Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökmindegy,mert nekem is dobozos,mégis az oldalukról telepítettem.Fene kinlódik a 7 nagy dvd-vel.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fene.
Mobilról nem tudom hogy kell szerkeszteni.
Nem látok ilyen opciót.

Nekem kedden szedte le asszem.
Addig nem.indult el amíg nem raktam fel.
Nekem dobozos a játékom.

Érdekes amúgy,nekem közvetlen launcher van a GTA5-höz,és a Social Clubhoz vág egyből,ha bejelentkezek akkor rögtön a GTA5 indul,más játékot ki se lehet választani,de most felraktam ezt a launchert,és itt tudok választani a játékaik/játékaim közt.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 14:23:45

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mindenképp megkapod ha játszol az öttel.
Mert GTA V indításakor alapból felteszi a launchert.
Anélkül szerintem el sem indul.
Launcherben meg ott virít hogy freee SA.

Ingyenes a San Andreas a Rockstar Games oldalán! Siessetek,mert limitált!

https://www.rockstargames.com/games/info/sanandreas
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.19. 13:54:18

totyak
Nem rendelte hozzá, csak indítható.

PiszkosFred
Hat, a kerdes az, hogy csak megtalalta oket es igy a launcherbol (is) indithatoak (lasd Galaxy 2.0), vagy hozza is rendelte e azokat az accodhoz?

Mondjuk nem mintha szamitana, hiszen a launcher csak a GTAO/RDR2/RDO lesz erdekes, a tobbi ugyis marad a Steamen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

totyak
A lemezes játékaimat sem kellett linkelni. Tdlepítve voltak, ez meg felismerte magától. Ezért és a GS cikke miatt gondoltam, hogy ugyanez van steam verziókkal is.

PiszkosFred
Nalam nincs opcio a steames account es a rockstar accout linkelesere, addig/anelkul pedig nem fogja latni.

totyak
Egyébként ma van pontosan 6 éve, hogy megjelent a GTA V

totyak
Fura, pedig Gamestar azt írja látja a launcher a steam játékot.

Igen, én is úgy jártam egyszer, hogy a V mellé feltettem a IV-et és utána egyik sem indult. Nekem is újratelepítés jött. Pedig én szívesen feltenném a IV-et.

Az mondjuk piszok jó lenne, ha a dobozos IV-et és EfLC-t a kulccsal elfogadná, mert tudtommal a steam nem eszi meg a live kulcsot.

Dobozos GTA V simán indul és semmi probléma.Steamen lévő régebbi GTA-t nem látja nekem,legalább is nem látom listában.
De nem is baj mert nem akarom feltenni a GTA 4-et,csak szétbarmolja az ötöt is.
Egyszer már újra kellett rakni mindent miatta.
Pedig megvan Steamen a 4 meg az összes DLC.

totyak
Amúgy, ha már itt elkezdtük kitárgyalni a launchert témát, írjátok már le ti is, hogy mi a tapasztalat, kérlek!

Nekem alapból telepítve volt a gépemen a dobozos GTA V, dobozos GTA 3, VC és SA. Belépve a launcherbe az szépen fel is ismerte, hogy a három régi játékom CD-s a GTA V-t meg behúzta a Library-ba normál játékként. Aztán mondtam neki, hogy kérem az ingyen SA-t, elkezdett telepíteni. Azután már azt sem CD-snek jelölte, hanem mint a GTA V-t, bekerült a könyvtárba. Hogy mi lett a lemezes SA telepítésemmel, azt nem tudom, talán felülírta, 4.58Gb lett a játék. Tehát a GTA V és SA most csak egy PLAY gombbal indul, a 3 és VC meg egy PLAY ON DISC gombbal, ha benne van a gépben az indítólemez.

De mi a helyzet a Steam-es telepítésekkel? Azokat is berakja a könyvtárba mint CD-s játék, vagy azt Steam-esnek jelöli, mondjuk PLAY ON STEAM? Illetve, ha Steam-en megvan a GTA 1-2, azokat is behúzza?

Nekem úgy tűnik, hogy attól függetlenül, hogy a launcher storejában csak pár játék van felsorolva, ez felismer minden Rockstar által gyártott és telepített játékot.

PiszkosFred
Hja, hogy ez kotelezo? Azt nem is tudtam. Mielott beleptem volna porgetni egyet a kereken, azelott raktam fel kiprobalni a launchert, de akkor ezek szerint mindenkeppen muszaj lett volna. Csodalkoztam is, hogy a korabbi GTAO ikonra kattintva nem a rockstar social automatikus belepoje indul, hanem megint a launcher...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.17. 20:32:33

Jah és online egy rakás szar most.
Senkire sem tudtam csatlakozni,olyan sügér errorokat kaptam hogy csak na,invalid character data,corrupted assets,corrupted session.
Meg a rák tudja még mi,vagy sztoriba vág vagy publikba.
Pár perc szarakodás után feladtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 20:31:42

totyak
Azt hozzá kell tenni, hogy aki ezt a fórumot olvassa, annak nyilván megvan az eredeti GTA V. Na most, ha indítani akarod a játékot, addig nem indul, míg nem telepíted a Launchert, szóval nincs kérdés, hogy akarod-e. Köszi Rockstar!

PiszkosFred
...es meg iden.

Azt pletykálják a Red dead jön pc-re azért az új launcher.

PiszkosFred
Nyilvan mindenkinek megvan mar, de ha megsem, akkor a Rockstar Games Launcherjet letoltve es telepitve ingyen kapsz egy GTA San Andreast.

Jah erre emlékszemtegnap este dudolgattam is kocsiban vezetés közben a játékban 😄

Ready Player One

Ez a szám a rádióban is szokott menni.Szerintem.
Igen a Non stop pop fm-en.Meg is találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.13. 13:30:39

Carlos
OFF:

ON!

Þór vígi þessi rúnar

Okés,az jó ötlet!

Ready Player One

PiszkosFred
Nezd meg a telefonon a banki tranzakciokat, hatha kiderul mit vettel meg pluszban!

Fu,akkor én rontottam el szerintem a hozzáadott kiegészitőkkel. Nem is néztem mennyi,mondom 10millka sokra elég,de mégsem.

Ready Player One

Nem,nem vonhat le többet.

Olyan lehetséges,hogy a bankból többet von le,mint amennyi az ára? Mert ugye volt 10millio rajta. Vettem egy apartmant 2.5millio és ezt a Maze Bank Ceo free+eztazt 3millioért. Ez igy 5.5millio. De mégis csak 107.000 dollarom maradt fura.

Ready Player One

De mobilról nem engedte megvenni azért furcsáltam,dee köszi a segitséget 😊

Ready Player One

Köszi megnéztem megint,vettem egy kis lakást azután a laptopon már tudtam venni a Maze Bank ceo-t igen CEO van jól mondod.

Ready Player One

PiszkosFred
Vagyis, hogy rossz katalogusban/helyen nezi? Mondjuk erre nem gondoltam, siman lehetseges.

Srácok maze bankban nem CEO iroda van?
Mert asszem a Maze bankban nem lakás hanem CEO iroda van.
De ha tévedek bocs.

PiszkosFred
Nem kell nalad (zsebben) lennie, sot, javasolt mindig a bankszamlan tartani a penzt. Nem lehet, hogy mar a tied? Nezted a terkepet, hogy nincs e rajta sajat haz ikon?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.12. 18:25:30

Ugye? Pont igy értem magam én is. 😄 PEdig rendeget survival,open world crafolos ,shooter játékkal játszottam már,de ez baromi összetett és részletes nagyon bejön4

Ready Player One

Megvan már minden gift amit a premiummal kaptam lvl 5 vagyok. De Meza bank ugye kellene hogy adjon egy FREE roomt,de amikor megakarom venni akkor nem tudom. Lehet,hogy nálam kell lennie a pénznek és nem a credit card-on? Mert hogy most ott van minden és a mobilról probáltam megvenni. Szóval hogy kell megvenni ezeket a garázs, stb szobákat a játékban?

Ready Player One

PiszkosFred
Gondolj bele mit kapna (megint) a Rockstar az SJW szektaktol, ha nem igy csinaltak volna meg a kosztumot 😊

Es akkor a noi figura is ugy nez ki, mint akinek cerkaja van 😊)))
PiszkosFred
"Vagy utánaolvas a dolgoknak."

Ez nem "vagy" kérdése 😄 A jelenlegi GTAO-ba belecsöppenve muszáj, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy kötelező utánaolvasni az egyes ingatlanok működésének, mert annyi de annyi a lehetőség, hogy a bőség zavara már-már elrettentően hat.

Vagy utánaolvas a dolgoknak. Begyűjti a bónusz pénzeket, stb (kincsvadászat, bounty). Az első egy hónap nem könnyű, de ahogy írod, régen sem volt az. Viszont ahogy megvan a CEO iroda, meg egy kocsilopós garázs, onnantól már sokkal könnyebb. Mire nagyon unalomba fullad a kocsilopás, addigra már lesz pénz MC-re (először csak kokó), utána meg már jöhet a bunker. Én így csináltam, nagyjából 2 hónap alatt ezek már meglettek (+buzzard, kuruma).

Szerk.: Ja és a crew-ba is csak utána léptem be, direkt, mire már volt valamim, meg kicsit ismertem a játékot.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2019.09.12. 09:21:19

Én emlékszem rá hány száz heist kellett ahhoz hogy legyenek dolgaim.
Yachtot sem volt két perc összedobni MC és CEO nélkül.
De akkor mindenki a küldetéseket és heisteket tolta,más nem volt.
De ha most kezdi valaki Online-t,sima játékkal az nagyon megszívja.
Nem tud semmit sem csinálni,max küldetések lesznek neki,amire a kutya sem megy.
Így aztán vagy keres egy normális csapatot akiknek be segíthet MC feladatokban vagy megunja a játékot mert nem tud semmit sem kezdeni benne.Vagy vesz shark cardot.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 08:56:02

Bunker Ceo Mc van benne.
NC nincs mert az utána jött.
Ha jól tudom.

gregoryan
én ezt értem, csak jobb volt fokozatosan.
Anyagilag én is azt válaszanám, főképp h mostmár tudom mi merre.. de egyszerre tessék MC, CEO, NC minden amit akarsz.. aztán kezdj vele amit akarsz... hát.. ilyenkor azért szerintem jobb érzés régimotorosnak lenni...

Azért más tészta volt akkor játszani és más ma.
Nem volt semmi lehetőséged,fokozatosan jöttek be az újdonságok volt időd hozzá szokni és kitanulni.
De aki most kezdi annak a nyakába szakad vagy 20 DLC tartalma és azt sem tudja merre pislogjon vagy mit kezdjen mert ezerféle lehetőség van.
Ha újra kéne kezdenem nulláról biztos én is Premium editiont vennék.
Kb negyed annyiba kerül a GTA 5 spéci prémium kiadása mint a sima GTA 5 megjelenéskor.<#buck>
Ha jól tudom 13 euróért is lehet kapni már,sőt múltkor akciósan kevesebb volt.
GTA 5 megjelenéskor meg talán 15 ezer volt,Ps4-re asszem 18 ezerért vettem.

gregoryan
de örülök, hogy én megjelenéskor vettem meg, és nem az ölembe hullott 10 milla értékben minden.....így én is el lennék tévedve

Klassz,akkor jó ha semmi gond.

Beengedett semmi gond.

Ready Player One

Tudod csak a kispályásokkal,az igazi modderekre kb szarnak.<#hehe>

Akkor megértem , hogy nem merted feltenni. Ilyen dolgok előfordulhatnak. Azért egy egyszerü magyarosítás miatt nagyon szomorú. De oké nem írta hogy BANN és nem is kaptam levelet sem tőlük szerencsére. Akkor csak az fájt neki hogy modositva lettek a fájlok magyarositásilag. Nem baj akkor ezt is tudom már. NIncs magyarosítás meg semmi moding. De nagyon szigoruak.

Ready Player One

Szerintem ha nem írta ki hogy bannolva vagy akkor nincs baj.
Én sosem mertem használni,pont azért mert volt akit bannoltak érte,megvette karácsonyra magyarosította,aztán meg is szívta.
Minden módosítás tiltott a GTA5-ben,ha bármit bele piszkálsz a file-okba akkor hisztizik érte.
Jobb esetben csak nem enged fel,rosszabb esetben büntetnek,lehet csak le nullázzák az online karid,de lehet hogy bann.

Van benne olyan,de inkább simán uninstalálltam a netem úgyis jó gyors hamar lent lesz. De amúgy ezt hogy nem írták ki pirossal valahova szemben legyen egy új játékosnak. Mert hogy ezért vettem a játékot hogy online tudjak játszani. Most ha nem enged be vehetek egy másik Premium játékot és azzal majd meg beenged? De remélem magyarositás nélkül már most beenged.

Ready Player One