3-ban is volt, hogy simán kirángattak a kocsidból ha valami drágább darabbal furikáztál.
a felülnézetesekben meg talán zsebtolvaj is volt, az is jó lenne megint, úgyis csak halmozódik a pénz, aztán meg jól meg lehetne bosszúlni -
Coral Springs #4786 Mire való a garázs ?
Amúgy az eddigi részekben nagyon zavart, hogy küldetésekre például "nem mehettél" saját autóval mert mindig eltűnt. Sőt a GTA IV -ben sokszor az ismerősökkel szórakozni se mehettél úgy el, hogy a verdának már csak ne a hűlt helyét lessed, mire visszaértél oda ahol hagytad. -
#4785 Igen, hogy a a második kanyarnál már ripityára is zúzd a milliókért feltuningolt verdát, aztán lophass másikat :D -
Gibor #4784 Hahaha :D
"A Pay N Spray üzletekben már autókat is tuningolhatunk. Vásárolhatunk festéseket, új kerekeket, beszínezhetjük az ablakokat, vagy lecserélhetjük a hűtőrácsokat, illetve felszerelhetünk spoilereket is. Emellett még végezhetők változtatások a felfüggesztésen, a motoron, illetve a fékeken."
Ismét lehet majd gizdulni szét pimpelt autókkal :D -
#4783 Végre egy játék amire azt mondom hogy várom.
Még 2-3 ilyen cím van, köztük a Watch Dogs. -
#4782 Must have!!!!
Csak fusson a gépemen :D