1014
-
IXEMGabeo #454 bocsánat 07. 07-ei -
IXEMGabeo #453 fúú nem tudod mit hagytál ki. tegnapi rész is nagyon ütött, előtte lévőt alig láttam, mert akkor volt sírás, hogy Bahar szegény így meg úgy...ez a mai állat volt. -
#452 én szerdától nem nézem, de hétvégén beőótolom -
-
eLiXir #450 AZT A MOCSKOS MINDENIT :D mekkora baró rész volt. remélem holnap folytatódik -
-
#448 Hová tünt POHÁR?:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#447 álmodjatok szépeket :)
like a boss?
-
IXEMGabeo #446 ennyi...2 évad van.. -
#445 okéjó.xd -
#444 nah megvilágosodtam 100%ra
első évad 66részes, második évad pedig 76részes :) 2évad van több nincs, minden ilyen információ téves -
#443 érdekes, én előbb 100-101 résube néztem bele és az 2. évad volt csak
most akkor mi? :D -
#442 gondolom magyarra fordítottból van 2. én úgytudom náluk most megy a 4. évad de Youtubeon fejezetek vannak, ottmost a 71nél tartanak. -
#441 imdb-n miért csak 2 van? :D -
#440 fogalmam nincs róla. Youtubeon van török :) -
#439 pffff aszittem csak 2 van...le lehet szedni?Felirat van hozza? -
#438 Az a negyedik évad, amelyik most megy Törökországban. -
#437 milyen 4. evad? -
#436 mi más...viszont...a negyedik évadban megfogtok lepődni ;) -
IXEMGabeo #435 ki se jönnék vele a szobából -
IXEMGabeo #434 fogadjunk, hogy a 6 hónapig tartó események nagyrésze lesz a 2. évadban...Kenan elleni bosszú lesz:D -
#433 na most mi volt itt ez a befejezes?:))))))))))))) -
#432 azad..hmm...szebb mint Bahar :D -
IXEMGabeo #431 á nem
most Ramiz és Kenan egyik embere beszélnek
ja és Azadot még mindig imádom:D -
#430 legjobb arc :D
Ezel lebuktatja magát Cengiznél. Azthittem tényleg átáll a rossz arcokhoz :/ -
IXEMGabeo #429 Ali a fogóóóós:D ilyen név nincs, fura lehet, hogy az igazi nevem írták be, bár kissé furcsa, mert az hosszú lenne:D
beszarok ezen az ürgén -
#428 Túl sok idő és energia ment volna el vele. Ömert már régóta ismerték, tipikus a légynek sem ártó, teljesen kiszámítható figura volt. Mondjuk tényleg nagy szemétség volt, az biztos. Vannak ilyen emberek, hogy a pénzért bármire képesek. Ha pénzről van szó, ha a zsebéről van szó, előjön az igazi kapzsi énje, és nem számít, hogy mit tettél eddig érte. -
eLiXir #427 Miért nem tudták ráfogni egy random emberre a gyilkosságot? Miért kellett egy barátra? Megbarátkoztak volna valakivel az utcáról és rákenik.... -
extramagascsaj #426 Mert nem akar ilyen lenni. Utálja magát...és nem akarja ezt az életet...ez szimbolizmus. -
#425 hmhmhm, jó érsz volt, csűrik csavarják, azt várom már hogy eysan rájöjjön hogy ezel ömer :D
miért égette el ömer a cuccat a végén? :O
holnap évadzáróóó -
#424 Én nemgondoltam volna bele, de most télleg úgy jött le szegény Ezelről minden h ő a rossz és ha ő nincs akkor tökjól meglennének... -
#423 Hát én azért kíváncsi vagyok, hogy mivel akarnak előrukkolni Kenan emberei, amiért a főnökük "holnap" még büszkébb lesz rájuk.
De jól sejtettem, a mai rész Bahar siratásáról szólt. -
#422 kb egy fos volt -
#421 ez érdekes rész volt. -
#420 ígyvan :D -
#419 ali the best :D -
IXEMGabeo #418 Ha nem teszi be Zotya a múltkor Ali egyik spoilerét a 2. évadból akkor megijedtem volna, hogy ő is ottmarad Ezel karjaiban...tulképpen őt is "feltámasztották" az írók. Egy ilyen lövést, amit kapott az alhasfalába nehéz túlélni. Még szerencse, hogy Alinak egy bivalyerős, szívós-fogós karaktere van:D -
#417 nah jah, már csak bannerban gyönyörködhetünk benne :( -
#416 szerintem is :/
de nem azt mondta a doki h meghal? utána meg túléli? wtf? szegénykém így is meghalt :/ -
IXEMGabeo #415 és Bahar sztem szebb Eysannál én inkább őt néztem volna tovább, de ez csak egyéni vélemény:(