27719
  • JaSoN HuNTeR #4901
    Enyémen sokszor leesik az fps 25 alá. Ennek[GTAIV] a játéknak semmisejó. Minden rendszeren lassú. fosport.
  • Snexi
    Nekem jóval gyengébb gépem van, de teljesen normálisan megy maxon.És már az elöző,2 magos gépemnél sem kellett nagyon kompromisszumokat kötnöm.
  • arty
    +1
  • shaddam
    Szavazzuk már meg hogy faszkorbács járjon a linkeléséért!
  • arty
    melyikek?
  • Jaka923
    Ja :D
    Szegény GameStart akkor utálta meg az SG Fórum 95%-a, amikor beetették ezzel a népet.
  • tommygear
    dehát az rdr pc változatát mai napig portolja a gamestar :)
  • tommygear
    elég sok
  • arty
    hány?
  • Jaka923
    Csak az a baj ezzel az infóval, hogy már sokszor eljátszották ezt a "felkerült az xy webshopba a játék" trükköt. Erre a legjobb példa, hogy a RDR PC-s verziójával is elkövették ezt a bakit vagy inkább szándékos reklámhúzást.
  • tommygear
    szerintem se lesz fél éves csúszás most
  • tommygear
    ez is hülye duma, hány csőjáték van ami igénytelenül lett portolva és szarul fut?
    ha olyan fos módon csinálták volna meg az mp3-mat mint a gta 4-et akkor az mp is egy rakás szar lett volna....
  • Kandurex
    curgen->nextgen->pc

pénzügyileg így éri meg
  • Zeller01
    így van! :)
  • Jaka923
    Felcsigázó jellegű pletyka.
  • ldavid
    az még eddig be sincs jelentve, szóval akármi lehet
  • SAFIII
    GTA Vice City Nights-cal mi újság van, lesz abból valami vagy csak fake?
    (Tudom-tudom, ez nem GTA 5, de máshová nem tudom írni)
  • arty
    ez persze baromi nagy csúsztatás... persze, nyomhatod 20fps-el manapság is. normális vga és egy jó 4 magos cpu kell neki, ez még ma sem "alsóbb kat"
  • arty
    nem bizonyított az semmit: egy csőjáték persze hogy jobban fut, mint egy sandbox...
  • tommygear
    bocs nem neked ment, hanem a #4866-ra
  • tommygear
  • Coral Springs
    Technikailag annyi történt, hogy a GTA IV idejében még újnak számító RAGE engine azóta tovább lett fejlesztve.
  • Jaka923
    Tegyük hozzá, hogy alacsony részletességgel. Proci szempontjából egy Core i5 elkel neki, ha valaki magas részletességen akarja játszani és egy HD7850/GTX660.
  • Myselor
    alapból még nincs is pc-s bejelentve kár parázni még ilyeneken
  • Snexi
    nem értem miért paráztok előre.Technikailag alig történt előrelépés (ránézésre) a 4-hez képest,ma meg már egy alsóbb kategóriás gamer pc is simán elfuttatja
  • Jaka923
    A GTA IV PC-s portját készítő Rockstar Toronto már nem létezik, az új PC-s csapat pedig a Max Payne 3-mal bizonyított, úgyhogy nem kell ennyire félni.
  • sublimaze
    Nem magyarázom túl, és nem arról beszéltem, hogy mennyire van jól optimalizálva hanem arról, hogy hülyeség az említett játékokhoz hasonlítani. Kicsit szélsőséges példa, de mintha azért sírnék, h szarul fut a gta pedig a supermario hasít gépemen.
  • BoneDragon
    Nem kell túlmagyarázni, mindenki tudja hogy szarul van optimalizálva. Csak reménykedni lehet, hogy ezt már jobban megoldják.
  • sublimaze
    Jah, csak ott kábé 0 fizikát kell számolnia az engine-ek míg a gta-ba még az emberek mozgásában is van fizika.
  • Gibor
    Pedig sajnos a jelenlegi hardware-hez lesz optimalizálva a játék valószínűleg, ez is pénz forrás... hiába időt múlt technológia mivel konzol port, miért lenne jó ha minden játék elfutna a régi hardware-el, nem tudnák a gyártók rávenni a népet a fejlesztésre.
  • JaSoN HuNTeR #4871
    +1, Sleeping dogs és a Just Cause 2 érdekes modon milyen szépen van optimalizálva, pedig azok is nagyon szépen kivannak dolgozva.
  • JaSoN HuNTeR #4870
    Én meg kibírom a PC-s megjelenést, ha pedig nem adják ki akkor ez van ha ki is adják nem reménykedek a jó portolásba...
    Nekem megvan eredetibe az összes PC-s GTA ami eddig megjelent.

A GTA IV még mindig akad a gépemen[FULL grafika]+ tele van bugokkal a játék.
    PS3on eredetibe is akad nekem a multiplayer és első indításnál 5 percet tölt sőt néha még a singleplayerbe is.
  • Myselor
    egyetértek veled tökre,nevetséges sok esetben az ilyen dolog,de eljátszák sokan,viszont itt lentebb írták hogy ne várjatok vegyetek konzolt.tényleg igaza van 30ért már kapsz,egy 40 körül simán kijössz játékkal együtt,aztán eladod végülis,ez nem olyan nagy pénz,és nem kell várnod,se idegeskedni semmi miatt.
  • Evoluti0N
    Nem fogok GTA, sőt semmi más olyan játék miatt gépet fejleszteni, ami még a jelenlegi konzolgenerációra jön ki. Ha egy játék elfut 360-on, de a középkategóriás gépemen nem, akkor az a fejlesztőcsapat feldughatja magának a ne mondjam meg mit. Ha a GTA 5-nél is olyan ügyesek lesznek, mint a 4-nél voltak, akkor egy darabig az én pénzemre ne számítsanak.
  • JaSoN HuNTeR #4867
    Szerintem vegyél egy konzolt. Manapság már 30k használtan. Nem egy nagy pénz.
  • Ryder159
    Én már egy éve új gépre gyűjtök, de valami mindig közbejön. Vagy drága fényképet készítenek rólam, vagy más marhaság. Most pl. lakásfelújítás és költözés még a nyár folyamán. Remélem mire ez jön PC-re addigra meg lesz a gép.
  • Coral Springs
    Nyugdíjaztassák, majd játszanak Xbox -on. Ma már egy alsó kategóriás VGA is támogatja a DX11 -et. Ha valakinek több(!) mint egy év nem volt elég idő gépet fejleszteni, az így járt. Nekem egy HD6870 -em van két éve, azóta is fullon visz mindent. Jobb helyeken 40 ezer Ft alatt megkapod.
  • SUNNY84HUN
    komolyan mondom a búváros kép tiszta Jason Statham a szállító 1 ből :D

gyanúsan jó lesz a cucc , bár sztem sokan nyugdíjaztatják a kártyájukat a új dx támogatás miatt
  • Rayden02
    Lövék is a lilákat rendesen!
  • Coral Springs
    Komoly az utolsónál a feka műsor. Jó látni amúgy a Grove Street -i viselet még mindig menő.