1014
  • IXEMGabeo
    bocsánat 07. 07-ei
  • IXEMGabeo
    fúú nem tudod mit hagytál ki. tegnapi rész is nagyon ütött, előtte lévőt alig láttam, mert akkor volt sírás, hogy Bahar szegény így meg úgy...ez a mai állat volt.
  • ToCsEk
    én szerdától nem nézem, de hétvégén beőótolom
  • zotya10002

• eLiXir
    AZT A MOCSKOS MINDENIT :D mekkora baró rész volt. remélem holnap folytatódik
  • ToCsEk

• DONGUBA
    Hová tünt POHÁR?:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ToCsEk
    álmodjatok szépeket :)

like a boss?

• IXEMGabeo
    ennyi...2 évad van..
  • szabii98
    okéjó.xd
  • ToCsEk
    nah megvilágosodtam 100%ra

első évad 66részes, második évad pedig 76részes :) 2évad van több nincs, minden ilyen információ téves
  • ToCsEk
    érdekes, én előbb 100-101 résube néztem bele és az 2. évad volt csak
    most akkor mi? :D
  • szabii98
    gondolom magyarra fordítottból van 2. én úgytudom náluk most megy a 4. évad de Youtubeon fejezetek vannak, ottmost a 71nél tartanak.
  • ToCsEk
    imdb-n miért csak 2 van? :D
  • szabii98
    fogalmam nincs róla. Youtubeon van török :)
  • DONGUBA
    pffff aszittem csak 2 van...le lehet szedni?Felirat van hozza?
  • szabii98
    Az a negyedik évad, amelyik most megy Törökországban.
  • DONGUBA
    milyen 4. evad?
  • szabii98
    mi más...viszont...a negyedik évadban megfogtok lepődni ;)
  • IXEMGabeo
    ki se jönnék vele a szobából
  • IXEMGabeo
    fogadjunk, hogy a 6 hónapig tartó események nagyrésze lesz a 2. évadban...Kenan elleni bosszú lesz:D
  • DONGUBA
    na most mi volt itt ez a befejezes?:)))))))))))))
  • szabii98
    azad..hmm...szebb mint Bahar :D
  • IXEMGabeo
    á nem

most Ramiz és Kenan egyik embere beszélnek

ja és Azadot még mindig imádom:D
  • szabii98
    legjobb arc :D
    Ezel lebuktatja magát Cengiznél. Azthittem tényleg átáll a rossz arcokhoz :/
  • IXEMGabeo
    Ali a fogóóóós:D ilyen név nincs, fura lehet, hogy az igazi nevem írták be, bár kissé furcsa, mert az hosszú lenne:D

beszarok ezen az ürgén
  • Panzermeyer
    Túl sok idő és energia ment volna el vele. Ömert már régóta ismerték, tipikus a légynek sem ártó, teljesen kiszámítható figura volt. Mondjuk tényleg nagy szemétség volt, az biztos. Vannak ilyen emberek, hogy a pénzért bármire képesek. Ha pénzről van szó, ha a zsebéről van szó, előjön az igazi kapzsi énje, és nem számít, hogy mit tettél eddig érte.
  • eLiXir
    Miért nem tudták ráfogni egy random emberre a gyilkosságot? Miért kellett egy barátra? Megbarátkoztak volna valakivel az utcáról és rákenik....
  • extramagascsaj
    Mert nem akar ilyen lenni. Utálja magát...és nem akarja ezt az életet...ez szimbolizmus.
  • ToCsEk
    hmhmhm, jó érsz volt, csűrik csavarják, azt várom már hogy eysan rájöjjön hogy ezel ömer :D
    miért égette el ömer a cuccat a végén? :O
    holnap évadzáróóó
  • szabii98
    Én nemgondoltam volna bele, de most télleg úgy jött le szegény Ezelről minden h ő a rossz és ha ő nincs akkor tökjól meglennének...
  • Panzermeyer
    Hát én azért kíváncsi vagyok, hogy mivel akarnak előrukkolni Kenan emberei, amiért a főnökük "holnap" még büszkébb lesz rájuk.

De jól sejtettem, a mai rész Bahar siratásáról szólt.
  • DONGUBA
    kb egy fos volt
  • szabii98
    ez érdekes rész volt.
  • szabii98
    ígyvan :D
  • ToCsEk
    ali the best :D
  • IXEMGabeo
    Ha nem teszi be Zotya a múltkor Ali egyik spoilerét a 2. évadból akkor megijedtem volna, hogy ő is ottmarad Ezel karjaiban...tulképpen őt is "feltámasztották" az írók. Egy ilyen lövést, amit kapott az alhasfalába nehéz túlélni. Még szerencse, hogy Alinak egy bivalyerős, szívós-fogós karaktere van:D
  • ToCsEk
    nah jah, már csak bannerban gyönyörködhetünk benne :(
  • szabii98
    szerintem is :/
    de nem azt mondta a doki h meghal? utána meg túléli? wtf? szegénykém így is meghalt :/
  • IXEMGabeo
    és Bahar sztem szebb Eysannál én inkább őt néztem volna tovább, de ez csak egyéni vélemény:(