Két okostelefont mutatott be a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nokika x7 kurva jól néz ki 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szeptemberben megvettem az n97 minit, erre ezt kapom az uj evtol.... Es megnem is jon ki az ujjitas az egesz N csaladra.... Szivas... htc-t kellett volna venni... Most van egy nagyon draga "telefonom"
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
inkább kezdenék újragyártani a 3210-est
de milyen jó lenne! érintõkijelzõ a mosógépen én pedig a Marketrõl szedem lefelé a mosási programokat! Az ismerõsökkel meg rögtön meg tudod osztani ha egy progi nagyon bejött!
Bajban vannak de Androidos telóval nem lennének kint a bajból. Lassan tényleg lesz Androidos kenyérpirító és mosógép is.
Bajban vannak de Androidos telóval nem lennének kint a bajból. Lassan tényleg lesz Androidos kenyérpirító és mosógép is.
"Igen! Én is Androidot szeretnék! Még a mosógépemet is azt hajtsa! Mosás közben is szeretném élvezni az Androidot."
Sok szamitogepvezerelt mosogep linux-ot futtat. Ha van rajta halozati csatlakozoas es upnp tamogatas, akkor egy android-os keszulekkel is iranyithato. Magara a keszulekre igazabol csak akkor erdemes android-ot rakni, ha van rajta grafikus kijelzo, akkor viszont sokkal olcsobb megoldas az android-ot hasznalni mint sajat grafikus feluletet fejleszteni.
A nokia meg tenyleg bajban van, de azert legalabb probalkoznak...
Sok szamitogepvezerelt mosogep linux-ot futtat. Ha van rajta halozati csatlakozoas es upnp tamogatas, akkor egy android-os keszulekkel is iranyithato. Magara a keszulekre igazabol csak akkor erdemes android-ot rakni, ha van rajta grafikus kijelzo, akkor viszont sokkal olcsobb megoldas az android-ot hasznalni mint sajat grafikus feluletet fejleszteni.
A nokia meg tenyleg bajban van, de azert legalabb probalkoznak...
Ez egy copy-paste marketing cikk volt. Egy kicsit illik átírni, pl: "továbbfejlesztett felhasználói élmény", stb.
Vicces, hogy a Nokia tolja ki egymás után a Symbian-os telefonokat, aztán 2012-ben megy az egész platform a kukába... <#bohoc>#bohoc>
Vicces, hogy a Nokia tolja ki egymás után a Symbian-os telefonokat, aztán 2012-ben megy az egész platform a kukába... <#bohoc>#bohoc>
Igen! Én is Androidot szeretnék! Még a mosógépemet is azt hajtsa! Mosás közben is szeretném élvezni az Androidot. Ezen kívül minden amire Android tehetõ arra Androidot kérnék! Mert minden mással már szenvedtem eleget! Az Android a király!