15
  • narumon
    Azért szerintem ez a végső számokban elenyésző.
  • sanyicks
    Jobb azt mondani hogy "nem is őket másoljuk" mint bevallani, hogy senkit sem érdekel a gagyi keresőnk :D
  • zola2000
    de ha kiütötték a boxot, arra már nem volt garancia, és utána vettek mégegyet az igen.
  • narumon
    Természetesen a RROD (és bármilyen javítás) nem számít bele az eladásokba.
  • zola2000
    miután írtam hogy RROD meg utolsó, nem sok esély van rá ^^
  • SNP
    adjad neki bang!
  • Megtörhetetlen
    Nem látok sok esélyt a sikerre de mivel a remény hal meg utoljára próbálkozzanak csak .)
  • grobs
    Google-nál pl. elég nagy probléma, hogy a SEO-zott link gyüjteményes reklám oldalak előre kerülnek. Sokszor előfordul, hogy olyan oldal van az elsők közott ami már 1 éve megszűnt.
    Ezen kívül a tematikus keresés gyerekcipőben jár. A google képkeresője max. arra jó, hogy van, a video kereső meg inkább vicc. A térképes keresés is csak arra jó, hogy utcákra keressen az ember. Azt elérni, hogy adott címhez legközelebbi nevezetességet, vagy turista útvonalat kidobjon még nagyon messze van. 3rd party cuccokkal többé-kevésbe elérhető (vagy valami hasonló), de itt adott cég termékéről van szó.
  • opeca
    Téged még nem kértek fel, hogy legyél az XBox termékmenedzsere?
  • zola2000
    Igen, most én is utánanéztem, csak az aktív felhasználók számát tekintve a sony a második, az xbox360 a harmadik, míg leszállított konzolok számát tekintve még mindíg az MS a második, de az év végéig ott is le fogja gyűrni a sony az MSt, gondolom a sok kezdeti RRODos gép miatt lehet ez a különbség.

Mellesleg az x360 csak Amerikában második, Európában és Japánban utolsó.

Magyarországon a warez miatt és amiatt hogy már 40ezerért lehet kapni az x360aracadeot meg egy ilyen pc függő országban sok volt pcs kedvenc inkább boxon van lehet első, de ez jobb helyeken nem igazán számít.
  • opeca
    Most hova akarnak még fejleszteni? Nem értem, .n pl. a Google-al mindent megtalálok ami kell. Egy-két fake találat van, de 99%-ban jó eredményeket hoz ki, azokat amire nekem szükségem van.

Mit lehet ezen még fejleszteni?
  • grobs
    A PS3 globális _eladása_ megelőzte az Xbox360-ét. Leszállított mennyiségben az Xbox360 vezet, de úgy néz ki a _vásárlási_ kedv ezt nem követi.

@zola2000
    Az MS soha nem volt pozitív megítélésű cég. Kezdve a ~ 25 évvel ezelőtti DRDOS botránytól, a ~20 évvel ezelőtti WordPress-en át, és még lehetne sorolni, a lényeg, hogy az MS-t mindenki aki hisz az innovációban utálta mindig.
    A Google nem sokkal jobb. De a nullánál a valami már végtelenszer több. A Sony viszont ha lehet ilyet mondani még rosszabb (lasd. Sony rootkit, Sony DRM) ahogy az Apple is. Az MS ellenesség azért ilyen markáns, mert elől van a cég, és mint ilyen mindig célkeresztbe kerűl ... szemben pl. az Apple-lel, ami az utóbbi időkig sehol sem volt, így szidni sem volt érdemes.
  • narumon
    Megelőzte a Ps3 az xboxot? Valami link? Mikor utoljára néztem 2-3 hónapja akkor még több milliós előnye volt a boxnak, furcsa lenne ha ennyi idő alatt ledoglozta volna a sony, de az is igaz, hogy nem követtem az eseményeket...
  • zola2000
    "Az észak-amerikai piacon a Yahooval működünk együtt és így a piaci részesedésünk eléri a 28 százalékot"

minthogyha egyszer szó lett volna róla, hogy a google megvette a yahoot, igazán leszólhatna a főnök a yahoonak, hogy ne nagyon működjetek együtt a binggel ^^ mellesleg a konzolüzlettel épp most példálózni igencsak vicces, mivel éppen most előzte meg a ps3 az xbox360at miközben a nintendo az első, erre az ms lemásolta a wiit (legalábbis a legrosszabb tulajdonságait)

mellesleg nem értem ezt a nagy MS ellenességet, mennyivel roszabb az ms mint a google vagy a sony?
  • Stryker
    Még ilyet "Microsoft az egyetlen olyan hely, ahol a jövőn dolgozhatok" ,na igen de milyen jövő lesz az ilyen "etikus cégnél".
    Még ,hogy nem másolja ,na majd pont elhiszem.
    "Google a hibás, mert nem ad át számunkra elég szükséges információt."
    Azért gondolom ez fordítva is igaz
    Gratulálok a menedzsernek 15 évig és tovább képes sötétségben élni.