Jason Statham sokadjára is isteneset hasalt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m minnifield
azért amikor a londonban elõadja a monológját, akkor mindennek nézném csak szar színésznek nem...

m minnifield
ja persze, a hangyok tették... <#papakacsint>

m minnifield
ja, blöff, a ravasz...szállító 1, london, semmi történet, semmi dialógus, semmi látvány, szar színészek...kicsit túlságosan savanyúan szemléled ezt a világot, nem?

Na ja.
Jason Statham lehet hogy rossz színész de szarbol akkor sem lehet várat építeni.A Szállító jó film volt ( kizárólag az elsõ rész ) szerintem.A Szállító 2-3 vagy a Crank 2 forgatókönyvével még a legjobb színész sem tudott volna jó filmet csinálni.Sztem akciófilmekbe pont jó ez a színész, legalább nem próbál ilyen családi nyálas szemetet csinálni mint pl a Rock azzal a fogtündéres borzadállyal.
ha tudod, hogy rosszak a filmjei, miért nézed õket? olyan szomorõ látni az efféle zombizást😞(
Statham rossz színész (Jet Li kiváló európai megfelelõje), ha az egyáltalán, a filmjei kegyetlenül szarok, mert nincs forgatókönyv, a rendezõk meg a videóklippet forgattatnak az opertõrökkel. Nem lehet mást várni, mint érdektelenséget.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

mit vársz tõle, ott a nevében, kalapos, vaskalapos... ez annyit jelent, hoyg a botnak csak a két vége van... 😄
Nálad semmi átmenet nincs a bukta és a "Statham-nemzet" között?
Jól értem, hogy te azt akarod mondani, hogy itthon siker lett volna, ha világpremier lett volna? Magyarország a Statham-nemzet? Hova röhögjek?
Baromsag, nalunk azert bukott meg mert most kezdtek jatszani holott mar regota elerheto maskepp...