Az olcsó Android-fonok viszik a prímet idén

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
xperia x10 mini nekem eddig bevált. gyenge proci, de mellé kis kijelzõ, így gyors. mindemellett occsó.

mousee
Jó dolog hogy terjed DE:
Az ilyen kis szirszar HW mellé írni kéne valami normális erõforrásigényû UIt, mert így csak a rossz tapasztalat lesz belõle. Kár hogy erre meg a szoft frissítésére nagy ívben szarnak. Szerintem emiatt fog megzuhanni az android hamarosan 😞

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

narumon
Egyre jobban elõtérbe kerül amit régebben is említettem. Lesz egy csomó olcsó android telefon a népeknél, és vagy a szoftver nem fog futni rajta amit beszereznek mert azt nagyobb hardverre írták, vagy a nagy telefonokra elvétve lesz olyan program ami kihasználja a képességeiket hiszen a tömegeknél az olcsó gyenge hardver van. Tiszta PC.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Narxis
Nem tudom, úgy látszik van akinek ez újdonság.. :s

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mindig az a kelendõ, ami olcsó, sõt lehetõleg ingyenes, vagy ingyenesen beszerezhetõ. Mi ebben a hírérték?