26
A Team Bondi első játéka
-
#26 magyarítást konzolhoz külön fel akarsz rakni?? -
#25 Ha valaki még olvassa ezt esetleg egy xbox 360 magyarítást tudna adni mert a konzolozz már hónapok óta elérhetetlen.
Köszi -
gregtom6 #24 Hy all!
Mennyire repetitív ez a játék? Mert vannak ilyen kritikák is a játékról.
Meg azt írják, h dlc-k nélkül 21+40 nyomozás van. Ennyire rövidek lennének ezek a nyomozások, h ennyivel is csak 20 óra a játékidő? -
#23 Megszereztem a játékot nagyon jó tetszik,már a második lemeznél járok.
amiket útközben kapok küldetéseket muszáj,akkor és azonnal megcsinálni???
A sztori után nem lehet mellék küldetés ként?? -
#22 Kötelező.Ez egy sztoriközpontú játék,nem GTA. Persze anélkül is végig lehet biztos vinni,de értelmetlen,mert ez nem egy akciójáték -
MalnaLekvar19 #21 sziasztok
mennyire kell a játékhoz angol nyelv tudás? anélkül is élvezhető? -
#20 Nagyon jó játék csak itt ott Rockstar módra tettek bele egy poént de kihagyták a lehető legnagyobb poént ami megalapozta a játékban szereplő karik arckifejezéseinek hírét..:)
Az egyik nyomozás során egy nemi erőszak miatt nyomozunk,eljutunk a "díszlettervezőhöz" ahol megtaláljuk a tükör mögötti rejtett szobát...
Amikor bemegyünk és szétnézünk az is kiderül hogy a budiban lévő tükör is "áttetsző"...Az év poénja lett volna ha belenézünk a szobából ebbe a tükörbe és társunk épp irgalmatlan arcmimikával tolta volna a kábelt a budiba..:DD -
kovigabi911 #19 Sziasztok én is igy vagyok ezzel ki jött ez a remek játék!!!! Én már játszok vele csak az a bajom hogy már elakadtam benne aki tud az legyen szives segiteni!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm!!! -
#18 Kint van a játék és senki nem diskurál róla, még a warezosok se? Én per pillanat gyűjtöm rá a ca$h-t:( -
#17 nem lesz moderálva basszameg -
Fidolorous #16 ez a fórum SOSE lesz moderálva basszameg ? lassan 5 éve vagyok itt néhány értelmesebb topik miatt de asszem itt csak színvonal csökkenés van.. -
#15 hat... ennyi. -
#14 Ezt a fóbiádat kezeltesd, mert ha 2-3 év múlva jön az új generáció gumiszobában fogsz pattogni. -
#13 Nyaljátok ,faljátok csak egymást, ennyi -
#12 :DDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd
ennyi :) -
kissssss #11 figyelj Viktor pajtim ide át csusszanhatsz nyugodtan ezért fölösleges volt fáradnod, "de mivel az első célközönség a konzolok lesznek" és ezért már nem is tudnak átfáradni a konzolosok a már létező topikba amit fentebb mutattam?
"játssz tovább a Hello Kitty Online-al"
bocs ilyen nevű agysorvasztó kábítószerrel nem élek. -
#10 már miért puhulna ? team bondi játéka nem a rockstaré.szerintem nagyon is jól ban ez igy hisz akkor ez nem krimi lenne...
-
#9 székben görnyedő görbehátú férfiak és kanapén lazuló ratyi csicskák? -
#8 hát igazad van, elég részrehajló elnevezések
férfiak fóruma és ratyi csicskák fóruma reálisabb lenne -
Fidolorous #7 Hihetetlen ez az arcmimika, nem értem David Cage milyen jogon fikázza :D Egyedül azt nehéz elfogadnom hogy zsaruval vagyunk..látszik hogy a Rockstar is puhul. Mindenesetre várjuk ! -
#6 Tudsz valamit amit más nem? A red dead redemptiont is már rég portolták ugye...
A régebbi topiknak meg jó helye van ott ahol van, hülyeség az egész játékosok/konzolosok fóruma felosztás. -
#5 Jólvan Réka, inkább menj játssz tovább a Hello Kitty Online-al -
kissssss #4 -
#3 Hát ne ez az igazság:D
Legalább ott már belerakják majd a sok Dlc-t. -
#2 "Nos, tudom, hogy ennek a játéknak van topicja már a Pc-s részlegben, de mivel az első célközönség a konzolok lesznek és csak hónapokkal később fogják portolni lehet Pc-re gondoltam megérdemel egy topicot ez a gyöngyszem.
-
#1 Nos, tudom, hogy ennek a játéknak van topicja már a Pc-s részlegben, de mivel az első célközönség a konzolok lesznek és csak hónapokkal később fogják portolni lehet Pc-re gondoltam megérdemel egy topicot ez a gyöngyszem.
Hogy miről is van szó aki esetleg még nem hallott volna róla:
"A Team Bondi csapata ezúttal egy hangulatos Noire stílusú játékkal állt elő a piacon, mely eddig inkább csak a filmekre volt jellemző.
A történet szerint egy detektívet alakítunk, aki az 1947-es bűnnel teli Los Angeles-ben tengeti mindennapjait, és rejtélyes gyilkosságok felgöngyölítésével foglalatoskodik.
A Rockstar nevéhez méltóan, most is Open World alapú a játék, melyben a 47-es Los Angeles korhű másolatát járhatjuk be.
A Noire stílusnak köszönhetően az egész játék egy szürkébb világot tár a szemünk elé, némi cigarettafüsttel és Jazz zenével." Forrás: konzolvilag.hu
Valószínűnek tartom, hogy a játék a forradalmian realisztikus arcmimika és grafikai prezentáció miatt fog több díjat is a év végén bezsebelni. Hozzájön még egy izgalmas történet és neves színészek mint John Noble(Fringe) és sok más híresség felvonultatása és máris kész egy akár év játéka díj várományos.
Ime a harmadik trailer ami pontos képet ad arról, hogy az előbb leírt dolgok nem csak marketing duma hanem Május 20.-án valóban ezt szállítja nekünk a Rockstar
Gameplay trailer