9
-
nlght #9 tatish gondolj bele, hogy amikor mi még felnőttünk nem volt ilyen erős marketing az országban. Marketing alatt azt értem, hogy szinte minden terméket hiányos öltözetű nőkkel adnak el, minden plakáton van egy nő testrész legalább a termék mellé, vagy vmi szexi szlogen. A felnőtt férfiak ez persze rohadt jó, a felnőtt nők megtűrik, valamelyikük ideának tekinti.
DE gondolj bele mennyire káros a kisgyerekekre, akik ilyen környezetben nőnek fel (mind a fiúkra, mind a lányokra). Konkrétan átmossák az agyukat, vagyis nem is át hanem meg, mert nekik ez a standard, így nőnek fel. Főleg ezért más egy mai 13 éves. Nekik sajna csak akkor lesz normális értékrendjük és ítélőképességük, ha a normális, odafigyelő szüleik úgy nevelik őket, hogy tudják mi a valóság és mi az a mocskos marketing és meg tudják különböztetni őket. Sajnos már felnőtt legalább egy ilyen generáció, a saját kishúgomon is észrevettem, amikor kérdeztem tőle valamit és lesussogott, mert épp a valóvilág4 ment és nem akart lemaradni semmiről (ami sztem óriási FAIL, ő nem 13 hanem 19). -
tatish #8 Épp tegnap volt a Naplóban egy riport hogy egy 13 éves csajnak kitették bizonyos oldalakra a pózolós, "kihívó" képeit. Na már most mi a fenének csinál magáról egy 13 éves csaj ilyen képeket, meg miért oszt meg? Most őszintén, csak mert divat? Akkor meg megérdemli...
Jó dolog lehet a közösségi oldal (iwiw, facebook, stb.) ha azt ésszerűen használják.
-
Thrawn #7 Igen, ez hírértékű. A világ lakosságának nagyobbik része ugyanis nem IT szakember. Kicsit egyoldalú lenne, ha csak IT szakik véleményét olvasgatnánk nem? -
#6 "Minden szenny nyilvánosságra kerül" -csak olyan szenny kerülhet nyilvánosságra, amit saját magáról megoszt -
Rotyoka #5 Bomboklaat -
nlght #4 Sajnos a hatalom mindenkit megváltoztat valamilyen mértékben (jó lehet nem mindenkit, de sztem ez az emberek 99%-ára igaz). Simán el tudom képzelni, hogy Zuck-ból vmi Lex Luthor féle emberke lesz 15-20 év múlva, amikor már 5-6 milliárd ember lesz regisztrálva (most még csak 680 milliónál tartunk asszem). -
Mazoska #3 Tudnátok adni valami linket a művész úrról? Leghőbb vágyam, hogy meghalgassam, amint a művész úr a testszkennerekről német nyelven kornyikál !
Nincs kizárva az sem hogy megvásárolom az egyik albumát is ! -
e57 #2 "Az emberek bármit mondhatnak vagy írhatnak rólam, nagymértékben a nyilvánosság előtt zajlik az életem. Ez számomra nagyon kényelmetlen, de ez a foglalkozásom egyik velejárója. "
Na igen, de az ilyenre szokták mondani, hogy aki kurvának ment, ne sírjon ha megbasszák. Ez van. -
Stryker #1 Na ez hír értékű volt tudni ,hogy egy ekkora "IT szakembernek" ,milyen gondolatai vannak.Van egy olyan érzésem ,hogy ezt a cikket is szerzői jogvédő szervezeteket kreálták.