27719
  • Balazs76
    Sziasztok! Nagy szükségem lenne a segítségetekre. Most játszom először vagyis játszanék ezzel a játékkal de nem vagyok tisztában bizonyos dolgokkal, pl. hogyan ment a játék, honnan folytatom a játékot ha el menti mert mutatja a profilomba hogy 40 valamennyiből 5 meg van. Megnyomom a controlleren a play-t és a játékon belül a game fület, akkor mindig be kell töltenem a játékot? Amikor behozza a 100 %-ot akkor onnan kezdem, hogy ki van világítva az autóm és baromi sötétben vagy zöld lámpa fénnyel.. Egyébként eddig odáig jutottam el, hogy a szalonból a króm autóval megyek és jönnek a rendőrök. Bocsi amiért ilyen vakon vagyok de érdekel a játék és szeretnék vele játszani. :)
  • ldavid
    SA-t lecserélték mobilportosra
  • totyak
    Tudomásom szerint nem a mobilos változat van Steam-en. Egyszerűen csak a régi kiadásból jogi problémák miatt kivágtak pár muzsikát, meg a felbontással szórakoztak valamit. Akkoriban találtam egy teljes listát, ami leírta, hogy mibe piszkáltak bele, de nem találom. Vice City-nél ugyan ez a helyzet, ott csak zenék lettek kivágva. De aki a vágás előtt megvette, annak megmaradt az eredeti. Mondjuk ez lett volna a korrekt eljárás SA-nál is. Egyébként meg lemezesen megvenni sem nagy probléma őket, használtan főleg nem és akkor a totál eredeti kiadást kapod.
  • súter
    Valaki biztos kitalálta, hogy mennyivel jobb egy a mobilos verzióból készült port, mint a régi...
  • RYO21
    De miért tették tönkre így a san andreast? Olvastam, hogy miket műveltek a legújabb patchben.
  • súter
    Főleg hogy a R* dobozos kiadásaihoz sose kellett kötelezően a steam eddig, be se tudtad regelni oda. A steamen való megjelenés csak egy másik lehetőség volt. Ezt pedig inkább előnynek kéne tekinteni, főleg azok után, hogy nemrég kiherélték a steamen a San Andreast, meg előtte a Vice cityt is, az járt jobban, akinek megvannak a régi lemezek.
  • Voltan
    Igaz, de akkor nem volt konkrét megjelenési dátum, csak annyi, hogy majd ősszel.
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez most ki fog jönni időben.

Ez az egész vészmadárkodás csak arra alapoz, hogy a Steam-en Early 2015 van megadva most. Sehol máshol nincs semmi nyoma a csúszásnak. Szóval dtukkolok, hogy ne csússzon. Csak nem csinál ekkora segget a szájából a Rockstar :D
  • ReszegKoldus
    Megint ezek a negatív hullámok... :D
  • Geri556
    Ősszel is ígérgették, hogy semmiképp sem csúszik, erre 1-2 héten belül áttették a megjelenést januárra...
  • tommygear
    ősszel is leírták, hogy pc-re együtt jelenik meg a next gen kiadásokkal, semmire nem garancia ez a válasz se
  • bertino
    zsíííír.
  • Rayden02
    Íme a válasz:
  • MerlinW
    Tényektől mentes színtiszta spekuláció. Inkább linkelj német oldalakat, mert itthon nincs használható hírforrás.
  • Tikal #11632
    ez a hír? értelme volt? ...
  • grebber
    Késni fog a PC-s Grand Theft Auto 5?
  • akyyy
    hoL?
  • Nesuten
    BUJJÉK !!!

• bakkerman
    +1,nekem meg 5.-én indul újra a pörgés melóhelyen,és az fogja tartani bennem a lelket hogy 27.-én végre megérkezik a gta5...
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.31. 11:17:14
  • arty
    ráadásul 2016 május ... addig le is diplomázol :D
  • Meridius
    Május? Ne idegeljetek, ez a játék az egyetlen dolog ami tartja bennem a lelket a vizsgaidőszakban. :D
  • KM
    Az n hol marad?
  • ldavid
    nyilván van, mivel még senki nem tud semmit
  • davids014
    szerintem május lesz belőle
  • Lacika1992
    Van rá esély, hogy megint csúsztatják a megjelenést?
  • Tikal #11621
    Pont ezt akartam írni én is... bejön egy olyan csoportba reklámozni magát ami már eleve arról szól amit ő akar csinálni facebookon...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.30. 13:09:55
  • arty
    ha fészbukozni akarsz, mennyé fészbukra, reklámozd magad ott, az ottaniaknak

ez egy forum, itt már adott a "csoport", kutya nem kíváncsi a többi "csoportra" (ha az lesz, majd odamegy csoportosulni)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.30. 11:26:48
  • imp3r4tor
    Sziasztok!!
    Gondoltam még mielőtt megjelenik a játék össze kellene hozni egy kisebb csoportot ahol megtudjuk egymással osztani a tapasztalatainkat, vagy csak esetleg együtt ökörködnénk multiba :) Természetesen első sorba PC játékosokat várok, de mindenki csatlakozhat és hívjátok meg a barátaitokat is :) Ez a csoport FB-n elérhető a következő képen: kereső-->GTA V Hungary
    Mindenkit szeretettel várunk :)
  • arty
    olyan linked nincs, hogy "Bélsár magazin - avagy miért írunk olyan cikkeket, amiknek semmi értelme?" ?

Engem ez a téma érdekelne, HA(!) nem tudnám h miért teszik: a tízéveseknek erre áll fel.

Ennyire nincs uborkaszezon, h a szemétgyárat linkeld ...
  • ldavid
    mert túl sok pulykát ettek karácsonyra, és/vagy megártott a tojáslikőr
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.29. 15:17:43
  • shaddam
    Nem kattintok mert gémsár. Remélem jó kis chemtrailes összeesküvő konteó :D
  • grebber
    Grand Theft Auto V gépigény - miért nem jelentették még be?
  • Kandurex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem, nem, tényleg alakul. Eddig toltam, most tervezzük a bank rablást vagyis ékszer. Jót röhögtem Michael probléma megoldását, lásd csaló feleség és tenisz edző este, azaz, hogy rombold le a helyi gengszter király házát.
  • Tikal #11613
    fuck seth rogen és a szar filmjét is :)
  • grebber
    Azok is ahelyett hogy a gépet törnék szarakodnak itt a hálózattal
  • kill3r21
    nyugi mostmár a psn se megy :D éljenek a hekkerek :D
  • grebber
    Megtörtél a nagy nyomás hatására
  • Kandurex
    Nah, megint belefecöltem pár órát. Azt kell mondjam kezd alakulni játék. Lehet még se az 4. rész féle dögvész unalom. Illetve a grafika is kapott egy két jó pontot.
  • Fernandooo #11608
    Az emberek már csak ilyenek.

• Firerock
    Boxon nyomod?
  • Kandurex
    14k

Ebbe benne van a futár is.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.25. 16:08:54