9
-
kvp #9 "Egy aprócska kis gond van, hogy a 2.3.3-as oprendszer(ami jelenleg a telepített), ne mtámogatja a 2 magos alkalmazásokat.."
Ez nem igaz, a kernel annyi magot tamogat amennyi a gepben van. Csak az operacios rendszerre telepitett programok nem tamogatjak a tobb magot, persze van ami igen, mert pl. a legtobb medialejatszo az egyik szalon futtatja a gui-t, a masikon meg a media dekodolast, de ezt az elosztast hasznaljak skype kliensek is, mivel igy nem szaggat a hang, ha valaki az eloterben a bongeszot piszkalja.
ps: Jo ez az uj htc, de en inkabb maradok a qwerty-s valtozatnal, ammenyit forumozok... -
Atyuska #8 Egy aprócska kis gond van, hogy a 2.3.3-as oprendszer(ami jelenleg a telepített), ne mtámogatja a 2 magos alkalmazásokat.. Persze ezen a legkönyebb segíteni idővel.. Néhány alkalmazás már megjelent, ami kihasználja a 2 magot, pl. a VPlayer ! -
#7 -
#6 Akkor viszont az autók: Nagyméretű számítógépek, személy és teherszállítási kompatibilitással. -
duke #5 Szerintem a telefon megnevezest nyugodtan ellehetne hagyni, ezek kismeretu szamitogepek, gsm kompatibilitassal. -
ThomasTheKoRner #4 Nekem meg pont a hátulja tetszik...nem az az egyen fos mint a többinél :) -
socheater #3 Ha ebben is olyan igénytelen lesz a videó felvétel, mint a felmenőiben...
...nagyot csalódok az amúgy szimpatikus HTC-ben.
A Galaxy S2 nagyon komoly videókat fog csinálni...
S2 Videó -
strogg #2 Ha lenne rajta qwerty, akkor erre lecserélném a milestone-t. -
#1 eleje tetszik, főleg a széles rács a tetején, de hogy a hátulját miért kell ilyen idiótára csinálni, nem értem:)