Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz erdemes a webes feluleten es a launcherben is megprobalni a dolgot, hatha mukodik vmelyik. Esetleg vmelyik appon keresztul, van valami hivatalos rockstar applikacio, amivel a kutyat is meg lehet szerezni, meg egyedi rendszamokat lehet csinalni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.15. 18:39:29
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Utoljára szerkesztette: Pilutika, 2020.05.15. 17:43:51
Nekem tegnap online vásárlásnál a megrendelésemet betette a közösségi mappába.
Azt hittem hogy nem jött meg.
Csak végignéztem az összes kategóriát és így találtam meg a közösségiben.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Valszeg utóbbi.
Mit lehet azzal kezdeni ha nem akarnak email verification küldeni belépés előtt a social clobba ? Így nem tudom elinditani a játékot és akárhányszor rámegyek hogy ujra küldés, mind hiába nem érkezik meg egy email se.
Utoljára szerkesztette: Pilutika, 2020.05.15. 14:58:33
Először el kell jutnod a sztoriban addig hogy az egyik szereplő házában menteni tudj.
Ha bannolnák, akkor is ott egy másik, ingyenes acc.
Aki ilyenre vetemedik az úgysem játszik tisztességesen. Esélyes, hogy sosem játszott.
Viszont egy extra karakter kocsieladáshoz sosem jön rosszul :D
Vagy behúzni a versenyeket.
Esetleg olyan glitch-ekhez, melyeket egyedül nem lehet vagy nagyon macerás megcsinálni.
Egyik sem sportszerű, de RS sem az.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
#hhwnd
Ezért lelőtték a triplás bónuszt és duplásra változtatták.
Hülye rockstar elfelejtette hogy a triplás miatt a pénzt a segítők sem nagyon kapják meg,mivel a csalás elleni védelem annyi pénzt sokszor nem enged kifizetni,már duplás héten is gond szokott lenni a segítők bére.
Mire megy vele, ha csal valaki? Masik accountnak mit tud atadni igy, ami miatt megerne? En inkabb arra hasznalnam, hogy moddolt privat szervereken jatszak, vagy singleplayer modokat probaljak ki, igy nincs kockazat, hogy a fo accountot ledozerolja egy bannal a RS.
Ingyen van, beregisztrál 10 felhasználóval, az máris 10 account.
Míg a fő karaktere biztonságban van és csak a pénzesőt várja.
Gyors elkölti, amit RS már nem fog visszavenni, olyanról meg még nem hallottam, hogy tulajdont vettek volna el. És általában áldozatot nem büntetnek. Legalábbis eddig nem volt jellemző.
#hhwnd
"The Grand Theft Auto V: Premium Edition includes the complete GTAV story, Grand Theft Auto Online and all existing gameplay upgrades and content. You’ll also get the Criminal Enterprise Starter Pack, the fastest way to jumpstart your criminal empire in GTA Online."
#hhwnd
De nem izgat.Már megvan.
#hhwnd
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
btw múltkor egyik daily objective kapcsán teniszeztem egy PH-s taggal (clan tag alapján, aztán kis cset). Nem hoztam szégyent az sg re ! :P
// de igy is hosszu és unalmas volt :(
Sajnos nagyon sokan le vannak ragadva a time trialnál meg azon hogy napi 3-4 eladást csinálnak. Aztán el is ment az idő és gyakorlatilag más nem is történik a napi játék folyamán, csak kocsikázol szarabbnál szarabb járművekkel jobbra balra és adjátok el a szemetet. Én ezt egy hét tán meguntam sajna...
Ja meg kb senki nincs fent...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.26. 14:34:15
Szerintem mind a kettő PH-s crew,csak talán az 5-ös a régi.
Két éve új crew lett,talán a régi az 5.