15
  • Mike
    hm...
  • Flora2
    Nekem tetszik, pár hétig elleszek vele.
    Nem egy világmegváltó alkotás, de van olyan, hogy az ember csak úgy el akar játszogatni valami könnyű kis pontszerzéssel, két nagyobb fajsúlyú más játék között.
    Ami a legjobb benne szerintem, az a questek humora és középkorisága; olyan humor és szarkazmus van benne (fekete humor is), ami a sima Simsből már sajnos kikopott. Üdítő lehetőség, hogy simán mérgezhetik meg kivégezhetik egymást a simek, meg a játék kárörvendve ajánlja fel a questben a gonosz verziót a jóságos verzió helyett, hadd szívjon a falu népe, hadd lássák, hogy végzi az, aki lázadni mer. Sőt, ilyen fura ferdeségek benne, hogy még a gödör mélyén élő Szörnnyel is lehet benne woohoo-zni (szeretkezni), hát ez olyan merész ferdeség (tentacle sex?), amit nem néztem volna ki se az EA-ból, se a Simsből.
    Én jól szórakozom rajta.
  • JTBM
    A simsben van "buzi -off" kapcsoló valahol?

Engem irritál, amikor férfiként egy másik férfinél lehetőség van a "csók"-ra.

Nem gáz, hogy van ilyen a játékban, amíg ki lehet kapcsolni.

Illetve, jobb lett volna eleve opcionálisra tenni, mert a többség azért nem homokos...
  • Mike
    EA szétbaszta az egészet amit anno a Maxis összerakott
    bár a 2. rész még jó volt, de ez a 3. irtó nagy csalódás
  • Mike
    jaja, télleg ubncsi
    nem egy dragon age az egyszer biztos
  • Vorpal
    Hiányzik a Simsek bája belőle, uncsi
  • fergusonpapa
    5 csillag ez?? ez mostani játék??ne vicceljünk már,fizettett hirdetésünket látták..
  • Sir Cryalot
    Ja én is ezen gondolkodtam hogy 4est vagy 5öst fog kapni GFX-re xD ...
  • FoodLFG
    Képek alapján kemény cucc lehet... xD
  • narumon
    Én a Simseket szerettem (mértékkel), de ez egy semmi.
  • Lack
    Trágya, mint a többi.
  • Nos
    feltettem, leszedtem
    lapos
  • ayden
  • Loverman
    azaz több milliós eladásokat produkált? :D
  • Pluskast
    Kb másfél napig volt érdekes, aztán úgy végezte mint az összes többi elődje.