Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah igen, neki rögtön beismerõ vallomást tennék csak kíméljen a kérdéseitõl. 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Az úgy már unalmas lenne, többet kérdezne mint ahány lépést tenne.

De nem is értem mért kell érvelni mellette. Nem én döntök a rockstarnal, hogy milyen legyen a player karakter, csak kinyílvánítottam a nemtetszésemet... 😄

Értem én csak leszarom ahogy mondani szokás. 😄 Szebben fogalmazva nem gyõznek meg az érveitek.

tutituti
Ahogy te se érted meg hogy mikkel érvelünk.

Természetesen a te dolgod hogy véleményezd a játékot.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Vagy mindjárt columbo.

Akkor már Harry Brown. <#nevetes1>

Mást nem is nagyon tudunk csinálni azon kívül, hogy várunk, valamint én amúgy sem szoktam teljesen leírni egy játékot (általában)ameddig nem játszottam vele.

Sir Quno Jedi
Pediglen jó lenne egy Piszkos Harry jellegû vén, dörzsölt, hótnyugis zsernyák/gengszter fõkarinak. Esetleg adnak mellé párnak egy fiatal lótifuti, mindekitlelövõs, karatéjozós csõdört (avagy csajt) és máris megvan a két irányítható karakterünk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Várjuk ki a végét, ugyanis a több karakter irányíthatóságáról nem véletlenül volt szó.

Nem arról van szó, hogy magam alá szarok ha mégis ez a forma lesz a player, de attól még nem örülök neki és nálam ez néhány pont minusz. Nem értem mért akarják itt páran rámerõltetni a saját véleményüket.

Büdös Bohóc
(#2268 - rohangászós autósüldözõs stb karakternek nem 50-es való tényleg, õ is úgy értette tuti, hogy jellegtelen)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Szeretem a keresztapa trilógiát csak, hogy az más téma, más idõ, stb... Valamint mondom nem az öltönyön van a hangsúly, a IV-ben is lehetett ruhát cserélni, nem azon fogok fennakadni. Noodlee jól megfogalmazta, npc-nek megy el max az az a forma.

tutituti
Mondjuk úgyis csak a hátát látod majd a játékban, tehát ez nem jelenthet ekkora problémát ugye.

Egyébként nem az öltöny a lényeg hanem egyszerûen a faszinak jellegtelen hivatalnak feje van. Nem értem mért nem lehet megemészteni, hogy valakinek nem tetszik. Ha neked igen, örülj neki, ezzel is jobb élményt nyújt majd a játék...

The Godfather mond neked valamit ? Az is semmitmondó figura nem ?

Ennyi erõvel a 47-es ügynök is lehetne a fõhõs bazmeg!

tutituti
pia,nõk és a ráfröcssenõ vér az arcre öregit?😄

arty
lehet, hogy egy közepes harmincas, csak a stresszes bûnözõi életmód.... 😄

Forza.

Büdös Bohóc
mondjuk az arca tényleg elég jellegtelen a pasasnak és a ránézésre tippelt kora alapján nem illik bele abba a képbe, hogy mész vele mint az õrült és gyilkolsz és van erõd mindenre. Jó 50-es arcnak néz ki. Abban azért reménykedek, hogy a régi hõsök visszatérnek majd 😊

arty

öltönyös, fehér és jellegtelen, bazmeg.

Forza.

Rayden02
Én szerintem se,egyszerûen csak bespawnolták,tesztelésre,ennyi!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

mondjuk pletykálják ezt is már régen
tutituti
Nekem már az tetszene ha CJ-vel összefutnánk Groove Streeten

tutituti
Értem.
Gondolom a testreszabással megváltoztatható ez.
Mert azért egy 50es éveiben járó karakter csak nem ül bringára és üldözi a huligánokat.

Szvsz nem õ lesz a fõhõs.

kill3r21
és ha több szálon fog futni a sztory? és mondjuk lesz 2 iránmyitható karakter?
Kb. ilyen arcú emberek rohangáltak az eddigi részekben az utcákon, mint NPC-k.
Én elvárnám, hogy jellegzetes kinézete legyen a karakternek.
A semmitmondót a kinézetére értettem, nem a jellemére, vagy bármi másra, áfkorsz.

Nem az lesz a karakterünk aki a piros autóban ül?Mutatják 2× is ugyanúgy mint az öltönyöst.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mondjuk mexikói. Tisztában vagyok a fehér galléros bûnözõ fogalmával, de gta a piszkos melókról szól, bebaszna ha iroda szimulátor lenne. De egyébként nem azon van a hangsúly, hogy fehér vagy fekete, hanem egy gengszter szimulátorban nekem nehéz azonosulni egy hivatalnok karakterével...

tutituti
Ezeket hívják fehérgalléros bûnözõknek.
Ül az irodában miközben lop,csal,hazudik.
Csak a laikus számára semmitmondó😊

Kíváncsi vagyok neked milyen karakter jön be.Mert azért feka azért elég rossz húzás lett volna.Az orosz megint kilõve meg sleeping dogs miatt a csíkszem is eléggé negatív.

Nem kell semmit se levonni. Ezek vélemények. Én ránézek és nekem is semmitmondó, max egy irodában tudnám elképzelni...

Büdös Bohóc
volt róla 1 másodperces videóbevágás a trailerben (maszk nélkül) meg most egy kép és te ebbõl azt vonod le, hogy semmitmondó karakter? 😄 És mindezt honnan?

+1

Szerintem baromira semmitmondó, karakter nélküli figura.
Én remélem nem vele kell majd játszani 😊

cataflam02
Ez aztán jó szöveg <#eljen>

One more story

Rayden02
Am ez a teljes változat:
Coming soon – official Epsilon online Study Program. Coming even sooner – official Epsilon Program merchandise. Coming at end of universe – official paradigm shift! #InvestInEternity!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Én a marketing megkezdésére gyanakszom,de nyugodtam cáfoljatok meg,ha nem így van!<#eplus2>

cataflam02
És ez mit takar ?

One more story

Rayden02
Epsillon twitter:
Coming soon – official Epsilon online Study Program. Coming even sooner
<#whatever>

Trailer-ban látható nyerges vontatórol.

Büdös Bohóc
és azt mibõl szûrted le?

Jól néz ki , tuti vétel lesz.És végre úgy nézki, ismét lehet pótot akasztani kamionra.

csak az irányítás ne legyen olyan, mint a SA-ban
Egész meggyõzõ képek.Nagy rész lesz ez érzem<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

k0trapali
úúú országúti! atyaéég! <#ijedt> Csak bicóval fogok közlekedni az egész játékban 😄
Mások már 3 képbõl egy oltári nagy baromságot állítanak össze szánalmas ennek a videónak semmi értelme!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Rayden02
Te ezt most a rendszámból szûrted le!<#idiota> LOL

arty
most látom, vagy május hatodikán vagy április negyedikén jön a game!!!444

utóbbi jó lenne, akkor jövõre nem a felszabadításunkat ünnepelném!!444 😄

Forza.

Ez már a trailernél nyilvánvaló volt.

Rayden02
Mások is így gondolják!<#wink>