1014
-
IXEMGabeo #294 megint nem voltam itthon, az ajánlóban én is láttam, Bahar csalódását...sajnálom picit...
meg fogom nézni ezt a részt -
#293 űberkúl. ez a rész adta nagyon az ívet :D
bahar eysan részt láttam ajánlóban az már nem ütött nagyot
sertar a végén :D:D:D szépöcsémen behalok mindig
de még mindig ali the best :D mikor kopogni akart az a fej :D:D:D
már csak 16rész és vége az évadnak
giga szpójler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cengiz nem sokáig lesz börtönben :( -
#292 Azt is át operálták:-)Mint a hangját is(hangszálát):-) -
IXEMGabeo #291 na kiderült h Ezel széttörte az üveget a boltban ezért került be:D
én csak egyet nem értek, amikor ujjlenyomatot vesznek tőle akkor miért nem derült ki h ő Ömer elvégre az ujjlenyomat sosem hazudik... -
#290 -
eLiXir #289 hát én leszarom a spoilered, számomra úgy marad érdekes és vonzó a sorozat ha nem tudom mi történik a közeljövőben. habár ezt kicsit egy szerencsétlen nótásnak sikerült elbasznia -
zsozsizsá #288 Én már lassan behozom a sorozatot(rtl most) nagyon tetszetős izgulos kis sorozat. DE kurvára zavar h ki vannak vágva a "véres, agreszívb" jelenetek :@!!!!
Mer sokszor nem csak pár pillanat van kivágva mint a buszos jelenet h Ali még beleszúr párat a gyomrába, hanem a mostani részt is nézem mikor a csávót a székhez kötözik és vallatva van...youtubon kell néznem állandón h mit vágtak ki a rohadt magyarok:@, legalább a párbeszédeknél hagyák mer ez ember faszt se ért belőle:S!!!! és evvel nem vagyok egyedűl ha jól látom...azér tették délutánra h nyereségesebb legyen, meg h a sheherezádét szar lenyomja presztis semmi más!!!!! FUCK HUNGARY STUDIO:D::D:D -
#287 :D főleg hogy csak 2évad végén lesz vége a bosszúnak :D -
IXEMGabeo #286 jézusmária:D:D:D
mennyi bonyolítás lesz itt még? ezek komolyabban veszik a dolgokat, mint a dél-amerikaiak -
#285 aki nagyon kíváncsi :)
http://statics.magazinkolik.com/Images/news/e/v/ezel_ali_azad_dugun.jpg
2.évadban lesz szóval még odébb lesz :) -
IXEMGabeo #284 pirosbetűs spoiler, ha nagyon kemény -
#283 azt a picsa mi spoilert találtam neten :D
-
IXEMGabeo #282 van esélyed a csaj szingli:D mondjuk én előbb stoppoltam le:D -
#281 hm, mai rész végén úgy tűnik, hogy beütött a hiba
-
eLiXir #280 köszépen -
IXEMGabeo #279 Bahar semmiről nem tehet, azért nem egy jó dolog a beteg lánnyal így játszadozni...ráadásul mint ahogy láthattuk hmm. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kapni fog a hasába egy lövést -
#278 Ez is olyan lesz lassan mint a "LOST" Elvesztem a fonalat:-DD -
#277 ez is csak játék :)
sorozat elején mondta ezel ,hogy eysan mindenkit elveszít maga körül és bahar adja majd meg neki az utolsó döfést :) -
IXEMGabeo #276 az a gáz most megint 2 részt kihagytam ma csak pislogtam 1-2 dolgon, de be fogom pótolni h minden tiszta legyen...
nem vágom most, Ezel játszadozik (szereti?) Eysant, közben Bahart smárolja:D:D:D mi van ezzel? nem tudja h Bahar érzékeny és eléggé beteges, főleg ha még meg is bántják lelkileg? -
Én meg leszedtem megint előre pár rész:-(
Háát mintha nem is ez a sorozat lenne!
De nem mondok többet nyugi:-) -
IXEMGabeo #274 nem vágtam:D Ezel sztem Scofield-et játszik:D -
#273 hát ez a ami rész nekem beütött :D
wtf? -
#272 Hááát jah!!
De most mi volt itt a végén a dutyiba vagy a koleszba:-)?? -
IXEMGabeo #271 én ezt nem értem Ezel mi a fenét játszadozik Baharral? -
#270 jó kérdés de várós már nagyon :D -
eLiXir #269 mi értelme volt megmutatni mi fog történni egy hét illetve egy hónap múlva? -
#268 szegény dzsenkízt madzagon rángatják :D
eysan apjának (nemjuteszembeaneve:S) jól odapörkölt ezel :D -
IXEMGabeo #267 ja és persze Tevlik, mint mindig most is benne volt a dolgokba:D ő cserélte ki a lemezt... -
IXEMGabeo #266 fura volt, Ezel nem merte elmondani Mert-nek h ő Ömer...nagyon nyújtják régen elmondhatta volna neki, Mert pedig elég kemény, hogy még mindig nem szaszerolta ki h Ezel valójában tényleg a bátyja:D annál a szemezős jelenetnél sztem rá kellett volna h jöjjön...
Alit fojtogatták a medencébe Ramiz emberei, ez nem volt idáig az öregre jellemző:S fura volt -
#265 +i -
#264 ez a ma rész -
#263 Igen!!Bírom a tagot!
A film alapján van azért egy kis szíve.
Nekem is az új csajszi jön be+a szöszi semnem vagy mi a neve:-)
A kép alatt a smile melletti ... -ra is kattintottál?:-) -
IXEMGabeo #262 nekem most az új csaj a kedvenc, a férfi szereplők közül Ezel az öreg Ramíz és Serdar jön be:D -
IXEMGabeo #261 vérbeli Török!
amúgy ő a kedvenced?:)
amikor megláttam azt a jelenetet, mikor a fogót szorongatja valahogy elkapott a röhögés mondom a fogós ALI:D::DDD -
és a ... -
#259 -
eLiXir #258 gondoltam, hogy a lánya, csak nem volt a fejemben, hogy nem is halt meg és kamu az egész. köszi :) -
#257 nézd meg még1x a részt :D
azad ramiz lánya akibe 3 golyót lőttek és túlélte, az a temetés csak kamu, de időnyerésre pont elég :) -
eLiXir #256 ki az az Azad? akinek a sirja előtt állt az öreg a tegnapi rész elején. -
IXEMGabeo #255 sőt még Cansu Dere - Eysan is 30 éves:D:D