A PC- és a TV-gyártók kezdhetnek félni a táblagépektől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen besírtam b+! <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps> Automatikusan letölti a "jó" zenéket, és törli a "szarokat". Meg az auto video editálás is haláli.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ízlés kérdése.
Én filmet televízión nézek, netezni, dolgozni asztali gépen szoktam 22"-os monitoron, olvasni e-inkes könyvolvasón vagy papíron. Kertben kertészkedni vagy madarakat nézni szoktam (netán olvasni). Rokonoknál, barátoknál meg velük vagyok elfoglalva.
Vessetek a mókusok elé, de telefonnal telefonálni szoktam, fényképezni pedig fényképezõvel.
Ennek ellenére látom jogosultságát kiegészítõ gépként, de úgy érzem nekem még sokáig nem lesz szükségem ilyenre. 😊
Én filmet televízión nézek, netezni, dolgozni asztali gépen szoktam 22"-os monitoron, olvasni e-inkes könyvolvasón vagy papíron. Kertben kertészkedni vagy madarakat nézni szoktam (netán olvasni). Rokonoknál, barátoknál meg velük vagyok elfoglalva.
Vessetek a mókusok elé, de telefonnal telefonálni szoktam, fényképezni pedig fényképezõvel.
Ennek ellenére látom jogosultságát kiegészítõ gépként, de úgy érzem nekem még sokáig nem lesz szükségem ilyenre. 😊
Minden jog fenntartva!
Nekem arra kell, hogy bárhova cipelhessem magammal a házban v. máshol.
Pl. a nappali fotelben, a gyerekszobában, kint a kertben v. ha megyünk az anyósékhoz, akkor is tudjak netezni, filmet/sorozatot nézni v. olvasgatni.
Ne legyek a PC-hez v. laptophoz kötve.
A billenytûzet ezen nagyon nem hiányozna, de az on-screen billenyûzet azért persze van ezeken is.
Pl. a nappali fotelben, a gyerekszobában, kint a kertben v. ha megyünk az anyósékhoz, akkor is tudjak netezni, filmet/sorozatot nézni v. olvasgatni.
Ne legyek a PC-hez v. laptophoz kötve.
A billenytûzet ezen nagyon nem hiányozna, de az on-screen billenyûzet azért persze van ezeken is.
Tényleg egy táblát kell majd a hátunkon vinni, jó lesz hegymászóknak lecsúszni a csúcsról ráfér még a hátizsák is.
Viszont lassan eléri a teljesítményük a használható szintet és akkor rezeg a léc a laptopok alatt.
Az asztali platformot meg soha nem fogja veszélyeztetni, részben mert sokkal olcsóbb és sebességre egy régi közepes teljesítményû PC simán jobb otthon mint egy pici hordozható mutty.
Viszont lassan eléri a teljesítményük a használható szintet és akkor rezeg a léc a laptopok alatt.
Az asztali platformot meg soha nem fogja veszélyeztetni, részben mert sokkal olcsóbb és sebességre egy régi közepes teljesítményû PC simán jobb otthon mint egy pici hordozható mutty.
Nálam a hordozhatóság az kb. 14 colnál kimderül. Én eleve nem szeretem a billentyûzetnélküliséget, de ennek is van elõnye, hogy tényleg bárhol lehet használni, akár állva is (ülve viszont kevesebbre, bill+egérrel azért jobban lehet kezelni a gépet szerintem, pláne ha írni kell).
Otthonra meg a lehetõ legnagyob baromság ilyet venni. 60-70 -ért már olyan gépet összeállítasz, ami fullhd -t visz, abba bennevan a gigabites hálózat is, amin megy a fullhd, és marad is pénzed egy nagyobb kijelzõt venni (pl. 22 -est), bár nem tom mennyibe fog kerülni a 21 -es tablet (van egy sejtésem, hogy nem olcsó, és még egy fullhd -s tv is kijön belõle...).
Otthonra meg a lehetõ legnagyob baromság ilyet venni. 60-70 -ért már olyan gépet összeállítasz, ami fullhd -t visz, abba bennevan a gigabites hálózat is, amin megy a fullhd, és marad is pénzed egy nagyobb kijelzõt venni (pl. 22 -est), bár nem tom mennyibe fog kerülni a 21 -es tablet (van egy sejtésem, hogy nem olcsó, és még egy fullhd -s tv is kijön belõle...).
Ja, még valami:
"A válaszadók 33 százaléka kijelentette, hogy sokkal érdekesebbnek találja a tábla PC-ken megjelenõ tartalmakat, mint a televíziós mûsorokat."
Miért, asztali PC-n nem ugyanazokat a tartalmakat látja, mint a tableten? Én speciel asztali PC-n netezek, nem tableten, mégis sokkal érdekesebbnek találom, mint a tv mûsorokat.<#mf1>#mf1>
"A válaszadók 33 százaléka kijelentette, hogy sokkal érdekesebbnek találja a tábla PC-ken megjelenõ tartalmakat, mint a televíziós mûsorokat."
Miért, asztali PC-n nem ugyanazokat a tartalmakat látja, mint a tableten? Én speciel asztali PC-n netezek, nem tableten, mégis sokkal érdekesebbnek találom, mint a tv mûsorokat.<#mf1>#mf1>
21"-es tablet? Az meg mire lesz jó? Cipelni nagy, otthonra meg kicsi, én legalábbis már megszoktam a 27"-es monitorom. Miért nem mindjárt 42"-es tablet, oszt' mintha asztallapot cipelnél a hónod alatt.<#nyes>#nyes>
Tegye fel a kezét, aki 25 cm-es képernyõn akar filmet nézni, 125 cm helyett.
Minden jog fenntartva!
Ha egyszer veszel egyet akkor majd megérted, hogy mire is akar utalni a cikk...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Már az õsszel jön a 21"-os tablet.
Arra már én is benevezek.
A jelenlegi Ipad nekem túl kicsi, akkora felületen én még nem netezek.
17" lenne a minimum, de ha 21" lesz, az még jobb, azon már lehet, hogy mozizok is, bár az otthoni 54Mbps wireless sebességen pont nem megy el az 1080p.
Majdnem, de mégsem. :-(
Kell majd vennem egy 300Mbps wireless modemet is, ha mozizni akarok az tablet-en...
Arra már én is benevezek.
A jelenlegi Ipad nekem túl kicsi, akkora felületen én még nem netezek.
17" lenne a minimum, de ha 21" lesz, az még jobb, azon már lehet, hogy mozizok is, bár az otthoni 54Mbps wireless sebességen pont nem megy el az 1080p.
Majdnem, de mégsem. :-(
Kell majd vennem egy 300Mbps wireless modemet is, ha mozizni akarok az tablet-en...
egy újabb szponzorált cikk...
A TV elõtt eltöltött idõ tényleg csökkent, mivel már nincs rákényszerülve az ember a sok szutyok kereskedelmi csatorna "müsor"kiníálatára. Viszont egyelõre HD felbontású filmeket TV-n nézek. majd ha lesz kinyujható Table PC - félhetnek a TV gyártok.