Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mobilról nem tudom hogy kell szerkeszteni.
Nem látok ilyen opciót.
Addig nem.indult el amíg nem raktam fel.
Nekem dobozos a játékom.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 14:23:45
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mert GTA V indításakor alapból felteszi a launchert.
Anélkül szerintem el sem indul.
Launcherben meg ott virít hogy freee SA.
https://www.rockstargames.com/games/info/sanandreas
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 13:54:18
Mondjuk nem mintha szamitana, hiszen a launcher csak a GTAO/RDR2/RDO lesz erdekes, a tobbi ugyis marad a Steamen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen, én is úgy jártam egyszer, hogy a V mellé feltettem a IV-et és utána egyik sem indult. Nekem is újratelepítés jött. Pedig én szívesen feltenném a IV-et.
Az mondjuk piszok jó lenne, ha a dobozos IV-et és EfLC-t a kulccsal elfogadná, mert tudtommal a steam nem eszi meg a live kulcsot.
De nem is baj mert nem akarom feltenni a GTA 4-et,csak szétbarmolja az ötöt is.
Egyszer már újra kellett rakni mindent miatta.
Pedig megvan Steamen a 4 meg az összes DLC.
Nekem alapból telepítve volt a gépemen a dobozos GTA V, dobozos GTA 3, VC és SA. Belépve a launcherbe az szépen fel is ismerte, hogy a három régi játékom CD-s a GTA V-t meg behúzta a Library-ba normál játékként. Aztán mondtam neki, hogy kérem az ingyen SA-t, elkezdett telepíteni. Azután már azt sem CD-snek jelölte, hanem mint a GTA V-t, bekerült a könyvtárba. Hogy mi lett a lemezes SA telepítésemmel, azt nem tudom, talán felülírta, 4.58Gb lett a játék. Tehát a GTA V és SA most csak egy PLAY gombbal indul, a 3 és VC meg egy PLAY ON DISC gombbal, ha benne van a gépben az indítólemez.
De mi a helyzet a Steam-es telepítésekkel? Azokat is berakja a könyvtárba mint CD-s játék, vagy azt Steam-esnek jelöli, mondjuk PLAY ON STEAM? Illetve, ha Steam-en megvan a GTA 1-2, azokat is behúzza?
Nekem úgy tűnik, hogy attól függetlenül, hogy a launcher storejában csak pár játék van felsorolva, ez felismer minden Rockstar által gyártott és telepített játékot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.17. 20:32:33
Senkire sem tudtam csatlakozni,olyan sügér errorokat kaptam hogy csak na,invalid character data,corrupted assets,corrupted session.
Meg a rák tudja még mi,vagy sztoriba vág vagy publikba.
Pár perc szarakodás után feladtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 20:31:42
Ready Player One
Igen a Non stop pop fm-en.Meg is találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.13. 13:30:39
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Mert asszem a Maze bankban nem lakás hanem CEO iroda van.
De ha tévedek bocs.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.12. 18:25:30
Ready Player One
Ready Player One
Ez nem "vagy" kérdése 😄 A jelenlegi GTAO-ba belecsöppenve muszáj, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy kötelező utánaolvasni az egyes ingatlanok működésének, mert annyi de annyi a lehetőség, hogy a bőség zavara már-már elrettentően hat.
Szerk.: Ja és a crew-ba is csak utána léptem be, direkt, mire már volt valamim, meg kicsit ismertem a játékot.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2019.09.12. 09:21:19
Yachtot sem volt két perc összedobni MC és CEO nélkül.
De akkor mindenki a küldetéseket és heisteket tolta,más nem volt.
De ha most kezdi valaki Online-t,sima játékkal az nagyon megszívja.
Nem tud semmit sem csinálni,max küldetések lesznek neki,amire a kutya sem megy.
Így aztán vagy keres egy normális csapatot akiknek be segíthet MC feladatokban vagy megunja a játékot mert nem tud semmit sem kezdeni benne.Vagy vesz shark cardot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 08:56:02
NC nincs mert az utána jött.
Ha jól tudom.
Anyagilag én is azt válaszanám, főképp h mostmár tudom mi merre.. de egyszerre tessék MC, CEO, NC minden amit akarsz.. aztán kezdj vele amit akarsz... hát.. ilyenkor azért szerintem jobb érzés régimotorosnak lenni...
Nem volt semmi lehetőséged,fokozatosan jöttek be az újdonságok volt időd hozzá szokni és kitanulni.
De aki most kezdi annak a nyakába szakad vagy 20 DLC tartalma és azt sem tudja merre pislogjon vagy mit kezdjen mert ezerféle lehetőség van.
Ha újra kéne kezdenem nulláról biztos én is Premium editiont vennék.
Kb negyed annyiba kerül a GTA 5 spéci prémium kiadása mint a sima GTA 5 megjelenéskor.<#buck>#buck>
Ha jól tudom 13 euróért is lehet kapni már,sőt múltkor akciósan kevesebb volt.
GTA 5 megjelenéskor meg talán 15 ezer volt,Ps4-re asszem 18 ezerért vettem.
Ready Player One
Ready Player One
Én sosem mertem használni,pont azért mert volt akit bannoltak érte,megvette karácsonyra magyarosította,aztán meg is szívta.
Minden módosítás tiltott a GTA5-ben,ha bármit bele piszkálsz a file-okba akkor hisztizik érte.
Jobb esetben csak nem enged fel,rosszabb esetben büntetnek,lehet csak le nullázzák az online karid,de lehet hogy bann.
Ready Player One