105
-
levente68 #105 Én vagyok a gyökér, te meg a bennfentes, jólinformált, mi?
Vertex 3 Pro ügyben, csak, hogy képben legyél, te nagypofájú senki:
http://www.anandtech.com/show/4256/the-ocz-vertex-3-review-120gb
The Vertex 3 Pro has been pushed back a bit as the controller/firmware still have to make it through more testing and validation.
Okoska... -
levente68 #104 Na, végre egyetértünk.
Vesszőhibád továbbra is van ;o) -
#103 Lol, hogy te mekkora gyökér vagy..... Szerencsére ha bárki elolvassa ezt a párbeszédet akkor le tudja vonni a konzekvenciákat.... -
levente68 #102 OCZ weblapján te holtalálsz Vertex 3 Pro-t?
Egy hír van róla csak, te faszfej, a termékek közt csak a sima 3 van, az ráadásul már kapható nálunk is, pöcsarc.
Másrészről, mennyi adatforgalmat nem bír? Komoly bajod van a számokkal, kislányom, de majd visszairatunk általánosba újra.
Ahogy írtam, a pontosabb mérés 246MB/s adattal végződött, nem pedig a cache-elés miatt az EGY GB/S fölé menő adatról beszéltem, mert annyi volt.
Ha belemegy abba a borsszemnyi agyadba, ha nem, annyi idő alatt az iso file átment, mountolható és lejátszható volt, törődj ebbe bele, én nem teszem, nekem már lassú ez az SSD, csere lesz és ha addigra kapható Vertex 3-ból Pro, akkor talán arra, bár, mint mondtam, seggarc, a RevoDrive X2 bezavar a képbe.
Annak az adataival szolgáljak, okoska, vagy megtalálod magad is, vagy abból is valami hetedik generációt, te benfentes popsi.
DLNA-ról is tájékozódj még, de a sületlenségeidet szegény barátaidnak tartsd meg, itt ne publikáld már, mert ez nem vicclap.
Hazug, ostoba és korlátozott gyökér vagy, nincs tovább energiám disznólkodni veled, te disznó ;o) Már valóban mocskos lettem miattad... -
#101 Mint írtam több barátomnak is én szereztem a telefont és igen jailbreakkel indítok minden esetben, még mielőtt odaadnám neki ha használja ha nem. Felmegy rá installous meg Cydia, és utána azt garázdálkodik mindenki vele amit akar. -
#100 Utolsó hozzászólás mert téged nem lehet komolyan venni bármennyire is próbálom, egyszerűen, hazudsz folyamatosan és csúsztatsz, minősíthetetlen hangnemben, konkrétumokra nem válaszolsz, összevissza beszélsz.
Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amiről beszélünk (dehát mit várok el valakitől akitől az objektivitás fényévekre van):
http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd
"Amiről meg otthon beszélsz, az a DLNA, tehát van neked is, csak a szar telefonod meg nem tudja és kész, ez egy TÉNY, barom, nem is kell beismerned, nem is fogod."
A DLNA kisfiam egy szabvány, ha hálóba kötsz otthon eszközöket attól az még nem lesz DLNA, és igen beismerem, hogy nem tudja a telefonom eddig is beismertem, ettől még tudok a NAS-ról mondjuk zenét hallgatni vele, mert hálózaton komunikál, erről pofázok, hogy minek nekem a DLNA amikor komplett rendszerem van összelőve otthon, csak azt nem értem ha ekkora guru vagy akkor hogy nem jutott el az agyadig! Tessék neked egy DLNA honlapról pár információ, pár dolgot emeltem csak ki, a teljes leírás itt található: DLNA
-Évek óta létezik, mégsem használjuk.
-A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.
-a DLNA hátránya, hogy a szabványleírás meghatározza a kötelezően lejátszandó és továbbítandó médiaformátumok körét, amit további opcionális médiaformátumok egészítenek ki.
Ami nálam van az egy szabványos hálózat semmi köze a DLNA-hoz, olyannyira nem, hogy DLNA mentes készülékeken tökéletesen működik.
iTuneson keresztül kell felrakni egy zenét. Ezen tényleg nagyon jót röhögtem. Miért a Samsungra agyadból rakod fel, vagy egy programból? Igen mondjuk Total Commander vagy intéző vagy bármilyen fájlkezelő. Az iTunes egy ilyen fájlkezelő, nem kurvára mindegy, hogy milyen programmal csinálod? Ez a hülyeség csimborasszója.
"Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött győzött a tudás."
Bocs, én az ilyen embereket szoktam KIRÚGNI személyesen, mert nem kell, hogy a cégemnek ilyen faszkalap legyen az egyik arca.
A telefonokhoz meg fingod nincs, de az már főleg lejött hogy iphonet maximum reklámban láttál mert, hogy élőben nem az biztos... -
levente68 #99 Ezt írtad: Miért kéne nekik jailbreakelni? Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt.
Lejjebb pedig: Én jailbreakkel kezdek kapásból.
A két hsz-ed közben 22 óra telt el. Ennyit arról, mekkora hazug vagy.
HAZUG! -
levente68 #98 Ja, hogy én is elmondhassam, amit te hajtogatsz, miszerint ó, de sokszor elmondtam már: nem érdekel, mit tudsz megtenni szifonnal, helyből látszik, hogy a többszörösére lenne képes az én kezemben, az a lényeg, hogy mit NEM képes, érted? Azon csak alakít, ha ilyen-olyan módon néhány dologra mégis képes Jobs pápa akarata ellenére, de addig, amíg még bőven hemzseg hiányosságoktól, addig BUTAPHONE a neve, a megfeszülsz a hazudozásba is.
Na, utánanéztél, mi a DLNA? Nem az ördög ebédje, nem! -
levente68 #97 Jaj, de rossz vagyok, nem azt írtam, amit vizionáltál?
Figyi, gyökkettő, amúgy lefogadom, hogy a szifonnal is lehet DLNA képes cuccal eggyüttműködni, csak te vagy segg hozzá, IT guru, szegény barátaid, akik tőled várják a segítséget, lol.
Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött győzött a tudás. -
levente68 #96 Egy sima mp3-at se játszik le egyszerűen, iTunes-on keresztül kell felrakni JB nélkül, ne magyarázz már, JB nélkül minden buzi módon megy, miért nem ismered el, te senki? -
levente68 #95 Nem, nem, csak TE vagy egy elvakult segg, nem más.
Ha meg annyira teszetelő vagy, miért EGY darab tesztprogi adatával jöszz?
Annál az adatnál én komolyabbat teszteltem több progival, ráadásul fejletlenebb SSD-n, nem is OZC-n.
Az OZC még nem tud Vertex 3 Pro-ról, te tényleg nagy mágus vagy, mert tudsz, lol.
A szakértelmed NEM létezéséről újabb bizonyítékokkal szolgáltál.
Amiről meg otthon beszélsz, az a DLNA, tehát van neked is, csak a szar telefonod meg nem tudja és kész, ez egy TÉNY, barom, nem is kell beismerned, nem is fogod.
Annyira magas szintű nálad a kettős mérce, tudod, amit másra próbálsz rákenni, hogy az hihetetlen.
A szifon ugye egy innovatív ketyere, ezért nincs benne rádió, meg SD foglalat, mondod, legyen neked, ezek ósdi dolgok, háhá, de akkor meg a DLNA, USB3 miért nincsenek? Annyira nem innovatív a szarod? Majd, ha elterjedt lesz, mondod és nálad is van, te szarkupac, ferdítesz erre, arra, hányok az ilyen szemetektől, aki bármikor hazudni képes, hogy igaza legyen, az életben is ismerek ilyen embert, nagyon szánalmas, kérj orvosi segítséget, remélem van rá, mert akkor az öngyilkosságot tudom már csak ajánlani a Föld érdekében, hiszen humuszként lesz hasznod, te IT guru.
-
#94 Jah és mielőtt a szokásos dologgal jönnél.
Ahhoz hogy az iphone mindenféle hülye formátumot lejátszon (akár külső felirattal is) ahhoz nem kell JB.
Csak azért írom mert ez lett volna következő írásod (hiába írtam már ezt le vagy ötször minimum még mindig tartod magad hozzá, hogy konvertálgatni kell) -
#93 "Érdekes, nemrég azt írtad, illetve rég, mindegy, nem fogsz emlékezni rá úgyse, de már ismerünk, hogy neked olyan ócska cucc nem kell, ami SD kártyára dolgozik."
Valóban mert CF-es fényképezőm volt akkor, azóta viszont kijött egy olyan Canon generáció amire megérte váltanom és azok SD kártyára dolgoznak. Probléma?
"Azt mondják, a hazugnak jó emlékezőtehetségre van szüksége, na neked az sincs."
Egy gond van amihez mindig tartom magam; nem hazudok!
"Más: amit te megtehetsz jailbreak után, az nem az Apple szándékai ellenére van, fütyi? DE!"
Ki a faszt érdekel az apple szándéka?
"Én meg simán, gyári állapotban és ha én, akkor bárki, a gyártó, tehát mind Samsung, mind pedig Google jóváhagyásával megtehetem."
Kit érdekel ezen cégek jóváhagyása?
"Ennek pont az a lényege, hogy pont te voltál az, aki magasztalta a szifont, miszerint hozzá nem értő orvos, meg egyéb, más szakterületen jeleskedők EGYSZERŰEN HASZNÁLHATJÁK. Na, a jailbreak, az pont nekik való, he?"
Miért kéne nekik jailbreakelni? Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt.
"mert eredeti állapotában kiszolgál, sokkal jobban, mint téged a jb-s szifon."
Látod ezt nem értem! Honnan tudod, hogy engem milyen szinten szolgál ki a szifon? Megint általánosítasz, a saját igényeidet vetíted másokra. Ne legyen igazam de ezzel az életben is hátrányokkal indulsz.
"Na, arra meg azért kíváncsi vagyok, hogyan is volt pontosan ez a telefoncsere, mert még ha az is a véleményem, hogy egy szifont három áráért adnak, ha nem négy, szerintem a történeted nem frankó."
Mi nem frankó? Ez pontról pontra így történt ahogy leírtam! Valamikor délelőtt elejtette barátom Brighton partján a telcsit ami sajnos megnyekkent. Délután beugrottunk hozzá a dobozért meg a garanciajegyért és átmentünk egy nem messzi apple storeba, ahol a már említett jelenet játszódott le. Nem tudom ezen neked mi a furcsa és a hihetetlen, tudod vannak emberek akik úgy élik az életüket, hogy nem hazudnak. Lehet, hogy neked ez furcsa.
"Ha meg egy szifon bekapcsolhatatlanná vált egy külsérelmi nyomot nem okozó leeséstől, na azt cseréljék is azonnal, meg még egy nagy fagyikelyhet is kérek!"
Sejtettem, hogy lesz valami bajod, de tudod ez is szánalmas, ha értesz a technikához akkor pontosan tudod, hogy ez az égvilágon semmit nem jelent, mert lehet jönni, hogy a nokiát ötször leejtetted és semmi baja, de tudok olyan barátról is akinek a sony ericsonja SZÖNYEGRE ejtéskor gájdult meg. (vagy pl én is elejtettem már jópárszor a szifont még nem volt bajom vele, igaz még annó a 3GS-t amikor sokadjára ejtettem le, annak meg betört az előlapja, majd 20e forint volt, hogy kicseréljék. Megjegyzem törött előlappal is tökéletesen működött) -
#92 "Először is, vakegér, Vertex 3-ról beszéltem, abból még nincs Pro."
Egyrészt van Pro (esetleg nézz utána), másrészt csak arról beszélhetsz mert a síma Vertex 3 Crystaldiskmark szerint csak 297MB/sec-et tud. (és mint tudjuk a mérőprogram ideális állapotot mér)
"Másodszor, most is SSD-m van és most épp nem tudok dönteni,"
Nekem is SSD-m van, méghozza egy intel X25 amit egyelőre nem is tervezek cserélni.
"Harmadszor, mi a rák hihetelen neked ebben?"
Nem az SSD hihetetlen, hiszen majd minden barátomnak az van, ebben semmi furcsa nincs (főleg, hogy én hozom nekik :P), az a hihetetlen, hogy azt a sebességet amit említettél még mindig nem tudja egy SD kártya sem, és valós körülmények között SSD-ből is talán a Vertex 3 PRO, de még lehet hogy az sem. [Erre írtam, hogy cachere gyanakszom, mert csinál olyat is a win, hogy 20mp alatt átmásol valamit pendrivera, csak utána valóságban még fél percig másol...]
"Valaki a szar iPhone-ra basz el egy rakat pénz, más az otthoni PC-ire, világos?"
Mondtam én, hogy bajom van ezzel? Mindenki arra bassza el amire akarja, én pl nagyon sokmindenre baszom el sajnos.
"Negyedszer, te pöcs, DLNA eléggé elterjedt, csak felétek nem."
Lehet.
"Nekem a kis gép megy 24/7, azon van egy rakás látnivaló, nem kell konvertálni, meg egyebek, mint Applebuziéknál, simán átkapcsolok rá a TV-n és nézem a sima dokufilmtől a 3D SBS mkv-ig mindent. Mielőtt megkérdezed, igen, FullHD-ban és aktív szemüveggel, szerintem ez annyira nem nagy dolog, éppen ezért lesz olyan SSD-m, amit te nem tudsz elképzelni az én otthoni gépembe. Én így élek, szeva!"
És ebben most mi volt a nagy dolog? Képzeld nekem egy NAS megy 24/7 azon van egy rakás látnivaló és zene, nem kell konvertálni applebuziéknál sem (érdekes, hogy ezt már 25x leírtam neked de mégis ragaszkodsz hozzá! Azért megkérdezem, ha valamit már megbeszéltünk akkor utána miért mantrázod még mindig? Nem kötözködés, komolyan kérdezem. Miért kéne bármit is konvertálni?), símán átkapcsolok a tévére és nézem, egy Dune BD Prime lejátszó van nekem hálózatba kötve ugyanis, mielőtt megkérdezed igen FullHD-ban és csak azért nem szemüveggel mert nagyon nem érdekel a 3D, éppen ezért van nekem is SSD-m amit el sem tudsz képzelni.
Valahol ezt kitaláltad, hogy valami antitech lúzer gyerek vagyok (gondolom az miatt mert iphoneom van és a te olvasatod szerint az csak főldműves lehet vagy kőműves), de közölnöm kell, hogy nem így van. A bevételeim nagy része informatikából származik, és igaz, hogy az utóbbi pár évben több az üzletmenettel kapcsolatos dolgom mint a technikai, de egyrészről érdekel ezért folyamatosan képzem magam, másrészről a cégemnél szerencsére kis túlzással azt tesztelek le amit akarok. Nekem egy telefonomba kerül mondjuk az intelt felhívni és lekérni valami exkluzív cuccot, hogy kipróbáljam, de ezt elmondhatom bármelyik nagy magyar vezérképviseletről is, de azt is mondhatnám, hogy múltkor olyan Nokia telefon volt a kezemben ami under development, az újságban is max említés szintjén van mint szivárogtatás. Szóval az, hogy valami benga lúzernek állítasz be a technika területén esetleg téged minősít (meg mondjuk azt a sok tucat embert aki nap mint nap az én tanácsomat kéri ilyen kérdésekben)
"Nálunk 2011 a dátum, nálatok?"
Várj, mindjárt megnézem....
"A vesszőhibán túl azt nem értem, milyen olyan eszközről hallucinálsz, ami csak azon működik? Az egy plusz szolgáltatás, zsíragy!
Tehát, hogy értsd, a se a TV, se a PC-k, se a telefonom nem CSAK DLNA-n működik, HANEM AZON IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vágod a különbséget?"
Vágom ember, és ha azt szeretnéd, hogy értelmezzem neked akkor megvilágítom; A NAS-om is tud DLNA-t, de ezt a funkcióját nem használom, ki van építve otthon egy hálózat amin keresztül bármit megcsinálok amit DLNA alatt tudnék, és így a DLNA szabványhoz sem kell tartanom magam.
"Nem is fogod..."
Így van, ha valaki mást használ mint te, vagy más a véleménye dolgokról az csak egy értelmetlen paraszt lehet. Gratulálok hozzá, ha kevesebb előítéleted lenne (vagy nem raknál mindenkit egy skatulyába) akkor lehet, hogy jobban járnál. -
levente68 #91 Érdekes, nemrég azt írtad, illetve rég, mindegy, nem fogsz emlékezni rá úgyse, de már ismerünk, hogy neked olyan ócska cucc nem kell, ami SD kártyára dolgozik.
Azt mondják, a hazugnak jó emlékezőtehetségre van szüksége, na neked az sincs.
Más: amit te megtehetsz jailbreak után, az nem az Apple szándékai ellenére van, fütyi? DE! Én meg simán, gyári állapotban és ha én, akkor bárki, a gyártó, tehát mind Samsung, mind pedig Google jóváhagyásával megtehetem.
Ennek pont az a lényege, hogy pont te voltál az, aki magasztalta a szifont, miszerint hozzá nem értő orvos, meg egyéb, más szakterületen jeleskedők EGYSZERŰEN HASZNÁLHATJÁK. Na, a jailbreak, az pont nekik való, he?
Simán nekiállhatnék és root-olhatnám, más rendszerrel telepítgethetném az SGS-t, nem teszem, mert eredeti állapotában kiszolgál, sokkal jobban, mint téged a jb-s szifon.
Na, arra meg azért kíváncsi vagyok, hogyan is volt pontosan ez a telefoncsere, mert még ha az is a véleményem, hogy egy szifont három áráért adnak, ha nem négy, szerintem a történeted nem frankó.
Nem azért, mert nekem nem cseréltek még térítésmentesen örök garanciás cuccot.
Ha meg egy szifon bekapcsolhatatlanná vált egy külsérelmi nyomot nem okozó leeséstől, na azt cseréljék is azonnal, meg még egy nagy fagyikelyhet is kérek!
A sima elnézéskérés kevés! -
levente68 #90 Először is, vakegér, Vertex 3-ról beszéltem, abból még nincs Pro.
Másodszor, most is SSD-m van és most épp nem tudok dönteni, hogy Vertex 3-ra, vagy RevoDrive X2-re váltsak, nem avatlak bele gyötrelmeim miértjébe, nem értenéd valszeg.
Harmadszor, mi a rák hihetelen neked ebben?
Valaki a szar iPhone-ra basz el egy rakat pénz, más az otthoni PC-ire, világos?
Negyedszer, te pöcs, DLNA eléggé elterjedt, csak felétek nem.
Nekem a kis gép megy 24/7, azon van egy rakás látnivaló, nem kell konvertálni, meg egyebek, mint Applebuziéknál, simán átkapcsolok rá a TV-n és nézem a sima dokufilmtől a 3D SBS mkv-ig mindent. Mielőtt megkérdezed, igen, FullHD-ban és aktív szemüveggel, szerintem ez annyira nem nagy dolog, éppen ezért lesz olyan SSD-m, amit te nem tudsz elképzelni az én otthoni gépembe. Én így élek, szeva!
Nálunk 2011 a dátum, nálatok?
Amit meg nem értek, de valszeg nem is fogok: írod: "nincs otthon DLNA eszközöm (főleg olyan nincs ami csak azon tudna működni)"
A vesszőhibán túl azt nem értem, milyen olyan eszközről hallucinálsz, ami csak azon működik? Az egy plusz szolgáltatás, zsíragy!
Tehát, hogy értsd, a se a TV, se a PC-k, se a telefonom nem CSAK DLNA-n működik, HANEM AZON IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vágod a különbséget?
Nem is fogod... -
#89 Milyen okostelefontól marad el? Nemáááááá, ez már tényleg nagyon fáj.
Én jailbreakkel kezdek kapásból. Ez miért is gond? Számtalanszor leírtam, hogy ha valakinek hiányzik a rádió az NE VEGYEN IPHONE-t, akinek meg nem kell az baromság az meg miért ne venne? Tudod ha valakinek kell egy dvd lejátszó az ne vegyen egy optikai meghajtó nélküli médialejátszót! Ettől ez utóbbi nem lesz hülyébb.
Nekem is van otthon SD kártyám, szép nagyok a fényképezőgépben pl. Telefonba még soha nem akartam beledugni mert mi a rececárénak? Hogy bele legyen dugva?
DLNA tényleg egy olyan dolog ami nagyon hiányzik... mondjuk azt még nem tudom mire, mert nincs otthon DLNA eszközöm (főleg olyan nincs ami csak azon tudna működni), ettől függetlenül ha tényleg elterjed majd akkor még az is lehet, hogy beleteszik, mint ahogy az usb3 is bele fog kerülni ha lesz értelme.
Home Screent át tudom szabni rengeteg program van hozzá (megjegyzem nekem nincs átszabva, háttérkép akár videos is szintén megy nincs vele gond) a fájl kezeléssel nem tudom mi problémád van, részemről teljesen logikus és jól működik, a csengőhangokkal megint nem értem mi a gondod, ha nagyon nem akarsz semmit kezdeni vele akkor felraksz egy csengőhang kezelő szoftvert. Annyit csak meg tudsz csinálni, hogy beírod, hogy shakira és a megjelenőkre ráböksz és beállitás csengőhangként? Vagy is meghaladja az összes barátod értelmi szintjét?
A légkör meg hogy jön egy telefonhoz? Nekem tudod mit jelent a légkör ami körbelengi?: Barátom múlt héten elejtette a telefont és olyan szerencsétlenül esett, hogy nem lehetett bekapcsolni. Nosza felkerekedtünk a legközelebbi apple store-ba ahol megmutattok, majd egy nagyon kedves srác, átvette tőlünk és hozott helyette egy másikat (zsírújat) és ELNÉZÉST KÉRT az okozott kellemetlenségekért. Nekem ezt jelenti ez a légkör, és ez megér nem 10-20% de jóval több felárat is akár. -
#88 Vazzeh, ne ferdíts meg ne kamuzz már. Mit másoltál honnan hova? Nem az USB3-al van a baj, hanem hogy nincs olyan SD kártya amiről ennyivel tudsz másolni.
A másik meg, ne haragudj de annyira nem akarom elhinni, hogy neked otthon Vertex 3 Pro-d van, meg mellé egy olyan rendszer ami át is viszi ezt a sebességet, mert anandtechen egy elég csúcs PC-vel sem mértek ennyit.
Komolyan nem piszkálgatásból kérdeztem, csak mert érdekel, de itt már egyre több a csúsztatás. -
levente68 #87 Te lásd be, kérlek, hogy az okostelefontól pedig elmarad.
A 4-es végre engedékenyebb user multitaskban, de akkor is korlátozott.
Okossá csakis jailbreak után válik, te jobban kell, hogy tudd ezt, nem?
Ráadásul, ami hardware-esen hiányzik, azt nem pótolja az sem.
A rádió is igenis hiányzik, nekem nem, de szerinted senkinek sem? DE!
Én nem csak kockákat látok SD kártyát venni, de ráadásul igen sok SD kártya fogy, gyanítom, nem a tyúkok alá viszik alomnak...
DLNA, full BT, testreszabhatóság, (home screen-ek, élő háttérképek), a file-kezelés, csengőhang-kezelés, az egész légkör, ami körbelengi.
Hirtelen nem jut eszembe több, de asszem Apple is engem igazol újabb pereskedésével, lol. -
levente68 #86 Jaj, hisz a lényeg lemaradt!
246MB/s-hez szükség van az USB3-ra, tehát nem parasztvakítás az, bár sokat én se használtam ki. De a mérés ennek igazolására szolgált. -
levente68 #85 A műanyag borításról se értettem, mi a gong vele, nem nyekereg, legalábbis nekem nem, dolga pedig semmi azon kívül, hogy porvédő és az akksi kiesését gátolja, semmi szükség nehéz páncélra.
Megmértem újra, most nagyobb file-al, mert éjjel kába voltam kissé, most 3,2GB/13sec lett, tehát 246MB/s.
Tájékozódj, vannak bőven nagyobb sebességű SSD-k, a Vertex már 3-asnál tart, 500 fölötti sebességgel, a Revodrive X2 pedig 700 fölött ;o) -
#84 "Hiszen "okostelefonban" a buta a jó neked."
Azért beláthatnád, hogy az iphone messze van a butától, egy átlag ember minden igényét lefedi és kielégíti. Nem nagyon tudsz olyat mondani amire nem jó. Jah tudom FM rádió meg SD kártya. Azért az egy érdekes felmérés lenne mondjuk, hogy telefon felhasználók hány százaléka akar a telefonba SD kártyát dugni. Ez lenne a releváns információ, de azért én gyanítom, hogy a "kockákon" kívül senki. -
#83 Sokadjára írom; nem hoztam fel SGS ellen soha semmit, csak a műanyag borítását.
Akkor a cachet kapcsold ki, mert ez nem reális eredmény: ez 330MB/sec amit jelenleg egyik (consumer) kártya sem tud (csak örülnének neki :D), de SSD írási sebességnek is nagyon brutál lenne. Ezt még a Vertex Pro sem tudja. -
levente68 #82 Én olyat nem mondtam, hogy hazudsz, ha nálad nincs hiba, akkor nincs.
De a hiányosságok azért megvannak attól még, hogy neked nem kellenek, meg szerinted, illetve a vallás szerint feleslegesek, ósdik, hülyeségek, stb?
Kettős mérce? Az nálad van, miért nem a Suzuki a faja neked a BMW-vel szemben?
Hiszen "okostelefonban" a buta a jó neked. Megvan, ha a Suzuki kerülne kétszer annyiba és nagy hype lenne körülötte, valamint alma logo lenne rajta, akkor azt istenítenéd.
Mikor fogod fel, hogy egy nálad sokkal erősebben kütyümániás emberrel állsz szemben, aki jobban örülne annak, ha a szifon nem lenne ilyen üvöltő hibákkal tele, mert egyéb funkciói igenis tetszettek már az elsőnek is, nagyszerű cucc és abban, amiben jó, abban igenis jó,de amíg több a hiányosság súlyozva, addig nálam tiltott termék, nem beszélve a filozófiáról, ami kapcsolódik hozzá.
Ha nem jelenik meg amúgy az SGS, ami hozza azt, amit az iPhone kellene hozzon, akkor rég szifonom lenne, akár teli árban, mert nem fizetnék akkora havidíjakat, amivel "olcsón" adják. Most meg jön az SGS2...
Azokat az érveket pedig, amiket SGS ellen hoznak iBoy-ok, köztük néha te is, egyszerűen nem igazak, túlzóak, tapasztalatlanságot bizonyítanak, kitaláltak.
A szegény ember iPhonja, mi? Szerintem az értelmesé, ennyi.
Kétszer, illetve háromszor mértem, mert én se akartam elhinni. -
#81 Érdekes amikor én válaszoltam az iphone hibákra, hogy nálam nincsenek akkor én szimplán hazudok. Most egy SGS-nél írt valaki véleményt akkor meg te is ezt csinálod. Emlékszel? Kettős mérce.
A másolást meg mit mértél mivel azt nem teljesen értem. Ha az SD kártyát a SSD-dre akkor mérd le újra mert rosszat mértél. (már csak azért mert az SD kártya nem tud ekkora sebességet még olvasásra sem) -
levente68 #80 Nézd, én nem tudom, miért, de nekem ezen hibák közül egy sincs.
Jack-en keresztül hallgatok néha elalváshoz zenét, egyebet, de gyönyörűen szól a gyári és féltucat zenei és további legalább féltucat videolejátszóval is.
Az enyém rootolatlan, abban az állapotban gyötröm, amilyenben a Telenor adta.
Szarrá teszteltem, azon csodálkozom, hogy nem őrült még meg. Több, mint 500 az összes alkalmazás száma rajta, a legostobbább szaroktól a legkomolyabb munkaprogikig, amivel gond volt, az repült. 2.1 van rajta, megy a flash, Skype, minden, nem tudom osztani a véleményed. A GPS kurva gyors, az assisted adatok törlése után, adatkapcsolat nélkül is hipp-hopp feláll és pontos.
Egyszerre akár tucatnyi alkalmazással megterhelve, igen, két navi is egyszerre, plusz dashboard cucc, ami szintén GPS-es, zene, böngésző és ezek közben telefonálás. Piszkosul meg vagyok elégedve vele.
Aztán, az is lehet, hogy gyanakodnom kellett volna, mikor hozták, mert kék bőre volt a futinak és űrhajóval jött....
Egy, másfél, két napot bír, minden éjjel töltöm és örülök, ha lassan tölt, mert az két okból is jó, nehezebben merül és hosszabb életű lesz, de van autós töltő is, ha nagyon merülne, de az ritka.
Ezt a parasztvakítást nem értem, mire mondod? Nekem egy class 6-os 16GB-os kari van ebben, class 10-es csak a FullHD kamerámban van, ebbe felesleges, szerintem. USB-n nem mértem, mennyivel megy adat, de Wi-Fi-n 2-3 MB/sec-el, az nekem elég szokott lenni, de lemérem az USB-n is majd. Lemértem, a microSD-ről 15-16 MB/s az olvasás, írás 7MB/s, a belső kártyára írás 7-8MB/s, az olvasást jobban kell tesztelnem, mert egy 700 MB-os file másolása 1 másodperc volt kb, nagyobb file kell. Na, kapaszkodj, az SSD-mre kellett másolnom, mert a WD gyenge volt, 2,7GB átjött kb 8 másodperc alatt, hol a vakítás?
Nekem még a hátlap se lötyög, tényleg nem értem, újan vetted?
Gorilla Glass ez is, iPhone4 is.
Nekem egy minimális adatelőfizu van, inkább csak poénból, csak hazaúton nincs Wi-Fi, a rádió engem nem is érdekel, de ha megengeded, hadd kívánja más és az ingyen van, számít az sikat, mert ha kiszámolod egy pár óra netes rádió, nem kis forgalom. Csak korlátlannal értelmes, ez meg nem America, hejjj! ;)
Amúgy, Roxy anno úgy sistergett neten át, hogy csuhaj, nem SGS-en, itthon!
Letölthető progik terén én nem érzem szükségét a csüggedésnek, van, ami kaki, de nagyon komolyak is vannak, sőt sok van.
TeamViewer pl., sőt annál jobb is, játékok nem érdekelnek, de van abból is eszméletlen és mint tudjuk, a VGA jobb az SGS-ben kicsivel. E-mail-re nemigen használom, de jó, tárcsázó 3rd party, home screen rengeteg, kedvencem a DxTop, mögötte waterize livepaper és nem zabálja az akksit, Forma1 élő progi, tőzsdei cuccok, rengeteg jó progi van, engem fegyverrel se könnyen kényszerítesz másra, sajnálom, ha neked nem jött be, de ott valami gond van akkor.
Ami igaz, az igaz, a Market elérése gáz, de be kell valljam, valamiért nem is érdekel, az sokkal inkább zavar, mikor az állítólag überegyszerűen kezelhető Apple cuccokra nekem kell segítenem feltenni mp3-at, mert a simán felmásoltat a drága nem hajlandó lejátszani, tehát, amit haver felmásolt, azt én szedhetem le, iTunes telepít és avval felmásolni, már megbocsásson a világ, röhej, csengőhang, BT, SD foglalat, megy egyebekről nem is beszélve, egy ilyen cucc még az átlag usert se szolgálja ki, nálam első lépcsőben vérzik el.
Nehogy azt mondd, hogy csak a hülye nem tudja ezt megoldani, állj meg egy kicsit egy boltban, hány embernek van szüksége ilyen irányú segítségre, még net-en is találtam hirdetést, hogy segítenek, ha nem bírsz az iPhone-nal, lol. Valszeg nem ok nélkül foglalkoznak vele.
Abban pedig, mint láthattad egyetértünk, meg fog oldani Apple minden hiányosságot, csak még nem megy nekik, de hidd el, én is drukkolok nekik, bár anyus tökön rúg, ha még egy kütyüt veszek, háhá. -
sunnyman #79 Nekem SGS-em van, de miért szar a jack aljzat hangminősége (jbl, sennheiser, Zagg fülesekkel teszteltem 90-150$ árkategóriában)? Tudom root azután Voodoo control app. bár a sztereó áthallás marad. Ma elindult a hivatalos 2.3 frissités észak-európában itt miért nem? Miért kell market enabler ha venni akarok valamit 2-3 év android hódítás után. Miért nincs vaku? Szar a GPS chip - javították szoftveresen 8 hónap alatt a 2.2-vel, bár M.O-on tudtommal 2011. marc-tol van (az megjelenéstől kb. 1év). Az androidos Mp3 lejátszó szar. Kezelő szoftver: Itunes is szar, de a KIES...akinek tetszik annak gratula. Az sgs fagy és sok alkalmazás kilép fatal error-al. Hamarabb merül le mint az Iphone - nem jó az energiagazdalkodása. Ha kikapcsolgatok mindent akkor lehet spórolni, de én ezt a szoftverre biznám. 5óra alatt tölt fel - iphone 4 kb 2 óra - az usbn nem mehet több mint a szabvány 500mA. USB3 milyen memóriakártyát vegyek hozzá class4,6,10? Parasztvakítás... Jó erős műanyag hátul csak egy kicsit lötyög :-).A kijelző jobban tükröződik napfényben - bár ez lehet a gorilla glass miatt van? Két dolog a FLASH és az FM radió amiben erős, de a flash engem nem izgat mert napközben nincs rá időm + még hamarabb lemerül. Fm rádió?? a neten sokkal nagyobb a kínálat rádiókban és nem sistereg. Remélem mindnkinek van adat előfizetése, nem vágják ki mind a két lábát a robotnak :-) A letölthető progik nagyrészt elmaradnak az iphone verziók mögött. A tárcsázó és az értesítési rendszer nagyon jó az androidban! E-mail jó mind a kettőben, de az apple megoldása jobban jeleníti meg a html leveleket illetve a képek is a képernyőhöz vannak igazítva. Az árak függetlenül angliában SGS kb.100E vs. iphone4 165E hát szerintem itt a különbség. 4 hét SGS és 2 év iphone (3g,gs,4) használat után alig várom az iphone5-öt remélem fejleszt az apple és amit eddig tiltott az menni fog. Örülnék ha nem csak Google fejlesztene hanem az SE, LG és a Samsung is(frissítések mindig elakadnak). -
levente68 #78 Ha majd kiderítetted, tudsz-e szinkronizálni Wi-Fi-n, tudsz-e BT-t teljesértékűként használni, képes vagy-e DLNA-t használni, stb, akkor gyere ide okoskodni, atombarom.
Ha rájössz, hogy minden, ami hiányzott egy-egy Apple cuccból és azt mondtad rá, az úgy helyes, aztán a következőbe meg belekerült, tehát TÉGED hazudtolt meg az Apple vele, akkor arcoskodj.
Nézd meg, hány olyan dolog került bele időnként az újakba, ami másnál 5-10 éve megvan, de kezdetben Apple nem adta.
Fingod nincs, miért van ez így. Elmondom, fejlettségi szintek, te telefontesztelő, bizony, Apple nem volt képes ezeket megcsinálni, ezért kihagyta, letiltotta, aztán később belerakta, megmagyarázza.
Nincs evvel baj, nem kezdheti tökéletesként, de azért azt a fos szintet ti már az elején tökélynek neveztétek.
Az a kurva Flash, érdekes, mindenen működik mégis, SGS-en is, 2.1-esen is, sőt, ugyi, ha megkerülik a szifon védelmét, akkor azon is, mégsem az ördög terméke?
Hülyegyerek, ezt magyarázd ki, de ne anyázással.
Megmondtam az első szifonnál, telefonnak jó, okostelefonból a legostobább, de ez javulni fog, mert minden bele fog kerülni idővel, hiszen úgy kell lennie, nem magyarázom el, hogy miért, ha magadtól nem érted, soha nem is fogod. Azt is elmondtam, hogy nagyszerű cucc, ha nem lenne túlárazva mocskosul, akkor tisztelegnék is előtte, így annyi marad, hogy elismerem, amit újított, tudom, mi az, amit lopott és hálás vagyok, hogy igazán jó és valóban okos telefonok létrejöttét inspirálta. Sajnos, illetve dehogy sajnos, van egy rakat divatmajom, akik horribilis összegekre lehúzhatók vele, ez a profit előre viszi a világot, így az értelmesek, ahova magamat sorolom, közvetve profitálunk ebből a jelenségből, hisz ez motiválja a többi céget. -
levente68 #77 Galaxy Tab 10.1
nézz utána, nagyfejű szarumon...
Ha el tudsz olvasni olyat is, ami nem neked ad igazat...
Lehet, hogy a szarjaidon le van tiltva, hogy ilyenekről is olvass.
Te bajod, setét maradsz örökre. -
levente68 #76 Te senki!
Hát nem fogod fel? Nincs kettős mérce. Külön dolog a részesedés, külön dolog, hogy mi a jobb.
Anyázz bátran, azzal csak magadat minősíted.
Magyarázd el, te nagyokos, ha te mindent tudsz, akkor miért tőlem várod, hogy elmagyarázzam, mi az, ami NINCS ÉS NEM IS LESZ szifonon?
Amúgy, nem csak én, mások is felsorolták már tételesen, igazi beteg módjára, azt nem fogod fel, gyök2!
Te seggarc, nem Suzukim van, hanem többek között van az is, nem világos a különbség? Van még két Nissan Primera-m is, egy GT és egy sima kétliteres, simán verik a velük egy fajsúlyú BMW-t. De nem ez a lényeg, majom, hanem az, ahogy ami neked kell, az a frankó, más nem lehet.
De a Suzukis példa jó amúgy, mert az keveset tud, kínál, a BMW sokat, akkor a szifonod a Suzuki, csakhogy BMW áron, ebbe kavarodsz bele mindig, anyázós...
De azért állj, a Suzuki nem korlátozott, csak ár/érték arányban a helyén van, ez az, ami a BMW-ről nem mondható el. Lehet Suzuki is full extrás, nem tom, tudod-e, nem csak Swift van Suzuki-ból, seggarc.
Ködben is maradsz, paraszt, mert ha eddig nem fogtad fel, mennyi mindenben tud többet az Android, akkor ezután se fogod, visszanézheted, ezerszer leírtuk itt és ezer másik helyen. Annyi kellene csak, hogy AKARJ tárgyilagos lenni, de ezt a vallásod tiltja, mantrázó!
-
#75 Vicces, hogy annyira szenilis vagy, hogy saját magadat cáfolod meg! LOL! :)
Lentebb arra hivatkoztál, hogy azért jobb az android mert vezeti a piacot, most hirtelen már nem is fontos a piacvezető státusz (ahogy írtam is).
Egyébként tessék link sgről:
http://www.sg.hu/cikkek/81045/masfelszer_tobb_okostelefon_iden
Ebből tisztán látod, hogy Android piacis részesedése 39.5% az iOS pedig 15.7%, csakhogy az utóbbi egyetlen telefont jelent (iphone) addig a 39.5%-on osztozik többek között a Samsung, LG, HTC, ZTE és még ezer másik gyártó, ergo remélem tisztán belátod, hogy valószínűleg egyiküknek sincs 15% részesedése.
Symbian van még 20.9%-al, csakhogy az nem csak az általunk vizsgált okostelefonokon fut hanem minden Nokián, másrészt meg olyan meredeken csökken a részesedése hogy ihajj.
(Tehát ismét bebizonyosodott, hogy írsz mindent a vakvilágba, amit TE igaznak gondolsz csak soha nem néze utána)
A kettős mércéd is elég vicces; az android azért jobb mert megelőzte az iOS-t, de ha az iphone piacvezető akkor ez már nem számít.
Telefonnál fontos neked, hogy ne legyen korlátozott, kocsinál ugyanakkor már szarsz erre. (Vagy mindjárt megmagyarázod, hogy a szuzuki kényelmesebb, több benne a luxus, a LE és a teljesítmény? Azon is jót fogok nevetni szóval várom!)
Az apple csak összepakolja és nem gyárt cuccot milyen gáz, de ha a samsungnál is kiderül ugyanez akkor az már normális? Kettős mérce igen igen.
Azt, hogy miket nem tud az iOS amit az Android igen, még mindig nem írtad le csak ködösítesz. Gyerünk várom a listát kb fél éve, ne csak a pofád járjon!
És amikor nem vagy képes elismerni saját korlátolt hülyeségedet utána még trágárkodsz is, már ne haragudj de erre én is csak azt tudom mondani (bár nem a sílusom), hogy ANYÁD! -
levente68 #74 Piacvezető? Még ha úgy is volna, mert nincs, akkor se jelenti az azt, hogy jobb, még azt se, hogy jó.
Csak annyit, hogy hozzád hasonló faszkalapból van bőven.
A mennyiség és minőség, valamint a tudás fogalmait csak egy ilyen barom keveri, pá, trollkodj, nekem elfogyott a türelmem, majom. -
#73 Jah tudom mindenki hülye és agymosott, csak a Samsung vevői nem.... -
#72 Ismét bizonyítod, hogy nem tudsz olvasni. Ki állította, hogy nem veszi át, sőt nem vezet? Az lenne a szégyen ha nem így lenne. Arról beszélünk, hogy attól, hogy valamiből több van attól még nem az a legjobb. (és érdekes, hogy itt kiemeled az android előnyét, akkor az miért fáj, hogy elismerd, hogy az iphone a piacvezető okostelefon. Jééééé) -
#71 Megint nem olvastad el amit írtam csak mantrázod a köröket, és mivel még olvasásra és szövegértésre is képtelen vagy, ezért még trágárkodsz is. Gratulálok igazi főgyökér vagy! -
#70 Dobd már be hol kétszer annyi? A sarki fűszeresnél? -
levente68 #69 Galaxy Tab 10.1
ócska, mi?
egy másik oldalon van egy cikk róla, a hsz-eken röhögök gurulva -
levente68 #68 http://www.sg.hu/cikkek/80520/mindenhol_atveszi_a_vezetest_az_android
Tudjuk, hülyeség... -
levente68 #67 Nem igaz, hogy mennyire nem vagy képes tárgyilagos lenni.
Nem verek nem létező hibákat, igencsak létezőket, csak azon átsiklasz mindig.
Nem tudod, hol dőlt el a dolog az Android javára? Ez bizonyíték a hozzá nem értésedre.
Nem olcsóbb egy Androidos telefon? Melyik bolygón?
Neked kallódott a PDA a szifon mellett? Naná, hisz telefonnak a szifon jobb, sokfunkjciós eszköznek nem, ennyi, te egység sugarú ……...
Szívesen lennék tibeti mantrázó, magasabb szellemi szint, mint ahova te valaha felérhetsz.
Ne ferdíts, nem csak a rádió, ami hiányzik, de sok-sok közt az is, bár én se használom, de ha szeretném, használhatnám, te nem, kurva bonyolult, mi?
Nézd meg jobban, te szánalom völgye, kérdeztem én ott mást is, pl. a szinkronizálást és adatátvitelt Wi-Fi-n keresztül, aranypofa!
Azon röhögsz, hogy valaki keményen tesztel valamit, amihez neked se agyad, se lehetőséged nincs? Röhögj, majom, magadon röhögsz. Multitasking, korlátozás nélkül! Nekem van, te ki se tudnád használni, …
Hol mantráztam én technikai adatokat? Hülyeagy, minden szempontból többre képes az SGS a szifonnál, ehhez nem kellenek technikai adatok, ki kell próbálni, de neked az ezüst, te szifonvámpír, hozzá se mersz szagolni, nehogy kiderüljön, mennyire popó vagy az egészhez, tee, telefontesztelő, röhej.
Mantrázásról meg csak annyit, te hajtogatod folyton, hogy a Suzuki mennyivel szarabb, mint a BMW, csak éppen nem meséled el, melyik Suzuki melyik BMW-nél, ez igazán szánalmas, olyan, mint amikor a Samsungot fikázzátok, holott ezerszer többet tett le az sztalra, mint az Apple, százszor szélesebb spektrumban gyárt dolgokat, mint az, ráadásul nagyon komoly minőségben, tudod-e miket gyárt a Samsung, pl. tartályhajók…?
Neked az iPhone jobb? És? Akkor ezt kéne mondanod, és el is fogadnánk, de te az első szifon óta majom módra kántálod, hogy az a tökély, hiába szól rád száz ember, egyenként egy érvvel, lepereg rólad…
Na, azért nem szóltál egy majom kollégádra sem, hogy hagyják ezt a szegények iPhone-ja dumát, valamint folyton azt ugatod, hogy olyanok fikázzák, akik még a kezükbe se fogtak egyet se!
Ami akár igaz is lehet, hiszen ha leírták ezer helyen, mit nem tud, akkor abból értelmes embernek felsejlik valami… Márpedig egy jailbreakelt szifon is bővelkedik hiányosságokban, azok léteznek akkor is, ha neked nem hiányoznak, itt hívom fel a figyelmedet, hogy TE vagy az a demagóg, aki másra ugatja azt, amiben szenved, mégpedig azt, hogy ráerőlteti másra az ő igényeit, igénytelenségét. Nevesen, ha neked nem kell, akkor az hülyeség, szar, felesleges.
Te szakmai szemmel veszel telefont? Akkor nem lenne szifonod, vagy ha volt is az elején, akkor már nem lenne, fingod nincs neked a telefóniáról, okostelefonokról, PDA-król, ezt már párszor bebizonyítottad, de evvel a kijelentéseddel végképp.
Érdekes, ezek szerint csak a szifon és az iPad okoz ilyen agytorzulást? Mert nálam is hasonló a helyzet, ahol a 27-es Lg monitor és a 22-es Samsung közé befért egy 24-es Benq is, tv nálam is egy 3D 50-es Samu plazma, a gépeim háza CM Stacker 810, a notim Asus a VGA-im rendre ATi-ék évek óta, 4890, 4870x2, 6970, mára az Intel is gyár vonzó procit az új i5-ökkel eltekintve a kis gikszertől a Sandy Bridge-el kezdetben. Értékelem és áldozok a valóban jó dolgokra, nem folytatom a sort, hogy miket szedtem még össze, mert már így is dicsekvésnek tűnik.
Mondjuk, autóim csak japánok, köztük egy Suzuki, lol, piszok olcsó a fenntartása és nagyon megbízható, hamarabb indulnék a világot megkerülni vele, mint egy BMW-vel, még akkor is, ha a német autók közül a legjobb, bár csak azért, mert a többi német totál hulladék, eltekintve a régiektől, ott még volt választék. Az asszony által hozott Golf 3-mal kölcsönösen utáljuk is egymást, pedig még az sem a legócskább német gyötrelem… Tehát, nem értem, ha másban egész értelmes vagy, miért nem lehet veled szót érteni….
Nem tudtál mást venni, mint iPad-et, leszarom a bokám, lol. És most se tudnál? Tudod, én azt se értem, hogy a szifon és a notik mellé minek iPad? Annyira egy hycomat szar, hogy nem fogom fel, mire kell, szarni azt viszed magaddal? Én csak az SGS-t és elég, ha nem elég, akkor noti elő, de megvan: sose szeretnél korlátozottságok nélkül maradni, lol. Persze, tudom, ha valakinek olyasmi segít, akkor az kell, de ezek mellé… Szerintem csupaszon borzasztó, volt nálam olyan is, ami nagyon klassz tokban volt, a tokba integrált BT billentyűvel, de akkor már megint inkább egy noti, de még inkáb egy netbook, tudom, te abból se láttál még jót, szóltam párszor, hogy van ám, nézz utána, nem állt meg az sem az EEE PC-nél, ami röhej valóban, de hát minek, jajjjj… a süket fülek…
Nagy betekintési szögben az iPad a nyerő?????????????? Na, erre tényleg nem tudok mit mondani, eszméletlen. Hosszú akku? Ennyit szarsz? Nem nézek utána, mennyit bír az iPad, de a Tab videohívásból bír 280 percet, 3G-n 1050 percet, az tényleg fos, háhá, hihetetlen vagy. Egyszerűen nem értem ezt az iPad mániát, amíg nálam volt, nem találtam senkit, akit érdekelt volna, egy percnél tovább nem kívántam magam se buzulni vele, ami oldalakat megnéztem voln, nem jelenítette meg, nehéz, formátlan, kényelmetlen egy valami, de tanult is Apple, az újabb már jobb, sőt, érdekes, olyan dolgok jönnek, amik eddig” feleslegesek” voltak, mekkora fail…
Magasról teszünk arra, hogy te mekkora céges számlát fizetsz, elmondtam, de megismétlem, jó ápoló lennék: NE a te kvázi ingyenes telefonodat hasonlítsd össze egy másik készülék TELI árával, mert ez fals dolog! Teli ár teli árral, függő-függővel, érthető lassan? Nem? Gondoltam.
Ja, meg magyarországi árat ne hasonlíts angliaival, ez is nehezen ment a fejedbe anno.
Ahogy az iPhone esetén, az iPad tekintetében is bekövetkezik, hogy a saját fícsöreivel és a hiányai mellőzésével a konkurencia győz, ez persze csak hályog nélkül látható… Mert koppintanak, persze, hiszen Apple nem koppintott, mi?
Inkább ennyit erről… Szűkszavú és visszafogott voltam, kicsit nehéz volt…de rájöttem, hiába tépem a szám, illetve a billentyűt, én csak mantrázom…
-
levente68 #66 Bizony, ez a tárgyilagosság tökéletes hiánya...