Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lentebb megnézed a képeket ott virít némelyik kocsimon a PH-s crew logó.
De itt jelentkezz.Link-elek.
Szeretném kérni a segítségeteket. Szeretnék "megbízható" emberekkel játszani, akik egy-egy mission-ből, setup-ból nem lépnek ki lépten-nyomon. Lentebb olvastam a ph-ról. rockstar oldalán rákerestem és a következőket találtam, ami releváns:
ProhardverGTA5
Prohardver GTA V
A kérdésem az, hogy a kettő közül valamelyik? Segítségeteket előre is köszönöm!
Továbbá, megtaláltok Teobromin néven.
Szép napot és üdv,
m
Nem a Porsche-val van a gondom, hanem a kívül-belül fehér, túl nagy keréken futó, amerikai csodával, ezzel.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Városban nem nagyon lehet vele közlekedni mert pillanatok alatt felgyorsul.
De nekem most ez a kedvenc kocsim.Igaz semmit nem lehet rajta változtatni,de szeretem,a játékterem garázsában tárolom.

Másik kettőt öszvissz egyszer használtam és poénból csináltam ilyenre.
De Nightclub garázsban a második szinten is találtam egy Benny-s taligát,legalább is asszem Benny-s.
Nightclubban szintén a lökött crew talis verdákat tárolom.<#nyes>#nyes>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Van egy kedvenc a CEO garázsban meg kettő amit heccből vettem hülyülésre crew szépségversenyre,brutál ronda kategóriában.<#hehe>#hehe>
Szépségversenyre sokszor csináltam szándékosan baromi randa kocsit,heccből.<#buck>#buck>
Ezt szeretem.
Ezek poénból lettek és a lökött szinten vannak tárolva.<#hehe>#hehe>
De a kedvenceim az első szinten vannak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 23:54:51
Másrészt ahogy Plata mondja, egy autó kinézete szubjektív és mindenkinek más tetszik...
Harmadrészt a Prosche pont nagyon hajaz egy Japán autó átalakító mester kezeinek munkájára (RWB), ha ez nem tetszik, akkor nem velem van a hiba. De mint mondtam, ezek ízlések és pofonok ;)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.19. 23:47:45
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Mindenkinek más tetszik szerintem,nekem ha jól rémlik csak egy Bennys autó van,a Banshee Topless.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha jól emlékszem, akkor én most úgy a 410.x-eset használom, azzal úgy nincs ilyen gondom.
Sajnos korábbiakkal előfordult, hogy változó időközönként kifagyott a játék. 3. kifagyásnál már kékhalálozott a gép.
Nekem 980Ti-m van és természetesen minden grafikai beállítás maxon.
Amúgy meg mindegy neki, mert, ha biztonsági módban indítod, hogy minden minimumon van, akkor is ki fog fagyni. Mondjuk azért megpróbálkozhatsz éppen vele.
A ticket azt jelenti, hogy a rockstar-os acc-odból írsz a support-nak egy ticket-et. Magyarul egy hibajegyet, amiben leírod, hogy mi a problémád.
Aztán vagy segítenek vagy nem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Rakás játékosnak eltűntek a házai meg egyéb cuccai.
Házak gyárak autók meg minden egyéb ingatlan eltűnt.
Ma fel sem mertem menni délután.
de aztán puff jött is a milliós bónusz dailykért. jóféle.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként most este már a klánba játszottam. Hát sokkal jobb. Rendesek a srácok tényleg, sokat lehet közösen játszani velük. Eddig elég sokat soloztam, de így sokkal másabb. Azért a nyugis környezet sokat számít :)
Én egy darabig benne voltam a fő klánban, de már csak a Veteránban vagyok, az Sabee klánja.
Többnyire normálisak, de érhetnek kellemetlen meglepetések.
több éves tapasztalat.
Most lehet nem konkrétan vele lesz a probléma hanem valami klántársával akit ő sem ismer. azért fontos hogy töröld,mert ránk tud csatlakozni és rá meg a többi ignes és ezt nem akarjuk.
létjen ki a haverod/kollégád aztán várjuk őt is szeretettel phba,hidd el tényleg normális klán.
És már fel is vagy véve
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy másik srác meg beírta reggel hogy szeretne csatlakozni és 2 óra múlva bent volt. Pff...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.12. 18:34:24
De elég szar lesz mert sorba kell menned,a heist fináléhoz le kell tolni az előtte lévő setupokat.
Az első heist a fleeca job,az kétszemélyes és rövid,olyan tutorial szerű.
Én úgy olvastam itt a fórumon, hogy napi feladatból kell 10, nem heist-ból.
A kettőt nem célszerű keverni, de én most rendesen meg vagyok keverve.
De ha jól gondolom ezzel még nem buktam el a heistet, mert 7 nap alatt 10 napi. Ennnyi a kitétel, ugye?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.11. 20:27:15
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
azaz 4 nap alatt megcsinálható(ugye egy nap max 3 van)
és hozzádvágnak 1 millát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.11. 16:15:54
Elindítod még a játék előtt, így, ha szükség van rá, csak ALT+TAB-olsz és rányomsz az aktiváló gombra. A program felfüggeszti a játékot 10 másodpercre és máris egyedül vagy.
Azt FONTOS kiemelni, hogy nem új session készül így, hanem amiben voltál, arról szakadnak le az emberek, illetve te meg az övékről.
Vagyis, ha forgatva volt már a kerék, akkor ez nem változik és, ha valaki szétcsalta és bugos lett, akkor úgy is marad.
De ez utóbbi ritkán fordul elő.
És eladásnál, ha csapatban adsz el és mindenki visz valamit, akkor azt buktad, ha csinálsz egy ilyen akciót, mert a csapattársak is leszakadnak. Pontosabban te róluk.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.04.11. 12:58:11
FONTOS! ilyen IGN meg nem tudom én milyen több tízezer fős creweket hanyagold, mert tele van random idiótákkal akik simán rád tudnak csatlakozni annak révén hogy egy crewben vagy velük.
Solo public sessiont úgy tudsz csinálni (ki lehetne már ezt rakni am bannerbe F.A.Q. -ba mert elég gyakori kérdés...) hogy játék közben ha bent vagy egy sessionbe, behozod a feladatkezelőt CTRL+ALT+DEL -el, kattolsz a teljesítmény fülön, abban az ablakban alul kékkel írva van egy "Az Erőforrás-figyelő megnyitása" gomb, azon is klikk. Az itt megjelenő listában kikeresed a GTAV.exe fájlt, jobb klikk rajta és "folyamat felfüggesztése". Elszámolsz magadban olyan 10-15 -ig, majd ugyanígy katt rajta és "folyamat folytatása". Vissza TAB-olsz a játékba és ha minden igaz áttett téged egy teljesen üres sessionbe ahol csak te vagy. Ezt az ablakot nyitva is hagyhatod magadnak ha gyorsan meg kell ismételni esetleg mert van hogy hamar bejön random emberke ugyanúgy a művelet után, van hogy akár egy órán keresztül se jön be senki, totál random. Ezt akár eladás közben, vagy akármikor megteheted.
Prohardveres GTA V fórumot pedig itt találod, ide írj ha jelentkezni szeretnél.