Fejhallgató vagy Hangszóró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oksa vettem. de hogy valamelyik táborhoz én is csatlakozzak:
lehet akármilyen csillivilli hiperszuper fejhallgatód is, 1 dologban a hangfal (a nagy és erõs hangfal) mindíg is nyerni fog. ez pedig a basszus által létrejött mellrengetõ légnyomás.
a fülesek max a dobhártyádat és a pénztárcádat rengetik + :)
további kellemes estét hawer!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
nem kell választanod :)
ennyiért házhoz xállítok neked egy félprofi hangfalat, ûberfaxa hanxórókkal, erõsítõvel és kábelekkel.
a fejhallgatót grátisz adom hozzá. így a kecske is jóllakik és a káposzta is +marad :)
részletekért keress privibe!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
végül egy kicker EB141-t vettem, elég tûrhetõ eddig, bár még nincs bejáratva :)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
itt pedig be tudod szerezni:
Újabb segítséget kérnék, behalt a Sennheiser MM 50 fülhallgatóm, kinéztem helyette egy CX880-at, tud valaki jobbat ennél esetleg? Igazából az is jó ha hasonló a tudása, csak elég öreges nekem ez a design... :/
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
(Úgy szolid, hogy papíron és árba töredéke a logitech cuccoknak, de megeszi reggelire, Yamaha yst-sw012, aki találkozott már vele nem kell bemutatni <#idiota>#idiota>)
Amúgy meg 80 rongy nem sok ebben a mûfajban. Ezeknek darabja 4 milla:

ReaL MaDRid x siempre
@
[merlinw.org]
[merlinw.org]
egy normális erõsítõt meg egy olyan teljesítményû subot mellédobok ami a z5500ben van és hozzászámolhatsz egy 100ast
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Volt aki a Z5500-ast javasolta neki, és mivel olyanja volt, és meg volt vele elégedve, ilyen összegért lehet hogy nem venne zsákbamacskát.
Volt sok jó alternatíva, de mind más-más. A Z5500 volt az, ami több
"szavazatot" kapott, így azt választja. Hogy mennyire értenek hozzá akik azt javasolták, azt nem tudom. Szóval ezért konzumidiótának nevezni...
Egyébként a komment többi részével egyetértek.
(Utolsó sorral pláne)
---
Az meg, hogy "ezért topicot nyitni?" ... Nem értem speciel, hogy mi a gond ezzel. Engem is érdekelt, hogy fejhallgató, fülhallgató, hangszóró közül melyik a jobb, illetve sokkal inkább az elõnyök-hátrányok, mert gondolom erõsen függ attól is, hogy mire kell.
@
Kapott alternatívákat is, melyek több mint ígéretesek, és bõven kijön belõle egy zenére, játékra, filmre alkalmas rendszer.
Ha mégis egy Z5500-ast vesz (megint), vagy egy parasztvakító 5./7.1-es fejhallgatót, akkor úgy kell neki, és...
...szava sem lehet, a topikban újfent konzumidiótának fogják tekinteni, és kinevetik.
Ez a nagy büdös igazság.
Persze, a kommersz cégek ilyen vásárlókból élnek.
Szerk.: Ha nekem lenne 80 ezer Ft-om csak hangra, akkor bizony olyasmit vennék, mint MerlinW linkelt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10k fölött már nem lehet tanácsot kérni, mert burzsuj dolog?
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
70-ért veszel egy ilyet és ez szól is. A fejedet sem melegíti.
Mondjuk itt
Az aktív szirszarokat meg felejtsd el. 20k-ért kapsz normális Yamaha házimozi erõsítõt, azt összekötheted a laptopoddal, vagy amivel akarod.
A 80k-s fülhallgatón pedig kollektíve röhögtünk:) Telefont is árulnak 10 millióért..:) Ezeket a pénzes laikusoknak árazzák be így. Gondolkodjunk már:)
[merlinw.org]
Szeretem a cicákat
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
The Matrix has you...
Fejhallgatók
Milyen hangfalat vegyek?
...de amúgy a Sony MDR-XB700 amit Cucmey ajánlott nem rossz ötlet - egy alkalommal én is gyökeret vertem pár percre amint a fülemre helyeztem.
Nagy általánosságban; amennyiben zenérõl van szó, felejtsétek el az 5.1 ill. 2.1 rendszereket és fõleg a béna mp3-at és egyéb ostoba tömörítéseket!
In Lak\'ech Ala K\'in
genelec stúdió monitor darabja fél milla, egy menõ csak ilyet venne :-DD
HP+
Mer hogy 100 vagy 1000 emberbõl 1 vesz ilyet hétköznapi felhasználásra.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lehet valami 2x olyan hangos ha 100x szebben szól.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ha ennyire sok pénzed van akkor vegyél nekem is.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Zárt rendszerû 5 centis 3 watt terhelhetõségû hangszórók vannak benn. Nagyon meg lehet hajtani. Kimondottan a durva basszusokra és elektronikus zenére fejlesztették ki. Egyébként magas és közép magas hangok is nagyon szépen kijönnek rajta. Strapabíró az egész cucc. Többször leejtettem már és semmi baja.
Miért ez a nagy összevisszaság? Ezé:
- ha bulivan bármikor indithatom a karaoke-t a 4x50W-os Fisher hangszórok elviselhetetlen decibelre képesek :), és ott a 2 mikrofon amivel még duettet is énekelhetnek. (itt fontos hogy ugyanolyanok legyenek, fõleg Ohm-ba)
- ha játszok egy játékkal van választásom hogy fejhallgatón vagy 5.1-ben játszak (pl bf1942-ben is változik mert ha légelhárításra vagyok befogva akkor a stereo jobb-mert nem tud 5.1-et a game)
- teamspeak az mindenképpen a logitechre van beállítva (ha azt akarom hogy a szomszédok igazi háborús körülményeket érezzenek akkor egyszerre megy a 4x50W és az orion HT 570 :)
konklúzió: ettõl jobbat nem tudok még elképzelni se :)
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
★ 汤姆 李
Szeretem a cicákat
Vegyetek erõsítõt(használt is jó) és 2db házimozi bookshelf hangfalat.Lehet vele rendesen zenét hallgatni,filmet nézni és a házat is megtudja mozgatni ha kell.
Én nálam az erõsítõ 50%-on van és a gépen általában 1/8-on van a hang.Ha a gépen feltolom a hangot maxra és kb 4-5m-el hátrébb gurulok a székkel vagy befekszek az ágyba,olyan érzésem van zenehallgatás közben,mintha egy koncerten lennék ahol studióminõségben menne a zene.Van logitech-em,azt az ágy alá tettem be és max erõn csak annyit hallok hogy a mélynyomó az "elnyom" minden hangot.Azt csak akkor használom ha este netbookozok vagy ipodot rákötöm alvás elõtt.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐