5
  • Tetsuo
    #5
    Ezek az emberjogi szervezetek miert nem szolitjak fel USAt ugy, mint Egyiptomot?!
  • Amergin
    #4
    Tetszik az idézőjel, mert a 'közvetett', meg a 'képviseleti' demokrácia nem demokrácia, mert a hatalom nem a nép kezében van. Csak egy példa: ha a nép szava dönthetne, akkor azonnal bevezetnék a halálbüntetést. Nem vezetik be, mert a nép véleménye a 4 évenkénti bohózatok közben k*****a nem érdekli a parlamenti fizetett hazudozókat.
  • Rotyoka
    #3
    A "demokrácia" és a diktatúra között annyi a különbség, hogy a "demokráciában" ha olyat csinálsz ami nem tetszik a nagyoknak, akkor rádfogják hogy pedofil vagy, majd elvisznek a börtönbe, míg a diktatúrában simán elvisznek indok nélkül börtönbe.
  • bigjoe
    #2
    Ennyit Egyiptomról (A k* anyjukat gyáva a kutyáknak).. De sajnos abban igazad van, hogy a "fejlett" nyugati társadalmakban is sokszor sérül a szólás/vélemény szabadság...
  • Amergin
    #1
    Győzött az igazság. Nagyon helyes, hogy elítélték a véleményéért! Ezzel Egyiptom bizonyítja, hogy jó úton jár hogy felzárkózzon a fejlett Nyugathoz.
    Nálunk is nagyon szépen börtönbe lehet kerülni ha nem a "megfelelő" véleményt írja le az ember. Például nem hisz a holodogmatikában, vagy más "felforgató" írásokat közöl a neten.
    Budaházy két éve ül börtönben, mert az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására készülődött!
    Hála az égnek, hogy az ilyen két lábon járó terrorista időzített bombákat a rendszer kivonja a forgalomból!
    Hajrá Egyiptom, hajrá egyiptomiak!