Ezel - Bosszú mindhalállig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vissza jöttek volna kísérteni?! 😄

az poén lett volna, ha a 2 fõhõs leugrik a felhõkarcolóról😄 mirõl szólt volna a további 160 rész?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

persze...

nálam is ez a szitu, szeretlek téged de le sem szarsz

szívás olyat szeretni,olyan után futni, aki le se szar...

ugyan miért?

Kezdem Cengizt megsajnálni :/

íjj Ömer öccse felhántorgatja a 97-es esetet, félek tõle h Aliék kárt tesznek benne:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én most a 8. résznél járok. Igyekszem utolérni a tévét. 😄
Egy sorozat sosem olyan mint egy film,h gyorsan halad a sztoriban...ez van.

darkerlomy
én speciel 8 részt hagytam ki és még így is tudtam mirõl van szó <#idiota>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Azért, ha én kihagytam volna egy részt a Lostból, Odaátból vagy éppen a Hõsõkböl és az efféle bonyolult és összefüggõ történetbeli sorozatokból akkor bizony mérgelõdtem volna.

Nem azt mondtam, hogy ez egy Barátok közt vagy egy Dallas, esetleg egy latin amerikai szappanopera, de bizony a cselekmények szándékosan le vannak lassítva, aprólékos ezáltal követhetõ is annak, aki kihagy belõle...

Ez szinte minden sorozatnál így van szvsz.

jaja, mamár munka nap van szóval lesz nyugi😊

Amit még észrevettem: én a múltkor kihagytam 2 részt, mert éppen aznap nem voltam otthon, aztán csütörtök, péntek megnéztem és ugyanúgy tudtam mindent mirõl szól, magyarán a cselekvés annyira nehézkesen megy, hogyha kihagysz 2-3 részt meg sem érzed ugyanúgy tudni fogod mirõl szól😊

Mondjuk azért a múltba visszatekintõ részeket érdemes megnézni azok általában mindig kihatnak a jelenre (2009) ugyebár

Dallas 372 rész? 😊
De szerintem 1967 óta készült néhány Colombo epizód is.

Péntek (22.) óta csak egy rész volt igaz? Az aznapi... Ma lesz a következõ?

Annyian dicsérték a sorozatot,h elkezdtem nézni (természetesen az elejétõl). Nem bántam meg...kellemes csalódás. 😊 Tetszõs.

Engem csak az zavar ebben a soriban, hogy egy-egy teljesen lényegtelen mondat után is képesek berakni ilyen feszengõs, mozgalmas zenét, mintha valami iszonyatosan nagy fordulat történt volna 😊.

Pl. egyik részben a fiatal csajszi kérdi Ezel volt nõjétõl:

"Te mikor engedted el magad utoljára?" (vmi ilyesmi volt). És bammm, jön ez a tipikus feszült zene 😄.
Kb. kérdezhette volna, azt is, hogy: "Mikor gyantáztattad legutóbb a lábadat?" 😄.

De amúgy minden más rendben van 😉.

zotya10002
<#worship>Jóccaka!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

<#taps><#eljen> that s nice man

zotya10002
Háát belinkelem most!

Nem olyan amire számítottam de azért valamire jó lesz!:-)

Néhol nem túl nagy szám a minõség:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
De ez a sorozat más mint a többi!!

Én nem szoktam ilyeneket nézni de ez rohadtra megfogott!:-)

wesker24
Az sem volt több 200 résznél szerintem habár az tényleg hosszu volt !

Ha azt nézzük akkor a Dallas vezet a maga 357 részével ! xD

Vad Angyal mennyi volt?

az kb 1 évig ment emlékeim szerint minden hétköznap...

wesker24
Az semmi van/volt ennél sokkal hosszabb sorozat is !

Árva Angyal 194 részes
Bosszu Álaraca 172 részes
Ördögi kör 188 részes
Csajok Szilikon 167 részes
zotya10002
Holnap felrakok valamelyik megosztóra egy Ezel soundtrack albumot!!

Rendben?:-)<#taps>

azta rohadt, Ezel/Ömer, hogy kiakadt, nem mert komolyabban belemenni a dolgokba Baharral😊 eszébe jutott a múltja

b u t a vagy

Tatyla
ez alapján még csak 33 rész készült el...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hoppá mutatták az Eysan öregét😊 na az tutira vissza fog még térni...

amúgy elõre szólok, hogy qva hosszú lesz a sorozat kb 176 részes xD

zotya10002
Keeezdõõõdik!!:-)

takarodjatok privibe bájcsevegni kösz

sorsügynökségben nem játszik...csak azért kérdeztem,mert az is jó és új film 😊

nem. tõle az Átok, Darkman-t, Staw Wars 1-et ill a Schindler listáját láttam. Na meg persze ezt is és hát zseniális volt nekem is az egyik kedvencem...

imádom a fõszereplõ Liam Neesont...
sorsügynökséget láttad?

Ismeretlen férfi...qva jó film

mit néztél?

itt vagyok😊 ma moziba voltam, de meg fogom nézni...

hazaértem anyám mesélte, hogy Ömer anyja felismerte õt, meg is hatódott rajta...

na ez zsír volt

<#idiota>

Panzermeyer
Kozel - Bosszú mindhalálig

mov ah,4ch int 21h end

darkerlomy
ja ok kössz most már vágom én azt hittem elöször hogy Ezel és Aysan régi gyereke 😄DDD de aztán leesett hogy akk nem "randizgatna" a lányával <#idiota>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

nem, Bahar, Eysan húga😊 van neki egy betegsége, ami miatt nem jósoltak neki hosszú idõt az orvosok...

darkerlomy
am Bahar az most Aysan-nak meg Ezel volt barátjának a lánya? Ha jól vettem ki...

a börtönben összebarátkoztak, úgy tekinti, mintha a fia lenne érthetõ, ha segít neki fõleg 8 év közös eszmefuttatás után...

nem azt mutatták, hogy miután átverték Ömert, a csajt ott volt az ultrahangon. Nyilván akkor még nem feküdt le Jenkinssel, tehát Ömeré a gyerek. Eysan nagyon gondolkozott rajta, hogy elveteti...

kiváncsi vagyok hogy derítenek ki róla bármit is, számomra a kopasz csávó sem tiszta, milliomossá tette Ezelt, segít bosszút állni... cserébe mit kap Ezeltõl? vagy ilyen jószívû?

amúgy Eysan gyereke az most Jenkinstõl van?

na Ali gyanakszik, érzi h veszélyes Ezel és elkezdett keményen nyomoztatni utána😊

Szépek.
A braziloknál, törököknél a nõk vagy ritka rusnyák, vagy nagyon szépek. Átmenet nincs. Õ az utóbbi szerencsére.