Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Most lesz az idõ mikor a legeslegdrágább kiadást fogom megvenni és ez lesz az!
© ATi0021:Nekem ez full DX11.1-es grafikának tûnik de van egy olyan érzésem,hogy ez bizony optimalizálva lesz.Ha meg tudták csinálni MP3-at akkor ezt is meg fogják az open world ellenére.Sõt mi több meg kell.Ez az a játék ami hosszú évekre leköti a játékost és Rockstar-nál fejlõdést lehet tapasztalni évrõl évre.
★ 汤姆 李
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

★ 汤姆 李
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
(\__/) ( X.x) ( } . { )
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Geci mekkora poén lenne, ha csaj karakter lenne XDDDD Más ötlet: teljesen erkölcsös és jól szituált embert levinni a poklok bugyrába és legyen belõle igazi alvilági ember, kb ilyen max payne szintû lelki vergõdéssel (a fenti kommentem figyelembe vételével persze!)
Nekem így is úgy is jó teljesen mind1 mibe van vagy hogy néz ki ha a sztori jó
★ 汤姆 李
lehet hogy a mostani hõsünknek már megvan mindene, de biztos vagyok benne hogy csóriként fogjuk kezdeni (feldobják a zsaruknak, ellopják a pénzét, stb.)
végülis poén lenne szerintem ahogy 2 tûzharc között a csípõjét fogná 😄
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
★ 汤姆 李
És a The War Z?
Ezt a két játékot várom.
Mindegyikben van potenciál.
Nem lesz kötelezõ erõszakkal megoldani mindent.Lehet silent assassinban is megcsinálni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Senki nem tudja, hogy hogy is fog kinézni a karakterünk. Ha meg az a figura lesz mégis, akirõl beszélgettünk/veszekedtetek, akkor is, ki nem szarja le, hogy Józsinak tetszik, és Bélának nem?
Ilyenen flémelni, de komolyan.
Szerintem tucat arca van, nem karakteres, ennyi.
Másnak tetszik nekem nem.
Mindenki maga dönti el, hogy bejön neki, vagy nem.
Ne értem, hogy miért kell ilyenért nekiesni a másiknak.