27719
-
#4861 Kiszivárgott képek,ha minden igaz!
Amúgy a newswire-n osztották meg! -
#4860 ITT -
#4859 és hol vannak a képek -
#4858 -
#4857 Új képek
Ez mondjuk már nem annyira új!
-
#4856 Elég döglött az oldal. Régem fél óra alatt minimum 30 komment lett vola, most meg reggel óta semmi. -
#4855 Most már elhiheted :D -
Borg #4854 Ettől még a megjelenés akár jövőre is lehet. -
#4853 Ja igen ha jól emlékszem de lehet hogy tévedek mindig a konzolos megjelenés után ha nem is egyből, jelentették be a PC-s fos port verziót. -
ldavid #4852 ezeken nem szoktak bejelenteni ilyesmit, a konzolos megjelenés után várható csak a PC-s bejelentése szerintem -
#4851 Szvsz valószínű hogy lesz PCre. GTA IV szintű portolással, de azért se fogok venni konzolt... -
#4850 -
#4849 Hát majd a Take2 konferencián minden kiderül! -
#4848 Sztenderd reklám, voltak nagyobb üzletek ahol régen olyan játékok voltak előre reklámozva amikből még csak egy elméleti szinten létező halovány fing volt csak.
Persze hiszem én is hogy lesz pc-re, de a Rockstar azé had tudja már jobban. -
#4847 Ahogy látom directX 9 ezúttal kimarad!
-
#4846 akkor csókold meg :D -
#4845 A sírkövemre is lesz vésve attól tartok :D -
Coral Springs #4844 A józsikát a szomszédból nem is fogja eltartani, de itt már komoly nézettségről beszélgetünk. De ha önmagában a youtube nem lenne elég, a csávó most fog magának összerakni egy új gépet szponzorpénzből. Mindössze annyi a dolga, hogy a videói végén reklámoz egy céget. -
#4843 Nem szégyenled magad Shaddam? -
#4842 -
#4841 Majd ha a gamestar írja elhiszem! -
#4840 volt róla szó, hogy nem jön PC re? -
ldavid #4839 ez már megint ilyen "sóhajtós" kategória -
#4838 Mégis jöhet a PC-s Grand Theft Auto V? -
#4837 Ténlyeg nem, nem tudom miért azt írtam, alvatlanság. :P Second Lifeot akartam. -
#4836 te meg ne legyél ilyen naív, hogy azt hiszed a jutub eltart embereket :D
ó dehogynem haverok, közös videóban is nyalják egymás seggét :) -
#4835 ez kurvajó hogy lehet játszani?:D meg lehet picit Sa-zok végigviszem magyarul :D -
#4834 Mááár nem kap annyit, mondta 1 videójába hogy kevesebbet kap és milyen szar ez :D hát nem majd eltartja a yt évekig -
ktomi22 #4833 nem hiszem hogy ez a "mod" bekerulne gta 5 multijébe.. kinek sajnos kinek nem :D -
#4832 Szerintem te nem a Still Life-ra gondoltál. -
#4831 Az ilyen elbaszott rpg modok ölték meg a san andreas multit, meg persze a sok 12 éves gyökér -
Coral Springs #4830 Az hogy mit mond, és hogy mi az igazság két külön dolog. A Tirexi -t pedig már több videójában kritizálta, nem hiszem hogy haverok lennének. -
#4829 80-90k-t kap havonta, ezt ő maga mondta
régebben még én is bírtam, de egyszerűen irritáló lett, ilyen "gameplay maker" meg 1000+1 van a jutubon, említhetném a nagy haverját tirexit.... -
#4828 Mondjuk ezt az MTA-t látva aztán Simset, meg Still Lifeot nem nagyon fikázhatják, mert nem sokkal izgalmasabb a játékmenet, legalábbis ezen a szerveren. :)
A mod készítői előtt viszont le a kalappal, hogy ezt kihozták a rendszerből. -
Coral Springs #4827 Nem mondom azt hogy a társadalom üde foltja, viszont egy fazon az ember, és akárhogy is nézem a műsorával több tízmilliós nézettséget csinált. Ez azt jelenti, hogy a magyar minimálbér többszörösét is megkeresi egy hónap alatt a reklámok, és a szponzorok által. Nekem meg leginkább olyan szempontból haszon, hogy egy-egy játék bemutatóját megtudom nézni anélkül, hogy felesleges időt elpocsékolnák. Nem kötelező az életkép videóit is nézni a másik csatornáján. Ám mutass egy olyan embert a mai világban aki nem gyökér, ő legalább hasznot húzott belőle. De nem is ez a lényeg, csak a videóban látottakat agyaltam tovább a GTA V -re. Az ötlet életképes, sokan játszanak a szerveren. -
#4826 irritáló egy gyökér ez a herby -
Coral Springs #4825 Konkrétan más játékosokat is ki lehet akár rabolni, háth beszarok. -
Coral Springs #4824 Ilyet eltudnák viselni majd a GTA V multi -ban. A pizzafutártól kezdve a rendőrig mindenki húsvér játékos, és a dolgok majdhogynem úgy működnek mint real-life. A határellenőrzés (33:40) az konkrét, lol, a fűvásárlásról nem is beszélve, érdemes végignézni a videót.
-
#4823 Akkor így.. -
#4822 403 :D