Szekeres Viktor

Jason Statham sokadjára is isteneset hasalt

Jason Stathatm Charles Bronson-feldolgozása Amerikában közepesen szerepelt, itthon, mint a legtöbb európai országban azonban csúnyán megbukott, hiszen hétvégén alig hatezren váltottak rá jegyet.

Jason Statham minden elismerést megérdemel, hiszen futószalagon szállítja egyszemélyes akciófilmjeit, melyek mindegyike anyagi szempontból közepesen gyengén szerepel a mozikban. Idén eddig A mestergyilkos (The Mechanic) című akciófilm-feldolgozást láthattuk tőle, de nemsokára bemutatásra kerül tőle a Blitz is, mely Amerikában, a 13-hoz hasonlóan csak DVD-n kerül bemutatásra.


A 40 millió dolláros költségvetésű A mestergyilkos Amerikában igazolta az elvárásokat és 29 millió dollár bevételt hozott, az elvárásoknak megfelelően közepesen szerepelt, azonban itthon a Fórum Hungary által 12 kópián bemutatott alkotás megbukott bemutatója hétvégéjén. Az első napokon ugyanis mindössze 6 103-an váltottak rá jegyet, s ezzel a hétvégi országos toplistán mindössze az ötödik helyre volt jó. A nagyfokú érdektelenségnek köszönhetően lehet, hogy Statham filmjei idehaza is inkább a videótékák polcaira fognak kerülni elsődlegesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #11
    azért amikor a londonban előadja a monológját, akkor mindennek nézném csak szar színésznek nem...
  • m minnifield #10
    ja persze, a hangyok tették...
  • m minnifield #9
    ja, blöff, a ravasz...szállító 1, london, semmi történet, semmi dialógus, semmi látvány, szar színészek...kicsit túlságosan savanyúan szemléled ezt a világot, nem?
  • AZTA #8
    Na ja.
  • aislado23 #7
    Jason Statham lehet hogy rossz színész de szarbol akkor sem lehet várat építeni.A Szállító jó film volt ( kizárólag az első rész ) szerintem.A Szállító 2-3 vagy a Crank 2 forgatókönyvével még a legjobb színész sem tudott volna jó filmet csinálni.Sztem akciófilmekbe pont jó ez a színész, legalább nem próbál ilyen családi nyálas szemetet csinálni mint pl a Rock azzal a fogtündéres borzadállyal.
  • winnie #6
    ha tudod, hogy rosszak a filmjei, miért nézed őket? olyan szomorő látni az efféle zombizást:((
  • Ender Wiggin #5
    Statham rossz színész (Jet Li kiváló európai megfelelője), ha az egyáltalán, a filmjei kegyetlenül szarok, mert nincs forgatókönyv, a rendezők meg a videóklippet forgattatnak az opertőrökkel. Nem lehet mást várni, mint érdektelenséget.
  • pokolfiu #4
    mit vársz tőle, ott a nevében, kalapos, vaskalapos... ez annyit jelent, hoyg a botnak csak a két vége van... :D
  • AZTA #3
    Nálad semmi átmenet nincs a bukta és a "Statham-nemzet" között?
  • kalapos01 #2
    Jól értem, hogy te azt akarod mondani, hogy itthon siker lett volna, ha világpremier lett volna? Magyarország a Statham-nemzet? Hova röhögjek?