1014
-
#94 Háát belinkelem most!
Nem olyan amire számítottam de azért valamire jó lesz!:-)
Néhol nem túl nagy szám a minőség:-( -
#93 De ez a sorozat más mint a többi!!
Én nem szoktam ilyeneket nézni de ez rohadtra megfogott!:-) -
#92 Az sem volt több 200 résznél szerintem habár az tényleg hosszu volt !
Ha azt nézzük akkor a Dallas vezet a maga 357 részével ! xD -
IXEMGabeo #91 oké
addig ez a remix is jó lesz, aki még nem hallotta:) -
IXEMGabeo #90 Vad Angyal mennyi volt?
az kb 1 évig ment emlékeim szerint minden hétköznap... -
#89 Az semmi van/volt ennél sokkal hosszabb sorozat is !
Árva Angyal 194 részes
Bosszu Álaraca 172 részes
Ördögi kör 188 részes
Csajok Szilikon 167 részes -
#88 Holnap felrakok valamelyik megosztóra egy Ezel soundtrack albumot!!
Rendben?:-) -
IXEMGabeo #87 azta rohadt, Ezel/Ömer, hogy kiakadt, nem mert komolyabban belemenni a dolgokba Baharral:) eszébe jutott a múltja -
eLiXir #86 b u t a vagy -
#85 ez alapján még csak 33 rész készült el... -
IXEMGabeo #84 hoppá mutatták az Eysan öregét:) na az tutira vissza fog még térni...
amúgy előre szólok, hogy qva hosszú lesz a sorozat kb 176 részes xD -
#83 Keeezdőőődik!!:-) -
eLiXir #82 takarodjatok privibe bájcsevegni kösz -
extramagascsaj #81 sorsügynökségben nem játszik...csak azért kérdeztem,mert az is jó és új film :) -
IXEMGabeo #80 nem. tőle az Átok, Darkman-t, Staw Wars 1-et ill a Schindler listáját láttam. Na meg persze ezt is és hát zseniális volt nekem is az egyik kedvencem... -
extramagascsaj #79 imádom a főszereplő Liam Neesont...
sorsügynökséget láttad? -
IXEMGabeo #78 Ismeretlen férfi...qva jó film -
extramagascsaj #77 mit néztél? -
IXEMGabeo #76 itt vagyok:) ma moziba voltam, de meg fogom nézni...
hazaértem anyám mesélte, hogy Ömer anyja felismerte őt, meg is hatódott rajta... -
eLiXir #75 na ez zsír volt -
IXEMGabeo #74 -
#73 Kozel - Bosszú mindhalálig
-
#72 ja ok kössz most már vágom én azt hittem elöször hogy Ezel és Aysan régi gyereke :DDDD de aztán leesett hogy akk nem "randizgatna" a lányával -
IXEMGabeo #71 nem, Bahar, Eysan húga:) van neki egy betegsége, ami miatt nem jósoltak neki hosszú időt az orvosok... -
#70 am Bahar az most Aysan-nak meg Ezel volt barátjának a lánya? Ha jól vettem ki... -
IXEMGabeo #69 a börtönben összebarátkoztak, úgy tekinti, mintha a fia lenne érthető, ha segít neki főleg 8 év közös eszmefuttatás után... -
IXEMGabeo #68 nem azt mutatták, hogy miután átverték Ömert, a csajt ott volt az ultrahangon. Nyilván akkor még nem feküdt le Jenkinssel, tehát Ömeré a gyerek. Eysan nagyon gondolkozott rajta, hogy elveteti... -
eLiXir #67 kiváncsi vagyok hogy derítenek ki róla bármit is, számomra a kopasz csávó sem tiszta, milliomossá tette Ezelt, segít bosszút állni... cserébe mit kap Ezeltől? vagy ilyen jószívű?
amúgy Eysan gyereke az most Jenkinstől van? -
IXEMGabeo #66 na Ali gyanakszik, érzi h veszélyes Ezel és elkezdett keményen nyomoztatni utána:) -
extramagascsaj #65 Szépek.
A braziloknál, törököknél a nők vagy ritka rusnyák, vagy nagyon szépek. Átmenet nincs. Ő az utóbbi szerencsére. -
IXEMGabeo #64 haha:D nekem a Bahar, Eysan húga jön be:D -
eLiXir #63 ha törökországban ilyen jó bulák vannak, ott nősülök meg -
#62 Fasza a banner!!
Izgalmas ez a rész is!! -
eLiXir #61 semmi :P
most töltöm a mai részt, kiváncsian várom. kár, hogy élőbe nem tudom nézni mert olyankor épp szűzoltó vagyok -
extramagascsaj #60 Bizony. Szeptember 10-én születtem. Apám is szűz, de a nővérem bika, anyám meg vízöntő...egyéb kérdés? :) -
Ironman2 #59 eheheheh -
eLiXir #58 te tényleg szűz vagy ? -
extramagascsaj #57 igazán nincs mit :)
hirtelen ennyire futotta :) -
IXEMGabeo #56 szuper, remélem ez a kép megteszi a modiknak. Köszönöm szépen extrám:) -
extramagascsaj #55 Elég bénácska vagyok, de tess