11
-
#11 azért amikor a londonban előadja a monológját, akkor mindennek nézném csak szar színésznek nem... -
#10 ja persze, a hangyok tették... -
#9 ja, blöff, a ravasz...szállító 1, london, semmi történet, semmi dialógus, semmi látvány, szar színészek...kicsit túlságosan savanyúan szemléled ezt a világot, nem? -
AZTA #8 Na ja. -
aislado23 #7 Jason Statham lehet hogy rossz színész de szarbol akkor sem lehet várat építeni.A Szállító jó film volt ( kizárólag az első rész ) szerintem.A Szállító 2-3 vagy a Crank 2 forgatókönyvével még a legjobb színész sem tudott volna jó filmet csinálni.Sztem akciófilmekbe pont jó ez a színész, legalább nem próbál ilyen családi nyálas szemetet csinálni mint pl a Rock azzal a fogtündéres borzadállyal. -
winnie #6 ha tudod, hogy rosszak a filmjei, miért nézed őket? olyan szomorő látni az efféle zombizást:(( -
Ender Wiggin #5 Statham rossz színész (Jet Li kiváló európai megfelelője), ha az egyáltalán, a filmjei kegyetlenül szarok, mert nincs forgatókönyv, a rendezők meg a videóklippet forgattatnak az opertőrökkel. Nem lehet mást várni, mint érdektelenséget. -
pokolfiu #4 mit vársz tőle, ott a nevében, kalapos, vaskalapos... ez annyit jelent, hoyg a botnak csak a két vége van... :D -
AZTA #3 Nálad semmi átmenet nincs a bukta és a "Statham-nemzet" között? -
kalapos01 #2 Jól értem, hogy te azt akarod mondani, hogy itthon siker lett volna, ha világpremier lett volna? Magyarország a Statham-nemzet? Hova röhögjek? -
bmw #1 Baromsag, nalunk azert bukott meg mert most kezdtek jatszani holott mar regota elerheto maskepp...