9
-
#9 Biztos, hogy a centralizálódás és a személyes adatok publikálása jó ötlet a jelen helyzetükben, amikor számos csoport csak arra vár, hogy elszámoltassa/Dunába lőhesse/kivégezhesse/megfoszthassa vagyonától és hasonló dolgokat műveljen velük?
Meg ott vannak a gonosz tenoristák is. -
csimmasz #8 Nekem is, már csak a vagyon hiányzik! -
Kryon #7 Jó kezdeményezésnek tartom az egész tendenciával együtt, ami az utóbbi 1-2 évben elindult, hogy 1 nagy FB massza helyett inkább több kisebb, tematikus közösségi oldal működjön. -
Alfa Of NS #6 Magyarországon is elkészült egy új közösségi oldal. A Terrorelhárítási Központ üzemelteti. Úgy is emlegetik, hogy Kubatov Facebook-ja. Az egyszerüség kedvéért előre ki van töltve minden, hogy mi a hobbitok, kiket ismertek, hol dolgoztok stb. A regisztrációval sem kell bajlódni, már regisztrálva vagytok. Mindannyian. -
willcox #5 "A magánszemélyek ingyen regisztrálhatják magukat a honlapon" -
pasi29uk #4 Nem szabad irigykedni. Nagyon jó! Ha nem éves lenne a díja hanem egyszeri, esélyes lenne a regisztráció.
A t0k0m kivan a száz meg száz közösségi oldal szemetéből illetve attól a ténytől, hogy tagnak neveznek meg olyan helyen ahova életembe nem regisztráltam de mailben ŐK tudják, hogy NEKEM milyen a kapcsolati hálóm, és kiket ismerek... holott sosem adtam meg. -
torzsvendeg #3 bullshit -
Szefmester #2 Na ide tényleg "megérné" regisztrálni. :) -
#1 ott a helyem