Már elérhető az IE10 első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Már három hete az IE10 fejlesztésén dolgozunk"
És még mindig nem vagytok kész? Már rég a 14-et kéne csinálni! <#mf1>#mf1>
És még mindig nem vagytok kész? Már rég a 14-et kéne csinálni! <#mf1>#mf1>
Nekem a halacskák 500 halig úsznak normálisan mind IE, mind FF alatt, az 1000-nél az FF majdnem kidöglik, az IE kicsit jobban bírja. A többi böngészõ már 20 halnál is nyekereg.
A WebGL-t úgy tûnik valóban összekevertem a hardveres gyorsítással.
Avval egyetértek, hogy a MS valószínûleg nem fogja támogatni a WebGL-t, hanem feltalálja a Web3D-t... Bár talán már elindultak azon az úton, hogy ez ne így legyen.
Ettõl persze várom az újabb verziókat, hogy az emberek minél hamarabb elfelejtsék a régieket. Reménykedem, hogy egyszer eljön az idõ, amikor nem kell görcsöljek a CSS,HTML-lel, mert minden böngészõ (közel)ugyanúgy támogatni fogja. (Lehet túl optimista vagyok?)
A WebGL-t úgy tûnik valóban összekevertem a hardveres gyorsítással.
Avval egyetértek, hogy a MS valószínûleg nem fogja támogatni a WebGL-t, hanem feltalálja a Web3D-t... Bár talán már elindultak azon az úton, hogy ez ne így legyen.
Ettõl persze várom az újabb verziókat, hogy az emberek minél hamarabb elfelejtsék a régieket. Reménykedem, hogy egyszer eljön az idõ, amikor nem kell görcsöljek a CSS,HTML-lel, mert minden böngészõ (közel)ugyanúgy támogatni fogja. (Lehet túl optimista vagyok?)
4.2-es ff nightly-val nagyon szépen döcög nekem a fractal.
Egyébként, zseniális, hogy büszkék arra, hogy az a markup, amit õk használnak, csak ie-ben jó...
Gyakorlatilag, ms/ie a weboldalkészítés terroristái!
És a kezükbe került 😞
Egyébként, zseniális, hogy büszkék arra, hogy az a markup, amit õk használnak, csak ie-ben jó...
Gyakorlatilag, ms/ie a weboldalkészítés terroristái!
És a kezükbe került 😞
Mekkora divat itt a configra verni...
Nekem nem jeleníti meg a FF4. Azt írja a linkelt oldal, hogy nem támogatja a böngészõm a webgl-t...
Nem is fogja. Majd kitalálják a webd3d-t a szerencsétlen férgek. A webgl túl multiplatform, és túl kompatibilis nekik.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az IE egyáltalán nem támogatja a WebGL-t. Ami nem összekeverendõ a hardveres gyorsítással.
Ezt a fractalos oldalt nekem viszont csak az FF4 mutatja rendesen! Jó szórakozást! Megéri megnézni!
Amúgy a halas 1000 db FF4 55fps, Opera11.50 60fps. Ez már inkább a vidkaritól, meg a procitól függ ettõl kezdve.
Amúgy a halas 1000 db FF4 55fps, Opera11.50 60fps. Ez már inkább a vidkaritól, meg a procitól függ ettõl kezdve.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Bocsi! Nem Te viccelsz, hanem duke 😊
Viccelsz <#vigyor2>#vigyor2>
A fejlõdés valóban nem lesz nagyobb.
DE
Nagyon nem mind1, hogy évente kapom meg az addig felgyûlt fejlesztést, vagy havonta.
Szerintem kavarodás/káosz sem lesz nagyon, mert lassan az összes jelentõsebb böngészõben be lehet állítani, hogy automatikusan frissüljön, innentõl pedig a mezei júzereknek már nem kell a verziókkal foglalkoznia, mindig az aktuális legjobbat kapják.
NEXUS6: WebGL-ben ha minden igaz, talán az IE9 a legjobb 😉
Legalábbis a talán legnépszerûbb összehasonlító oldal szerint(amit az IE csinált...). Ez a FishIE Tank
DE
Nagyon nem mind1, hogy évente kapom meg az addig felgyûlt fejlesztést, vagy havonta.
Szerintem kavarodás/káosz sem lesz nagyon, mert lassan az összes jelentõsebb böngészõben be lehet állítani, hogy automatikusan frissüljön, innentõl pedig a mezei júzereknek már nem kell a verziókkal foglalkoznia, mindig az aktuális legjobbat kapják.
NEXUS6: WebGL-ben ha minden igaz, talán az IE9 a legjobb 😉
Legalábbis a talán legnépszerûbb összehasonlító oldal szerint(amit az IE csinált...). Ez a FishIE Tank
Nekem ami legjobban bejött újítás az a WebGL.
A FF4 támogatja talán eddig a legjobban. Az Operába majd a 11.05-tõl lesz valszeg.
Szal M$ megint kullog a többiek mögött.
A FF4 támogatja talán eddig a legjobban. Az Operába majd a 11.05-tõl lesz valszeg.
Szal M$ megint kullog a többiek mögött.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Felõlem szaporodhat mint a gomba, csak azt a hülyeséget felejtsék már el hogy minden böngészõnek külön kell optimalizálni... mert az -o-, -moz-, -webkit- dolgoktól már kezdek kikészülni. Miért kell mindenkinek a saját módszerével megcsinálni valamit, amikor van egy szabvány amit tartani kéne és kész.
Nem lesz jó vége ennek az egésznek. Megmondom most, aztán majd kiderül,igazam volt egy év múlva, olyan káosz lesz, mint az állat.
meg mindig fejlesztik ezt a szart ? nem lattam a 5-s verzio ota.
Igazándiból semmiféle állóvizet nem kavar fel, mert vatuszi jól látja - attól hogy x hetente stabilan emelik a fõverziót - függetlenül attól hogy van-e jelentõs változás vagy nincs - még nem lesz gyorsabb a fejlõdés. Ez szín tiszta marketing - se több se jobb fejlesztõk nem dolgoznak az eddigi projecteken, mint eddig.
És ezt ûberelve a többiek még jobbat adnak ki. És örül a sok USER mert az egyre fejlõdõ böngészõk között tud válogatni. Azért a google felkavarta a sokéves állóvizet lesz mindenre alternatíva ami minõségi, nem csak egyre több kiegészítõ hanem használható alternatívák.<#taps>#taps>
Ez szimpla verzióinfláció és verziólicit. Cseppet sem gyorsabb a fejlõdés, ha havonta emelik eggyel a fõverziót. Chrome kezdte, Firefox folytatta, muszáj volt beszállnia az IE-nek is... Ostoba <#kocsog>#kocsog>ök.
Az Opera 11.50lab-ban viszont már full hw support is van.
amerikaiszékhelyûmultikultúrálisglobalistaóriástvállalat
egyébként
faja! <#email>#email>
egyébként
faja! <#email>#email>
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
*redmondi
A "rendmondi konszern"-ezésbõl de elegem van már... Nem lehetne valami új szinonimát találni???😊