51
-
Grusi #11 Na, akkor most rögtön kérünk szépen olyan "Windows és SymbiaM" applikáció-neveket, amik az előlapi kamerával követik a fejed mozgását, és úgy állítanak elő valamennyire térhatású (NEM, NEM HÁROMDÉS, mielőtt ebbe kötne bele valaki) képet.
Annyira röhej, hogy akármi poén dolog születik egy apple-készüléken, bármennyire is jópofa az, valami okostojás rögtön rávágja, hogy az csak azért tetszik embereknek, mert "iHype".
Amúgy a technológia abszolút adott az új androidos készülékeken is, sőt, elég sok mostani okostelefonon - nem HALÁLOSAN mindegy, hogy a demonstrációban éppen milyen mobilt használtak? Jézusom. -
#10 Nem valódi 3D. Csupán ügyes Augmented reality újragondolás. Ugyanúgy a készülék kameráját használják, a referenciapont mi magunk vagyunk. Ja, hogy 1-2 éve már létezik a dolog Windows és Symbiam mobilokon? Ha jól tudom Androidon is született már ilyen alkalmazás. Csupán a szokásos iHype ezt is elérte. A kijelző mérete egyébként tényleg pozitívan befolyásolja a a látványt. -
Sir Cryalot #9 -úgy hogy "hatásosan" imbolyog a kép, oxt "térérezzé" ! lol
-
#8 dehát egyszer mutogattak egy régi DSi játékot, ami ugyanigy a kamerával csinált valami hasonlót, persze a 3DSben ugyanigy van elöl is kamera, tehát ott ütős lehet kombinálva ezzel... -
#7 Nekem van Nintendo 3DS-em, és ott a szemüveg nélküli 3D igen látványos. Nem tudom, hogy ugyanezt a hatást meg tudnák e csinálni ezzel a módszerrel ... nem valószínű. Hogy akarják érzékeltetni a mélységet, ha mindkét szemnek ugyanazt a képet adják? -
Vazeratti #6 Nekem ez hatásosabbnak tűnik, mint a szemüveges 3D-s, még ha nem is az -
#5 Hát ez minden, csak nem 3D. Kamu. -
Sir Cryalot #4 "francia kutatók" ~brit tudósok #2 -
#3 Ha ezt tudnák ötvözni valamilyen 3D-s szemüveg nélküli kijelzővel akkor lenne igazán kafa. -
Sir Cryalot #2 Ha fél szemed letakarod még müködhet is, máshogy nem igazán. -
viasz #1 Na ez már valami!