27706
  • PiszkosFred
    Eleg, ha a taskmanagerben felfuggeszti azt a processt 7-8 secre. Nalam bejon mindig.
  • Plata
    Hát nem úgy privát,hanem van hozzá valami program ami csinál egy üres sessiont.
    Nálunk a crewben mindig van valaki aki csinál üreset ott összegyűlünk és elvagyunk nyugiban.
    Tegnap is vagy három órát ládázgattam prepeztem nyugiban egy rahedli crew taggal közösen.
    Annyian vótunk hogy nem volt elég ceo és mc hely mindnekinek.
  • T800
    Akkor is engedi? Én úgy olvastam, hogy olyankor korlátozva vannak a lehetőségek, többet közt az eladás is.
  • Plata
    Privát session.
  • T800
    Van valami tippetek az elkészült termék leszállitásával kapcsolatban? Általában engem akkor is levadásznak ha csak supplyért megyek. Van valami bevált trükk a hülye játékosok ellen? :)
  • JonasSandor
    A főküldetések al küldetései.
  • Plata
    Ha nem vagy online természetesen nem termel.
    De ha nem upgradeled olyan lassan termel mint a veszett fene,két upgrade kötelező,a munkások és a gépek upgrade-je.
  • Caliph
    bármelyik bizniszre igaz: csak akkor termel ha online vagy.

egy teljesen feltöltött supply 2 kocka készárút ad,szal 3x kell tölteni hogy teli legyen,és ha jól emlékszem 5 óra alatt tölti meg az 5 kockát készárúval
    és ez 5 óra játékidő.
    teljes személyzet és gép upgrade esetén
    az eladás 420k hoz tisztán elvileg minden levonással
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.02.10. 13:33:52
  • T800
    Srácok, megvettem a "kóla" gyárat, vettem bele supplyt (illetve loptam még hozzá) vannak munkások, security szolgálat de péntek óta 25 ezernél áll az eladnivaló, illetve a supplyból alig fogyott. Hogyan történnik itt a dolgok? Csak amikor online vagyok? Vagy offline is? Mert ha csak akkor amikor én is épp fent vagyok, akkor ez a közel 2,5 millió nem pár hét-hónap alatt fog megtérülni, amit belefektettem.

Lehet én csinálok persze valamit rosszul! :) Ha van esetleg valakinek tippje ezzel kapcsolatban megoszthatná velem!

Köszi előre is! :)
  • Plata
    Mi??
  • JonasSandor
    Ez a büdös életbe nem ment volna jóhogy át lehetett ugrani ezt a hangáros betolós geci szart. Alküldetések közül egy se lett meg ezek beleszámítanak a 100%-kosba?
  • RJoco
    6, fél hét körül már nem volt az. Legalábbis engem minden gond nélkül beengedett úgy, hogy kapásból panaszkodott a gyenge netre.
    Sajnálatos mód csalókat is felengedett.
    Szerencsémre és talán, mert hirtelen megugrott a létszám a session-ben és ugye jöttek az érdekes jelenségek is, de ledobott. Utána pár ismerős rám csatlakozott és nem volt gond.
  • Plata
    Jelenleg az összes PC-s szerver limited.
    Social Club is.
  • PiszkosFred
    "Offline mode: could not establish connection"

Nem nalad van a gond, az a lenyeg, rengeteg ember ir emiatt twiterren a support accountra.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.09. 16:45:11
  • Dency
    Betudtok lépni a Rockstar launcherbe most?
  • JonasSandor
    Trevornak ilyen küldetése van éppen,hogy motoros banda kinyírása után le kell szállni a vízre.
  • Plata
    Milyen repülővel?
    Mert egy sima repülő nem tud vízre szállni,ha hidroplánra gondolsz azzal meg nem nehéz,csak lassítasz és a víz fölé szállsz.
  • JonasSandor
    Hogy lehet ezzel a kibaszott repülővel leszállni a vízre?,mindig túl nagy a sebessége és becsapódik a vízbe.
  • T800
    Megjött a lóvé tegnap este! :) El is vertem a "kólagyár" berendezéseire, illetve nem futotta mindenre, de most majd beleállok a farmba :)
  • PiszkosFred
    Reggel koffeinmentes kávét inni kb. olyan, mint lezárt vodkás üveget kívülről nyalogatni. :)
  • Plata
    Ha koffein mentes kávét ittál volna akkor 2 millát kaptál volna.
  • PiszkosFred
    Nekem pl. a ma reggeli kávé közbeni belépéskor jött meg.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.06. 09:32:37
  • RJoco
    Az oké, de utána adhatott volna valami nagyobbacska összeget, akár zseton formájában is, de nem RP-t. Persze egy alacsony szintűnek esetleg még jól is jöhet, nem mintha olyan nehéz lenne gyűjteni.
  • Ironman2
    Rockstar Vice President, co-founder and Red Dead Redemption head writer Dan Houser is leaving the company.

https://twitter.com/IGN/status/1224826803128160257

Köszönjük!!!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.05. 12:06:35
  • Plata
    Nyugi,majd megjön,világosan le van írva hogy ötödikéig van akció utána 72 órán belül legkésőbb mindenki megkapja.
    Második misi meg tizenkettedike plusz 72 óra max.
    Eddig még mindig megjött a pénz amit ígértek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.05. 11:59:01
  • PiszkosFred
    Van úgy, hogy a deadline lejárta után kapja meg csak a játékosok egy része, vagyis szerintem mától számított 72 órán belül az első misi megérkezik. Ha nem, ott a support, egy ticketet érdemes rászánni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.05. 11:46:22
  • T800
    5 napja napi 1-2 órát minimum beletoltam. Heist, autó vásárlás, eladás, VIP mission, MC regisztrálás... Ezért nem értem. Más belépett 1x 20 percre és máris megkapta. Nem mintha sok múlna ezen a pénzen, de akkor el tudnám kezdeni a coke businesst :) Legyen is már valami értelme ennek a motoros klubnak!
  • Plata
    Hát az nekem megvolt,Ceo-ztam is meg heist prep-et toltam.
    Sőt ceo-ként heist prep-ezés közben kaptam MC defendet is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.05. 11:41:41
  • PiszkosFred
    Mondjuk a belépésen túl érdemes csinálni is valamit, hogy az online rész "mentsen", az a biztos. Egy outfit váltás, egy tranzakció, bármi, amikor megjelenik a kis ikon a jobb alsó sarokban.
  • Plata
    Nyugi,ötödikéig aki belép az legkésőbb 72 óra múlva meg kapja.
  • PiszkosFred
    Majd megjön :) (Nekem sem utaltak még)
  • T800
    Nekem még mindig semmi :( Meddig "utalják" át vajon? Úgy tudom a mai napig meg kellett volna kapnom.
  • Plata
    A pódium taligát csak egyszer lehet megnyerni.
  • RJoco
    Ez de gáz. Megint kocsit pörgettem, de a héten elvittem már az opressor-t, erre kiszúrja a szemem vacak 20k RP-vel?! Felháborító!
  • RJoco
    Épp az imént kaptam meg az 1 misit.
  • Caliph
    nincs neki,első bizniszre gyűjti a pénzt. kokó a legjobb MCben mindenképp azt vegye
  • Plata
    Hát nekem meth-et többször betámadták mint az összes többi gyáramat együtt.
    Az eladása is mindig valami szar,kukás kocsi vagy postás.Ráadásul kint van a sivatagban és fix hogy a hegyekbe küld eladni,idióta utakon.
    Meth gyár támadásom úgyis volt már hogy nem is MC-ben voltam hanem CEO-ban.
  • ntex
    Ha van fölös pénz megveheti a weed farmot is, én is csak duplás heteken szoktam beindítani, akkor az is hoz jó pénzeket.
  • RJoco
    Meth-ben mi a zűrös? Pont olyan, mint a többi.
    Ha a supply-t úgy gyűjtöd össze, akkor nyereséges a fű is, ha veszed, akkor kétséges. Eladása meg nem egyszerűbb, mint a többié.
  • Plata
    Ne vedd meg.
    Nem éri meg,upgrade kb 2 millió és akkor is épp csak hoz valamit,anélkül csak viszi a pénzt.
    Hamispénz,meth és kokó az ami nyereséges.
    Kokó a legjobb,de a hamismani is nagyon jó,meth zűrös kicsit de jobban hoz mint hamis pénz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.04. 10:33:56