27719
  • Tikal #11605
    Tegnap próbáltam mindenkit lehógolyózni, de mind szarnak a karácsonyra, inkább lelőnek.... még egy napra sem bírnak nyugodtan maradnak az emberek sehol sem :DD
  • Firerock
    Az Online-t próbáltátok már? Valami fenomenális. Tegnap csak csak úgy repültek el az órák. ÓRIÁSI,FANTASZTIKUS,MEGUNHATATLAN! (A megjelenés napja óta játszok vele)
  • bertino
    mennyiért is vetted ?
  • arty
    "Pár óra játék után, környezet jó, nem szép, de jó"

ez mondjuk eleve elég furán hangzik, de tegyük fel, h szerinted nem szép ... szerintem meg kb az egyetlen objektiv dolog a játékkal kapcsolatban, hogy iszonyat jól néz ki :) minden más annak kérdése, h bírod-e a gta-kat... igen: be fog jönni, nem: felejtsd el a szériát

tehát azt gyanítom, h miután a játék nem jön be, csalódottságodban olyanba is belekötsz, amibe felesleges ;)
  • Kandurex
    Tessék? Hol írtam olyat, hogy nem jó? Soha nem vagdalkozok, szubjektív dolgokat írok. És ha valami nem jó, attól nem lesz jobb, hogy takargatjuk!
  • arty
    Grafra irtad h nem jo... sajnos ez csak vagdalkozas, mert csalodtal az ISMERT jatekmenetben :)
  • Tikal #11599
    ok, értem, csak mert kb az volt a kicsengése a hsz.-nek hogy mindegyik szar...
    "Maga játék kb. mint az eddigi részek, szóval unalmas" de akkor csa a 4.
  • Kandurex
    Ez nem igaz. Minden részt megvettem eddig, viszont csak a 4. rész óta érzem a dögvész unalmat..., most adtam még egy esélyt, látva a pozitív kritikákat...és, hát ez alig több, mint a 4. rész, eddig, persze ez még változhat. Az, hogy grafikában a jó kategóriát üti, karakter modellekben meg a szánalmasat, az mióta új? Szóval az első pár óra csalódás, de mivel van egy hét szabim, és semmi értékelhető más játék nincs az ünnepre, még tolom tovább.
  • Tikal #11597
    Inkább meg se szólaltál volna, hiszen világos hogy nem jön be neked a sorozat... persze a véleményed elmondhatod, csak éppen semmit se ér...
  • Kandurex
    Most mondjam, hogy jó meg fasza?... Jó, fasza.
  • arty
    trollkodás
    ész nélküli pénzköltés
    egyéniség vagy

minden másra ott a [random szar amivel épp játszol és tetszik]
  • Tikal #11594
    LOL
  • grebber
    " Egyelőre nem látom hol több, mint az előző részek vagy másabb"

Szebb , fps nézet ez bőven elég hogy milliós eladásokat produkáljon, meg hát ugye a GTA életérzés ugyanúgy mint a többiben.

Egyébként veled értek egyet nekem is unalmas volt.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.24. 11:46:55
  • Kandurex
    Pár óra játék után, környezet jó, nem szép, de jó, a karakterek kinézete sajnos elég gyenge. Maga játék kb. mint az eddigi részek, szóval unalmas. Meglátjuk. Egyelőre nem látom hol több, mint az előző részek vagy másabb.
  • TBTPumpa
    +1 Jó ideje fölösleges gépigényeket várni és nézegetni, amikor úgysem valós igényeket közölnek.
  • arty
    nem úgy volt, hogy kurvára nem ér semmit úgyse a hivatalos gépigény és a SEMMIT várod nagy erőkkel?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.24. 11:29:15
  • Overburner
    De, de még csak szerda van :D
  • RYO21
    Nem úgy volt, hogy ezen a héten kapunk egy gépigényt?
  • kill3r21
  • Tikal #11586
    és kettőért? :DD
  • Caliph
    nyilván egy ezresért kockáztatja a munkahelyét :)
  • Tikal #11584
    elmondhatja suliban, hogy ő már tegnap este játszott vele...
  • tommygear
    és mi múlik azon az egy napon?
  • bertino
    ő hozta a kocsi kulcsot is ?
  • J i GS a W
  • kekeN7

Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2014.12.21. 12:03:24
  • NEOreg3
  • J i GS a W
    szerintetek ha bemegyek a boltba 26. és mondom a srácnak ,hogy adj (persze dobok rá neki egy ezrest vagy kettőt) egy Gta5 pc-t ad egyet?
    Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2014.12.21. 11:40:42
  • Borg
    Ja, úgy 50 méteres körzetedben...
  • Skypack
    Viszont hatalmas térképet kell betöltenie mindenféle töltőképernyő nélkül forgalommal járókelőkkel és játékosokkal
  • MerlinW
    A két játék között van némi különbség technikailag:) A Crew egyébként egyáltalán nem gépigényes játék.
  • Krisztiam #11574
    úgy legyen, alig várom 27-ét
  • Evoluti0N
    Ha az optimalizálást nem rontják el, akkor simán az lesz.
  • Krisztiam #11572
    remélem az lesz :)
  • Tikal #11571
    aha
  • Evoluti0N
    PS4-en játszod?
  • Tikal #11569
    Azért vannak grafikai bugok rendesen a játékban, az AI is csinál sok szarságot, szerintem még rosszabb mint PS3-on volt..kiváncsi leszek mit sikerül kijavítani a megjelenésig..
  • Evoluti0N
    Az 5. a legjobb rész. ;)
  • Krisztiam #11567
    az volt a legjobb rész
  • Austin Bailey
    remélem a gta-nak egyszer még lesz olyan része, ami visszatér vice citybe.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.20. 05:37:46